From library399.jpg
Waarom moet de Amsterdamse PvdA-Wethouder Pieter Hilhorst geen schoenen poetsen van zijn Elite.

( van onze Dolgedraaide VVD en PvdA en D’66 Bestuur-gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Topambtenaar Top Bestuur-Gangster de ‘Rat in pak Vincent van Woerkom’ is na een knallende ruzie over de buit met de gemeentesecretaris Boef Arjan van Gils vertrokken als ‘financieel graai-maar-raak’ directeur van de gemeente Amsterdam met een grote zak geld naar een fantasie baantje. Men schat zijn komende uitkering(en) op ver over de miljoen euro, maar dan moet hij wel zijn mond dichthouden. De haperende pluk de arme bezuinigingen en nieuwe opdoemende miljoenentegenvallers van de ‘VVD Valse -Nichten hoofdstad’ zouden hier de belangrijkste redenen voor zijn. Wim Pijbes de directeur van het Rijksmuseum heeft zwaar geprotesteerd tegen het gedwongen vertrek:” minj goede subsidie-freund Vincent is geen zwerfvuil!.”

‘PVDA en VVD Arbeitseinsatz Amsterdam’: Schoenen poetsen van de elite voor ‘honger- bijstand’.
Dat bevestigen corrupte ambtelijke ingewijden tegenover De Telegraaf en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir. Van Woerkom is een machtige ambtenaar  gangster in Amsterdam, de tweede man, die onder de opgestapte wethouder idioot Pieter Hilhorst aan de financiële touwtjes trok. Zijn titel luidde formeel ’directeur Middelen en Control’ en informeel ‘de PvdA graai Dikke Deur’ , maar door het apparaat werd hij ook wel ’wethouder Van Woerkom’ genoemd omdat hij degene was die het fraude beleid bepaalde. Vorige week is hem tijdens gesprek met de gemeentesecretaris, de hoogste ambtelijke baas, te kennen gegeven dat hij niet verder kan gaan als financieel topman van de gemeente.

Vervalst Rapport wekt beroering.  Ex PvdA Wethouder Pieter Hilhorts nu in het Luxe Wachtgeld krijgt klap van wanhopige schoenenpoetser in tram.
Albert HeijnDe redenen voor zijn plotselinge vertrek zijn divers van criminele aard. In juli lekte een rapport van een extern onderzoeksbureau uit, waarin het stadsbestuur gewaarschuwd wordt dat een bezuinigingsoperatie van 120 miljoen euro niet gehaald wordt als er niet snel extra maatregelen worden genomen. Zelfs het gedwongen schoenen poetsen door de werklozen kan hier qua inkomsten voor de Gemeente geen soelaas aan beiden. Ook de Moestuinen van de ‘PvdA Kapo Jetta Klijnsma ‘zetten geen zode aan de dijk.

Vooral de corrupte vast geroeste ambtelijke leiding kreeg onder uit de zak in het stuk, er zou een technocratische graai-sfeer hangen op de Stopper. Inmiddels zijn bijsturingsmaatregelen genomen, maar het lijkt erop dat binnen de corrupte ambtelijke top Van Weerkom als zondebok wordt aangewezen voor haperende bezuinigingen ten koste van de zieke en armen. Naast de bezuinigingen op de ambtelijke organisatie zouden er nog meer tegenvallers in het verschiet liggen. Onder meer op het gebied van de inkoop, precies daar waar de nieuwe roof de arme scheel coalitie van D66, VVD en SP nog veel grotere bezuinigingen heeft aangekondigd. Ook in het mobiliteitsfonds zitten dure Fraude-lijken in de kast. De  corruptie problemen bij de hervorming van een financieel systeem, AFS, zouden Van Weerkom nu de das om doen.

Zeesluis staat weid open naar de Hoofdstedelijke ‘Graai–Elite’.
Nu Van Woerkom is vertrokken als financieel directeur wordt zijn positie waargenomen door directie-gangster leden van de Dienst Middelen en Control. Van Woerkom is niet ontslagen, hij gaat zich bezighouden met de komst van de nieuwe zeesluis bij IJmuiden. Ingewijden noemen dit een demotie. De gemeente is gehaast op zoek naar een nieuwe financiële topman en sluit niet uit dat er een interim-directeur moet worden aangetrokken om Van Woerkom tijdelijk te vervangen. Vincent van Woerkom wilde zelf niet reageren, want hij heeft immers zwijggeld verkregen. De gemeente Amsterdam stelt in een reactie dat er een reorganisatie gaande is waarbij per graai-functie wordt bekeken of de zittende directeur doorgaat met zijn misdaden of niet. Op individuele gevallen wilde een beroeps leugenaar zegsvrouw niet ingaan, maar liet wel weten dat zij Justitie plat hebben middels hun  corrupte VVD- Wethouder  Eric van der Burg  dus voor vervolging van deze Mega fraudes hoeft niemand van de Bestuurs-Criminele te vrezen….