Jean-Pierre Bienfait Kris Geysels

Jean-Pierre Bienfait en Kris Geysels: “Wij roepen alle Nederlanders op om meer persen en stroopwafels te eten en op onze Law en order partij de VVD te stemmen”.

Fraude-Bonusregen bij ‘Estro Kinder Melkkoe’ dagverblijf der Ratten in pak: ‘Bral Ivo Opstelten’: “het is niks en het wordt niks”.

( van onze VVD  Pedo Klasse Justitie redactie)

Amsterdam-Noir- Wanneer worden eindelijk eens de Graai -Bestuurders en Bankier Gangsters en de Elite Pedo’s geboycot  in “Banana-Fraude-Nederland”? Daar horen wij de ‘Über VVD Gaylord Mark Rutte’ met zijn huil Fransje Timmermans nooit over. Nee, die varen liever feestelijk en liederlijk mee met de ‘VVD-Gay-Canal-Rouw-Parade-A’dam’. Het failliete  straffeloos leeg geplunderde kinderopvangbedrijf Estro heeft in de maanden voor het opzettelijke criminele faillissement nog bonussen uitgekeerd  gejat voor de top van de ‘Ratten in pak’ ‘Maffiaorganisatie –Estro’.

Bestuursvoorzitter-Gangster Jean-Pierre Bienfait, een zeer gerespecteerd VVD–bendelid verkreeg voor zichzelf in april ( april doet wat het wil in de VVD-misdaadgroep kringen) een bonusje van ruim 41.000 euro ( vier jaren bijstandsuitkering voor een gezin) over 2013 en financieel directeurDikke DeurKris Geysels ontving  jatte 33.000 euro voor dezelfde periode. Beide criminele Graai-bestuurders kwamen pas in november 2013 in dienst via het beruchte Good Old Boy’s VVD (Pedo) netwerk. Ook andere corrupte werknemers uit de bovenste laag van het ‘Pedo’ ‘Maffia-graai kinderbedrijf ‘ verkregen in april een extra ‘Jat-toelage’. In juni verkreeg Boef Bienfait opnieuw een bonusje, nu van slechts 25.000 euro. En waarom ook niet ? Het is immers ‘Jan met de Pet crisis’ en iedereen moet de broekriem aanhalen van het “Lieg en Bedrieg Kabinet”.

Fred Teeven Winkel diefstalOp 5 juli ging het ‘Kinder–Melkkoe’ Maffia-bedrijf failliet en werd er niemand gearresteerd.  Vergelijkbaar met de  VVD-Strafzaak tegen Recidivist Miljonair Hans van Veggel die weer werd geseponeerd door corrupte ‘VVD-Justitie’. Maar wanhopige hongerende ‘Winkeldieven’ worden keihard aangepakt. Nou en dan moet u onverlet als gewone arbeider op de werkvloer eens een keer een gevulde koek onbetaald mee nemen uit de kantine, dan volgt ontslag op staande voet en keiharde vervolging van de Justitie troepen van de VVD’ Griezel Fred Teeven’. En met een beetjes pech wordt u dan ook nog te kakkert gezet  in één van de ‘Riool -Lynch Tv-programma’s’ van Maffia-Boss John de Mol  met zijn misdadige- ‘journalisten’ ‘Bagger Peter R. de Vries’ of ‘politiescribent John van den Heuvel’ met de verborgen camera. En daarna, want het is allemaal nog niet genoeg verdwijnt u voor de rest van uw leven in één van de PvdA ‘Kapo- Jetta Klijnsma werkkampen’ 

Toen de nieuwe VVD Graai-Bestuurders eind 2013 aantraden als dieven in de nacht, verkeerde Kinder ‘Melkkoe’ Estro al in grote financiële  leeg gegraaide met de wet in de hand problemen. Het criminele Rat in pak bestuur concludeerde toen dat „voorzienbaar was dat Estro Maffia-groep – zonder additionele financiering van domme ‘Jan met de Pet belasting- gelden’  – in de zomer van 2014 niet meer aan haar bonus- verplichtingen zou kunnen voldoen”, zo schrijft curator Wouter Jongepier in het eerste faillissementsverslag. De curator laat zich niet uit of deze VVD Gents en Lady’s zich ook zoals gebruikelijk in die kringen zich ook aan de kinderen hebben vergrepen of waarom zij niet allemaal zijn gearresteerd en het gestolen  Bonus-geld niet is terug gevorderd middels de ‘Jan met de Pet’ plukze wet door de VVD-Justitie.

Bestuursvoorzitter-Gangsters Jean-Pierre Bienfait en  Kris Geysels zijn inmiddels ook geplaatst op het Elite Gangster Billboard dat de toeloop nog amper aankan.

Billboard Elite- Gangsters