‘Mooiweer-Pooier Diederik Samsom’: “Ik heb Rehwinkel leren kennen als een echte PvdA’er en wens hem veel succes in zijn Megalomaan nieuwe ‘fantasy-bedrijf’ en wij zijn zijn eerste klant”.

( van onze Dolgedraaide VVD en PvdA- Bestuur-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Oud PvdA-Graai-Burgemeester van Groningen Peter Rehwinkel is een eigen bedrijf begonnen in Wereld Rampen en Oorlogen crisismanagement, Peter Rehwinkelterwijl hij gewoon nog in de Luxe Wacht gelden uitkering zit te fêteren.

De nieuwe Gandhi is opgestaan en dat is Peter Rehwinkel.
De hele wereld staat al jaren in vuur en vlam met links en rechts vreselijke oorlogen, die door de Wereld Elite-Gangster Top is veroorzaakt en niet meer te stoppen lijkt. Maar er is nu hoop in bange dagen en dat is de alhier markant ‘Super Star der PvdA vuiligheid’ Peter Rehwinkel die nu is opgestaan om die wereldoorlogen en rampen te gaan oplossen. Kennelijk heeft het verblijf van de PvdA ‘Zonnekoning Rehwinkel’ in Spanje hem een knoert van een zonnesteek opgeleverd, want hij denkt nu dat hij van het niveau President Roosevelt, Nelson Mandela, Martin Luther King of Gandhi is.

De kennelijk nu van PvdA weelde en klaplopen krankzinnig geworden Rehwinkel is met zijn bedrijf International Disaster and Crisis Management (IDCM) als PvdA-graai deskundige in te roepen bij bijvoorbeeld natuurrampen of oorlogen. Voor minder komt hij zijn bed niet uit. Dat heeft hij aan het Dagblad van het Noorden laten weten en verklaarde met zijn hand op zijn stenen PvdA hart niet dronken of stoned te zijn.

Op zijn website van IDCM schrijft Rehwinkel dat hij tijdens zijn burgemeesterschap van 2009 tot 2013 zijn niet verantwoordelijkheid nam tijdens uitdagende persoonlijke graai-crisis. 

In Groningen lag hij juist onder vuur vanwege zijn aarzelende optreden bij lokale calamiteiten en schandalige graai-praktijken, maar niet bij zijn ‘PvdA-hoertjes’.

Cohen kreeg uit kering van 35 duizend euro voor 15 dagen ‘werk’. Waarom?
Zelfs de PvdA Schaap Job Cohen, die ondanks dat hij een mes in de rug kreeg van Diederik Samsom samen met de gemeenteraad Rehwinkel zijn werkwijze bij de Project X-rellen in Haren afkeurde. 

Ook al is Cohen een mak PvdA-schaap, maar dat weerhield hem er niet van om als enige winst te maken op de X-rellen door sluw even snel vijf en dertig duizend eurootjes in zijn zakken te laten verdwijnen tot groot verdriet van zijn Doofpot concurrent de woedende Grachtengordel Queen Femke Halsema. 

Toen in januari 2012 de dijken dreigden door te breken bij de Groningse dorpen Woltersum en Wittewierum, lag Rehwinkel als voorzitter van de veiligheidsregio thuis te slapen, al dan niet met een paar schandknapen, met zijn telefoon uit. Vicevoorzitter Yvonne van Mastrigt kon hem niet melden dat zij inmiddels het bevel tot evacuatie had gegeven. Ze legde later haar functie van schaamte en met echt eergevoel bij de Veiligheidsregio neer, omdat de samenwerking met de schaamteloze Rehwinkel botste. Zelf kon hij zich niet in de kritiek vinden en benoemde zich tot Wachtgeld ‘PvdA-Zonnekoning’ te Spanje.

 Vorig jaar nam Rehwinkel ontslag ( werd achter de schermen gedwongen ) als burgemeester om zogenaamd de ( niet bestaande) eer aan zich zelf te houden en kondigde hij zijn nieuwe functie aan bij de internationale organisatie United Cities and Local Governments. Daar zou hij zich gaan bezighouden met de gemeentelijke aanpak van rampen als die van Peter Rehwinkel met zijn telefoon uit. Die spook- functie ging uiteindelijk niet door. In de media ontstond het idee dat Rehwinkel de baan verzonnen had, wat ook gewoon waar was. Rehwinkel verklaarde loog later dat hij de baan niet had gekregen omdat hij geen Graai-Burgemeester meer was. ‘Pas weken nadat ik ontslag en wachtgeld had genomen als burgemeester in Groningen werd mij dat duidelijk’, aldus Rehwinkel brallend in de ‘Jaknikkers-Volkskrant’.