Zijn de Miljarden Gas-belangen in de Oekraïne van de Joe Biden Maffiakliek  een oorlog waard voor Obama en zijn ‘Dutch Little Gaylord Mark Rutte’. 

Ook de Dutch King Willem staat achter de boycot laat hij proestend weten vanuit zijn Royal Osprey 38 speedboot. 

( van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-President Petro Poroshenko from the Ukraine a CIA agent since at least 2006.
Obama RutteVolgens de Amerikaanse president Barack Obama is de Russische en Europese economie stil komen te liggen door de economische sancties die de Verenigde Staten aan Europa en Rusland hebben opgelegd. De Europese ‘Jan met de Pet’ betaalt de rekening. De Elite van de USA en Europa en hun politieke lakeien als Rutte en Fransje Timmermans hebben er geen centje last van. Fransje Timmermans huilend: “We zijn een ongelofelijk goed land voor de Elite van de USA”.

‘De sancties werken zoals ze bedoeld zijn, want ze zetten de Russische en Europese economie flink onder druk en wij van de USA zijn de lachende derde, wat een slaven zijn de Europese politici toch van ons. Dat is geen schatting van mij’, aldus Obama in een CNN CIA Propaganda persconferentie. ‘Dit heeft president Poetin de keuze gegeven of hij gaat proberen de problemen in het oosten van Oekraïne diplomatiek en vreedzaam op te lossen en mijn Joe Biden  & zn. het Oekraïense gas geven, of dat hij doorgaat op de weg die hij is ingeslagen en niet zoals de rest van de laffe EU voor mij buigt. M.a.w. woorden gaat Raspoetin Poetin voor Obama en de USA Elite (NWO) door de stront en accepteert hij tegen alle beloftes in van de Elite van de EU en de USA na de val van de Berlijns muur dat de Oekraïne nu (gedwongen door de Elite van de EU en de USA) toe treed tot de roof de arme scheel invloed sfeer van de EU en de USA.

Russische beurzen veren op na sancties Russische Banken door de ‘Westerse -Elite-Gangsters’.
Dan schaadt Poetin zijn economie en gaat Jan met de Pet in Europa en Rusland een nog zwaardere tijd tegemoet dan zij al reeds ervaren. 
In de USA kan het sowieso niet nog zwaarder en onmenselijker worden voor ‘Jan met de Pet’, dus die merken er verder als werklozen, homeless, onverzekerden, gevangenen weinig van.
Eerder verwees de Amerikaanse National Security Council al naar een waarschuwing van de Russische centrale bank dat de reeds hoge inflatie nog zal verhoogd worden door beperkingen op de import van voedingsproducten.

Nauwelijks betekenis voor de Nederlandse Elite en hun politieke lakeien.Obama zet de ‘Loopjongen’ van Merkel Rutte op zijn lijn in hardere aanpak Russische en Dutch arbeiders.
De opmerkingen van Obama volgen op het nieuws uit Rusland dat  Moskou de import van alle fruit en groente uit de Europese Unie en de Verenigde Staten gaat verbieden. De maatregelen maken deel uit van de Russische sancties op landbouwproducten uit landen die meedoen aan de sancties tegen Rusland. President Vladimir Poetin had de regering opdracht gegeven om een lijst met producten samen te stellen.

Is de privé ‘Oekraïne Gas-oorlog’ van Vice-President Biden de reden dat KL4103/MH17″niet is gewaarschuwd.
Nederland exporteerde in 2013 volgens het CBS voor 184 miljoen euro aan groente en fruit naar Rusland. Mogelijk worden ook andere landbouwproducten getroffen. Voor de Nederlandse economie Elite als geheel lijkt de Russische boycot nauwelijks van betekenis. Nederland exporteert jaarlijks voor 1,5 miljard euro aan landbouwproducten naar Rusland, wat neerkomt op nog geen 0,3 procent van het bruto binnenlands product. 

Zo wat de uitkeringen van dat hele Haagse corrupte politieke zooitje en het Lieg en Bedrieg Kabinet gaan met niet één cent omlaag, dus boycotten maar. Kan hun wat schelen!

Zorgen Biden
 over zijn Gas belangen in de Oekraïne.

De Amerikaanse vicepresident ‘Olie en Gas Elite-Gangster Joe Biden’ en zijn president CIA-agent Petro Porosjenko van Oekraïne hebben gisteren gesproken over de Russische troepen bij de grens met Oekraïne.

Timmermans door het dolle heen in zijn Hour of Glorie: alle sancties kunnen ten koste de arbeiders.
‘Ze hebben hun zorgen geuit’, liet Amerika weten over het gesprek. De NAVO meldde gisteren dat de Russen ongeveer 20.000 militairen paraat hebben staan aan de grens met Oekraïne, waar pro-Russische opstandelingen vechten tegen het leger van de pro-westerse regering van Joe Biden en zijn Maffia kliek. De NAVO van Obama sprak over een gevaarlijke situatie tot grote tevredenheid van zijn Westerse Internationale Wapen Maffia handelaren en Bankier-gangsters.

Noot:
Homeless Poverty Statistics:Waarom Jan met de Pet in de USA van niets merkt van de boycot:

Homeless Poverty Statistics
Number of homeless people in the US 1,750,000
Average monthly income for a homeless individual $348
Percent of homeless that do not get enough to eat daily 28 %
Percent of homeless that did paid work during the past month 44 %
Percent of homeless that have problems with alcohol, drug abuse, or mental illness 66 % Percent of homeless persons that have been sexually assaulted 7 %
Percent of homeless that have been homeless for more than two (2) years 30 %
Percent of homeless women that are unaccompanied / have no partner 40 %
Percent of homeless women claim to have been abused within the past year. 25 %
Percent of homeless women who claim domestic abuse as the reason for their homelessness 22 %
Percent of homeless population that are Veterans / Vets 40 %
Percent of homeless persons who are employed 25 %
Number of Americans who now live in hunger or on the edge of hunger 31,000,000
Percent of people in a soup kitchen line who are children 20 %
Number of families who are lodging nightly in city shelters in New York City 6,252
Number of children in the U.S. who live below poverty level.12,000,000
Annual number of food stamp recipients who are children 9,300,000
Percent of cities surveyed  that identified domestic violence as a primary cause of homelessness 46 %
Percent of the adult homeless population that suffer from a severe and persistent mental illness 22 %
Percent of homeless persons who have a mental illness that requires institutionalization 6%
Demographic make-up of the homeless populationPercent
Single men 44%
Single women 13%
Families with Children 36%
Unaccompanied Minors 7 %
Racial breakdown of homeless population Percent
African-American 50%
White 35 %
Hispanic 12%
Native American 2 %Asian
Noot 2:
U.S. Has World’s Highest Incarceration Rate.
According to the U.S. bureau BUREAU of Justice Statistics  (BJS), 2,266,800 adults were incarcerated in U.S federal and state prisons, and county jails at year-end 2011 …
Debtors’ prison – ‎Race and crime in the United – ‎Race in the United States
(August 2012) Since 2002,The United States has had the highest incarceration rate in the world. Although prison populations are increasing in some parts of the world, the natural rate of incarceration for countries comparable to the United States tends to stay around 100 prisoners per 100,000 population. The U.S. rate is 500 prisoners per 100,000 residents, or about 1.6 million prisoners in 2010, according to the latest available data from the Bureau of Justice Statistics (BJS).1 Bron:prb.org   
Noot 3:
In 2012, the  bureausaid, 15.4 percent of people were uninsured, down from 15.7 percent in 2011. The number of uninsured people, 48 million, was not statistically different from the estimate of 48.6 million in 2011. Bron: nytimes