Strafrechtspleging is een treurige Klasse VVD-Justitie gatenkaas, al jaren in “Banana-Fraude-Nederland”.

(van onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De gevallen Top VVD’ers en vastgoed Maffia Baronnen Geert en ivo opstelten fred teevenHans Ensing moeten ABNAMRO misdaadgroep 10 miljoen euro betalen. Dat bevestigt de louche, peperdure advocaat van de bank tegenover RTL Nieuws en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir. Waarom beide ‘Ratten in pak’ nog niet in de bak zitten is een grof schandaal en getuigt wederom dat er in “Banana-Fraude-Nederland” extreme ‘VVD-klasse Justitie’ heerst, gedoogd door hun ‘PvdA-hoertjes’ van het type de Liegende rechter Jeroen Recourt. De prominente VVD’ers Vader en zoon Ensing gaven jarenlang criminle ‘Rat in pak’ leiding aan vastgoedgigant Phanos, onder meer bekend als voormalig shirtsponsor van voetbalclub FC Utrecht en ontwikkelaar van het luxe vakantiepark Hof van Saksen.

In mei 2012 ging de onderneming als gevolg van corruptie, de banken graai maar raak crisis, de economische malaise voor Jan met de Pet en de problemen op de huizenmarkt echter gierend failliet. Grootste slachtoffers waren privébeleggers en de Staat-misdaadbanken ( u dus als belasingbetaler), die Phanos honderden miljoenen aan leningen hadden gegeven. Met een krediet van 220 miljoen euro is staatsbank ABNAMRO de grootste schuldeiser in het faillissement. Slechts 220 miljoen? Waarom niet een paar miljard, wat maakt het allemaal uit het is toch crisis!
Persoonlijk garant met holle lege tonnen.
Omdat Geert en Hans Ensing bij enkele kredieten voor miljoenen persoonlijk garant hadden gestaan met hun woord van eer (kuch), probeert de Top VVD-er en Godfather van de ABNAMRO  ‘Draq Queen Gert Zalm’ een deel van de schade nu op de voormalige top Vastgoed Maffioso’s te verhalen. De Ensing’s weigeren echter te betalen en dreigt nu zijn lidmaatschap van de VVD op te zeggen. Hun hoofdverweer is dat ABNAMRO vóór het faillissement de touwtjes bij Phanos in handen nam, en daardoor zelf schuldig is aan het feestelijke bankroet.

Rechtsgelijkheid in behandeling van de leden van de misdaadgroep VVD is zoek aan het raken.
Jonald Bouwhuis Hans WiegelHet tweede verweer is dat zij verwijzen naar het erenlid van de VVD de heer Hans Wiegel, die in het geheel niet wordt vervolgd door de misdaadbanken en pariculiere beleggers met zijn fraude-capriolen, die op zich niet veel verschillen aan wat vader en zoon Ensing hebben geflikt. Uit een vrijdag openbaar geworden uitspraak van de Amsterdamse rechtbank blijkt dat de rechter het verweer van de Ensings onlangs van tafel veegde. Samen moeten oud-topmannen van Phanos 10 miljoen euro aan de bank betalen. Ook moeten zij de bank precies vertellen welke binnen- en buitenlandse bezittingen zij zwart hebben men name in de ‘Witwascentrale Monaco’ van de zeer intieme huisvriend van ‘King Willem’  Prins Albert. Daaruit moet blijken of zij  kale kippen zijn waarvan niet valt te plukken of dat zij ergens vermogensbestanddelen bezitten waarop de bank beslag kan leggen, aldus advocaat Jan van Rijswijk van de Staats misdaadbank ABNAMRO.

Volgens advocaat Martijn van Dam van de Ensings overweegt de familie in hoger beroep te gaan. “Dat zijn wij momenteel aan het bekijken”. ABNAMRO misdaadgroep onthoudt zich van commentaar, want anders zouden zij standaard moeten liegen.