Top 50 Most Wanted ‘Zorg-Maffia–Bossen’ and Top 21 Most Wanted ‘Bestuurs-Gangsters’ in Amsterdam-Noir.

( van onze Dolgedraaide VVD en PvdA Bestuur-gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Terwijl heel Nederland nog na geniet van de ‘Huil-Rampen –Show’ van Fransje Timmermans is er weer een oud-Jan Cooijmansbestuur-gangsters van de Ommelander Ziekenhuis Graai Groep (OZG) in Groningen als een dief in de nacht vandoor met 132.591 euro aan wachtgeld. De ‘vrijwillig’ opgestapte ‘topman’ Bestuur-Gangster Jan Cooijmans beloofde loogde bij zijn aftreden nog geen gebruik te maken van de graai-regeling. Het wachten is nu op een ‘Afpers-overval- dagvaarding’ van de louche, corrupte ‘Media-Maffia advocaat Mr.Jurian Groenendaal’ als o.a. de vertegenwoordiger van de Graaiers uit de medische criminele sector om Volksnieuws Amsterdam-Noir het zwijgen op te leggen nu wij alhier over deze zoveelste graaierij berichten.

Leugenaar ‘Rat in pak’ Jan Cooijmans bralde vlak na zijn aftreden in 2011 dat hij verwachtte niet of nauwelijks gebruik te zullen maken van de wachtgeldregeling. Hij zou als interim-manager bijna evenveel verdienen als hij deed als OZG-bestuurder-gangster.
De afgelopen 28 maanden ontving jatte met de wet in de hand hij echter gemiddeld 10.000 euro per maand van de OZG, meldt RTV Noord. In de laatste vier maanden van 2011 ontving Jatte Cooijmans 38.215 euro, in 2012 ‘kreeg’ hij 111.502 euro. Daarmee vult hij zijn Mega-uitkering aan tot het bedrag dat hij toucheerde als ziekenhuisbestuurder-gangster: een slordige 183.000 euro.

Bij zijn ‘vrijwillige’ vertrek noemde de coorupte voorzitter van de Raad van Blinde Toezicht dr. A.S.M. (Albert) Koeleman de afspraak met  zijn goede vriend ‘gabber in crime’ Cooijmans “min of meer een gentlemen’s agreement van het ‘VVD-misdaadgroep allooi’ .” De ‘Jat-regeling op kosten’ van ‘Jan met de Pet’ loopt nog feestelijk en straffeloos tot 1 september 2014.

Opmerking: wij hebben dit artikel in het kader van hoor en wederhoor voorgelegd aan alle betrokkenen. ( communicatie@ozg.eunfo@boekx.com)

Zeer ervaren Graai -Gangster Jan Cooijmans prijkt nu ook trots op het Elite Gangster Billboard van Amsterdam -Noir.

Billboard Elite- Gangsters