Nazi- Duitsland  ‘USA-EU‘ SS-Oekraine met ‘CIA- agent President Petro Porosjenko’ wint op alle Fronten meldt  de Nazi -Telegraaf hysterisch helemaal terug in zijn glorie dagen van 1940-45.

Jatte ‘Miljardair- Gangster en CIA-agent President Porosjenko’ samen met de USA elite ‘Joe Biden Maffia kliek’ een paar miljard met de Hoax Russische -konvooi aanval bericht op Wall Street ? Welke kwalijke rol speelde de Telegraaf daarbij?

( van onze dr. Goebbels ‘Main -Scream-Media- Propaganda’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Echte journalisten worden met goedkeuring van Mark 

NIOD01_AC0299_VRutte en zijn huil Fransje Timmermans vermoord in de Oekraïne.
Oekraïense artillerie heeft een „belangrijk” deel van een Russisch militair konvooi vernietigd dat de grens met Oekraïne was overgegaan publiceert de Nazi -Telegraaf klakkeloos met grote ‘SS-Trots’.
De Oekraïense president ‘CIA-agent en Gangster- Miljardair Petro Porosjenko’ heeft dat tegen de Britse premier USA Zetbaas David Cameron  en groot verzamelaar in de EU van hongerende arbeiders kinderen gelogen. Waarom eigenlijk?  Was hij volslagen lam gezopen aan de Russische Wodka? Gaf hij wellicht gehoor aan de oproep “aanvallen Barbarossavan de ‘Uber VVD-Gaylord Mark Rutte’?   Of was het gewoon te doen om Wall Street( o.a de Dutch pension Fondsen van ‘Jan met de Pet’, etc.) een poot uit te draaien met voorkennis? Maar goed, dat ‘telefoontje’ is genoeg voor de Telegraaf om zonder het te checken het hysterisch op de voorpagina te publiceren ,net zoals zij in 1940 publiceerde dat de Oranjes nooit Nederland zouden verlaten. Pure SS- Propaganda zo uit jaren 1941-42, toen De Telegraaf ook van de Landverraders daken schreeuwde dat Hitler-Duitsland op alle fronten won en daarmee tienduizenden (domme’ S(b)S-Tokkie’s) Nederlanders de dood injoeg aan het Oostfront.

In de Tweede Wereldoorlog vochten duizenden Nederlandse SS-ers voor de Duitsers. Niet alleen als soldaat maar ook als oorlogen propaganda-verslaggever. Nederlandse SS-ers versloegen gewapend met typemachine, foto- en filmcamera, radiomicrofoon, schetsboek en penseel, de Duitse activiteiten aan de fronten in het oosten en het westen. De onderzoeker Gerard Groeneveld schreef een boek over deze Nederlandse SS- Telegraaf verslaggevers .

Getrainde Telgraaf en NOS Propaganda-journalisten
01-25Nadat Hitler in 1941 de Sovjet-Unie is binnengevallen, roept De Telgraaf Nederlanders op de strijd aan te binden met het bolsjewisme: niet alleen de Duitse maar ook de gehele Europese beschaving loopt gevaar. Duizenden Nederlandse SS-ers geven gehoor aan Hitler’s oproep in De Telgraaf en gaan naar het oostfront. De Duitse oorlogshandelingen van de Nederlandse SS-ers worden vastgelegd door ruim vijftig Nederlandse SS-journalisten Telegraaf en NOS-journalisten. Zij krijgen eerst een militaire training in Berlijn en vertrekken vervolgens naar een gevechtseenheid om informatie uit eerste hand te vergaren en rooskleurig te verspreiden, net zoals de NOS en De Telgraaf journalisten nu weer doen in de Oekraïne.

Telegraaf-Propaganda van ’40-4’5 is wieder da.Waanzinnige tirade rebellenleider volgens de Nazi-Telegraaf kon weleens een kern van waarheid bevatten. Doel van de berichtgeving van de soldaat-journalisten is het overtuigen van het thuisfront van de rechtvaardigheid van de oorlog en het geloof in een Duitse eindoverwinning. Propagandaminister Joseph Goebbels regisseert de verslaggeving bijzonder strak. Hij stuurt de Propaganda-Kompanien (PK), speciale legereenheden die de oorlogsverrichtingen op de voet volgen, naar het front. De eerste jaren vanuit de loopgraven bij Leningrad en de heuvels van de Oekraïne. Na de invasie in Normandië ook vanuit het westen.

Kriegsberichten in de Nazi Telegraaf.
Verslagen,foto’s en tekeningen verschijnen ondermeer in de NSB-tijdschriften Fotonieuws,Echo,Volk en Vaderland en het Duitse blad Signaal.Propagandabladen van het eerste uur.Ook een krant als De Telegraaf publiceert artikelen van de Nederlandse Kriegsberichter. Voor de Nederlandse SS-strijders schrijven de Kriegsberichter het blaadje ‘De Vermolmde Bolsjewiek’. Ze maken ook frontreportages en propaganda-uitzendingen voor Pro-Duitse radiostations en het filmjournaal.

Barroso en dronken Juncker waarschuwen Raspoetin Poetin niet hun Oekraïne te jatten.
TelegraafInmiddels is het zo ongeveer een paar uur geleden na het publiceren van het hysterische bericht in De Telgraaf,dat de Oekraïne een belangrijk deel van het Russisch konvooi heeft vernietigd is en al wereldwijd gebleken dat het onwaar is.Maar net als in 1941-42 blijft de Nazi-Telegraaf volharden in zijn Oorlog Hetzerige- leugens van overwinnen aan het Oostfront door de SS- Oekraïne  van het zelfde gehalte als in 1940-45.
Britse en Russische journalisten meldden gisteren dat een konvooi Russische militaire voertuigen de grens met Oekraïne was overgestoken in een gebied waar separatisten de macht hebben.Rusland heeft dat niet bevestigd.

LATER MEER TELEGRAAF LEUGENS!