Admiraal de Ruyter
Sinds het ‘Showbizz- Vuilnis Oorlog ‘s trommel & gerommel’, de Raspoetin  ‘Poetin- boycot’  en de ‘Crash KL4103/MH17 – Soap’ is Rutte en zijn huil- acteur Fransje Timmermans  in de ‘SBS- Tokkie-peilingen’ gestegen naar de polariteit van Hitler.

( van onze dr. Goebbels ‘Main -Scream-Media- Propaganda’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-PvdA eerlijke delen is er in de gezondheidszorg niet meer bij.

 De ’Endlösung-Schoorsteen’ voor de arme.

 De Arbeiders kunnen straks niet meer zelf hun ziekenhuis kiezen. Schipper reist feestelijk gratis af naar Brazilië.
UnknownPvda ‘Onbenul Jeroen Dijselbloem’ schreeuwt  van de daken dat de ‘Jan met de Pet’ Crisis voorbij is en is nu alleen nog maar bezig  om zijn corrupte hielen te lichten naar de EU van Führerin Angela Merkel’.  In de opinie peilingen is de VVD- misdaadgroep met zijn PvdA-hoertjes als een raket gestegen met hulp van de Main-Scream-Media en de ‘Staat- Propaganda-NOS’ sinds de boycots tegen Poetin en de huil shows van Fransje Timmermans als de leading acteur in de Dutch–Crash –Soap MH17, terwijl er hoegenaamd niets ten goede is veranderd in “Banana-Fraude-Nederland” voor de gewone man. Ondertussen  is de Main-Scream-Media de EU-Tokki’s klaar aan het stomen voor een (koude) Oorlog en  liggen met name gewone Grieken en Spanjaarden, maar ook een groot deel van de rest van de arbeiders in EU stilletjes aan de G-honger. 

Winston churchill zei al : “The best argument against democracy is a five-minute conversation with the average voter”. (Het beste argument tegen democratie is een gesprek van vijf minuten met de gemiddelde (SBS) kiezer.)

VVD-Gangsterin Edith Schippers’ en haar NZA handlangers Theo Langejan en Eitel Homan in de VVD-probleempjes. Niemand gearresteerd.
Patiënten zien sinds de verhoging van het verplicht eigen risico vaker af van labonderzoek, medicijnen of een bezoek aan de specialist. Wel bezoeken grotere aantallen de Voedselbanken.

Edith Schippers schijnt het woord solidariteit niet eens te kennen. Topwinst zorgverzekeraars,VVD-Gangster liberalisering mislukt of juist gelukt?(Bron:Geen stijl)
 Zeker in achterstandswijken als de Schilderswijk en de Bijlmer maken zorgverleners dagelijks mee dat patiënten om financiële redenen het doktersadvies niet opvolgen en in die zin dus Dutch ‘Al- Qaida –zelfmoordenaars’ zijn. Dat blijkt uit een rondgang onder Amsterdamse artsen en apothekers. 

Sommige patiënten blijken zelfs helemaal niet meer verzekerd te zijn, meldt een huisartsenpraktijk in Noord. 

Met de verhogingen van het verplicht eigen risico hebben de artsen het aantal zorgmijders zien toenemen en dat zijn niet de VVD kiezers. Sinds dit jaar bedraagt die bijdrage 360 euro, tegen 150 euro bij de invoering, in 2008. Vanaf volgend jaar betalen we mogelijk 400 euro per jaar bij. Wat opzicht al bizar is aangezien de (geen) Zorgverzekaars meer dan een miljard winst hebben gemaak en  de VVD VGZ-topchef Bontje nam in 2012 427.000 euro mee naar huis. Oooi. Wanneer wordt de VVD Gangsterin Edith Schippers ( en haar ‘Mafioso Dikke Deuren’n  Zorg kliek) eindelijk eens gearresteerd voor haar misdaden jegens de (arme, zieke) menselijkheid?

Doktersadvies
 onbetaalbaar in de Straf de arme maatschappij van de VVD en PvdA.
De bevindingen van de artsen staan haaks op de valse constatering van VVD Gangsterin minister Edith Schippers van Volksgezondheid voor de Rijken van 28 juli, waarbij ze juist stelde dat de verhoging niet heeft gezorgd voor een toename van het aantal zorgmijders. 

Dat schreef ze in haar VVD-leugen-reactie op Kamervragen naar aanleiding van de jaarlijkse peiling onder de leden van de Landelijke Huisartsen Vereniging. Daaruit bleek dat 94 procent van de ondervraagde artsen wel eens mee maakt dat een patiënt om financiële redenen besluit het doktersadvies niet op te volgen.

Schrijnende situaties vergelijkbaar met us-history-great-depression-picturede crisis tijden uit de the Great depression.
In haar schamteloze VVD leugens antwoord verwijst Schippers naar vorig jaar uitgevoerde onderzoeken ter evaluatie van het hogere eigen risico. Hieruit bleek dat 0,5 procent van de geënquêteerde patiënten had afgezien van zorg vanwege die stijging. Een klein percentage SP-stemmers en die mogen wat mij betreft rustig creperen, aldus de  minister zonder enige menselijk gevoel en geweten, en ‘afzien van zorg is niet per definitie kwalijk voor den arme luide’. 

 Opvallend te moeten constateren dat nu de PvdA Top ‘Oorlog’s getrommel & rommel Fransje Timmermans’ niet moet huilen.

VVD Minister Schippers keurt Pedo-terughoudendheid bisdom af, maar juicht ‘Joris Demmink VVD- Doofpot’ toe.
Maar volgens de artsen leidt het hoge eigen risico wel degelijk tot schrijnende situaties. Zo kost een soa-test rond de 180 euro – een bedrag dat veel patiënten niet kunnen opbrengen. Een huisarts uit de Bijlmer behandelt bij een vermoeden van een soa daarom regelmatig zonder dat een test is afgenomen. ‘Ontwikkelingslandpraktijken, maar ik wil niet de veroorzaker zijn van een epidemie onder de arme werkloze arbeiders.’