Ger Visser
PvdA: Eerlijk delen met VVD Types als Ger Visser: Mega- Elite-Gangster Ger Visser mag blijven rond rijden van de Rechter in zijn Bentley en Mercedessen.

( van onze VVD Klasse Justitie redactie)

Amsterdam-Noir- Het Recht is krom in “Banana-Fraude-Nederland”,Toet,toet, niet in de petoet.
Ger Visser zijn reactie op het faillissementsverslag van de curator luidt: ‘Daar weet ik helemaal niets van. Echt niet. Sterker nog: door alle stress ben ik mijn middellange en langetermijngeheugen volledig kwijt, maar niet mijn zwarte miljoenen dans la ‘Royal Witwascentrale  van Prins Albert Monaco’. Nadien heeft Ger de beste geestelijke hulp gezocht dat (zwart) money can buy bij de Algemeen bekende Geestelijke Gezondheidssector collega graaier Peter van den Elzen, die recent in een onrechtmatig aangespannen ‘Afpers Kortgeding’ tegen ing Steve Brown en Volksnieuws uit Amsterdam ten stelligste ontkent ooit in een bolide van 200 duizend euro rond te hebben gescheurd. Of  Heer Peter en/of zijn familie in een bolide van 199,000,- rond scheurt laat hij als Geestelijke gezondheid graai-expert sluw in het midden.
Het superjacht van oud Eurocommerce Mega Graai-Topman Ger Visser wordt begin september geveild. Het schip moet miljoenen euro’s opleveren.

Feodaal-Scheidsgerecht is Schijtonrecht, Top-Bankier-Gangster Sipko Schat beloont voor zijn misdaden met 9 ton.
Fred Teeven Winkel diefstal
Wie de corrupte medeplichtige VVD ‘Ratten in pak’ waren bij de misdaadbanken blijft geheim. Deze Bankier-Gangsters worden zoals gebruikelijk in “Banana-Fraude-Nederland” niet vervolgd door de ‘VVD-Justitie’ van de altijd liegende ‘Bral Ivo Opstelten’  en zijn ‘Griezel Fred Teeven’. De maffia projectontwikkelaar Ger Visser
( prominent VVD-lid) heeft namelijk panden laten bouwen met geleend geld, onder meer via banken misdaadgroep van Rabobank, ABN Amro, ING, SNS en NIBC. Hij had daarvoor verschillende bankiers plat.

Alles voor de paardensport net als de Cum Laude Advocaat Gangsterin Monique van Hal Scheffer.
veiling Monique van Hal scheffer
Door een slimmigheid wist Visser te verhinderen dat zijn paard London in augustus 2012 de Olympische Spelen zou moeten missen. In het voorjaar zette hij de stal op naam van zijn zoon, Ger junior. De curator kon niet garanderen dat London met die manoeuvre uit handen zou blijven van de schuldeisers. Als zou blijken dat Ger junior geen reële prijs voor de stal heeft betaald, konden zij alsnog beslag leggen op het springpaard.
Begin maart 2014 bepaalde de rechtbank in Zutphen dat de verkoop van de stal aan Gevi International BV teruggedraaid moest worden. Dat had tot gevolg dat niet langer Visser jr. de aandeelhouder is, maar de curatoren in het faillissement van Eurocommerce. Die hadden op hun beurt de vordering van 38 miljoen euro op Gevi verpand aan de Rabobank. Op transport zijnde springpaarden werden direct teruggeroepen en deelname aan een concours in Qatar werd ingetrokken.

Dochter Kristel ook een zaak
Zoals de stal met toppaarden op naam van zoonlief werd gezet, zo ‘verkocht’ Visser senior in december 2011 hotel-restaurant De Roskam in Gorssel aan zijn dochter Kristel voor 1 euro. Daarmee werd de schuld van 5 miljoen euro aan Eurocommerce in feite kwijtgescholden. Ger Visser had de zaak in 2004 gekocht en fors verbouwd. De Roskam hoefde nooit winstgevend te zijn: de tekorten werden aangevuld vanuit het vastgoedbedrijf. Deze transactie werd evenwel aangevochten door de curatoren, die in augustus 2013 in het gelijk werden gesteld.

Veiling van de ‘Roof -buit’ van Ger Visser geeft inzicht in de waanzinnige Luxe bezittingen van de roof arme scheel Elite in “Banana-Fraude-Nederland”.
Dit meldt RTVoost.
De veiling van het schip is voorlopig de laatste in een lange reeks veilingen. Vlak na het Fraude faillissement van de kantoorontwikkelaar werden al twaalf Ferrari’s, een Rolls Royce en talloze dure springpaarden geveild. Eurocommerce was tot het faillissement in 2012 de grootste Maffia- kantoorontwikkelaar van Nederland. Verschillende misdaadbanken hebben honderden miljoenen euro’s verloren door het faillissement. Maar de VVD Bankier-Gangsters die meegeroofd hebben met Ger Visser hebben straffeloos via allerlei Witwas constructies a la die van “Fred Teeven en Cees Helman” honderden miljoenen winst gemaakt.

Jacuzzi voor de Call girls en Schandknapen.
Het 36 meter lange jacht staat al langere tijd te koop. De curatoren hoopten er in eerste instantie ruim vier miljoen euro voor te kunnen krijgen. Dat leek te lukken, maar een koper haakte op het laatste moment af. De boot ligt in het Zuid-Franse La Napoule. Het bieden op de Sunglider II begint met een startbod van een schamele 1,3 miljoen euro.

Ontsnappen is niet nodig met de VVD Klasse Justitie.
Voor dat geld krijg je een jacht uit 2006 met plek voor tien gasten in vijf luxe suites. Lekker in de zon liggen kan op één van de drie zonnedekken of met een glaasje bubbels in de jacuzzi. Toen het jacht nog eigendom was van de gevallen VVD Maffia-vastgoedmagnaat Visser werkten er permanent zes man  Thaise slaven op het schip. Aan boord zijn ook twee jetski’s om desgewenst even te kunnen ontsnappen aan alle luxe Volkse schandknapen en call girls.