Obama Rutte
Obama trek zijn ‘Little Dutch-Gaylord Rutte’ wel  schofterig openbaar aan zijn oren, maar ontkent hem ooit te hebben laten martelen, ook niet in een darkroom.

(van onze Liegende VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

Amsterdam-NoirOnderzoekjournalist Scahill ontmaskert de waanzin van willekeurige moorden op kinderen en vrouwen in de strijd tegen jihadstrijders.
Obama: “Wij bedanken onze Dutch loopjongens Mark Rutte, Frans Timmermans en Ronald Plasterk en (VVD-misdaadgroep) meisje medeplichtige Jeanine Hennis-Plasschaert voor hun stiekeme hand en spandiensten voor ons, anders hadden wij nooit zoveel Jihadstrijders Baardmannen kinderen en vrouwen kunnen martelen en vermoorden. VVD Minister Jeanine Hennis-Plasschaert: Wij doen niet mee aan liquidaties met drone en wij liegen nooit.

Serie-Killer-militair doodt 1.626 mensen met drone, maar niet één voor Plasterk en Hennis-Plasschaert.
President Beul-Obama’ heeft vandaag voor het eerst openlijk toegegeven dat de elite van de VS terreurverdachten Jihadstrijders Baardmannen  arme vrouwen en kinderen heeft gemarteld en daarmee te ver is gegaan. “Wij hebben enkele mensen ( duizenden) gemarteld, maar nooit Bankiers of onze Westerse loopjongens, zoals mijn ‘Little Dutch Gaylord Mark Rutte’.  Onze ‘Little Dutch Gaylord Rutte’ trek ik hooguit aan zijn oren.
Wij hebben een paar martel-dingen ( staat 1000 jaar gevangenisstraf op als het gaat om een ‘Oleboele- Afrikaanse Dictator’ of een ‘Srebrenica- Generaal’) gedaan die in strijd zijn met onze waarden.” Hij bedank zijn Fransje Timmermans voor zijn voorwaardelijke huil optreden in de schimmige  ‘Familie Joe Biden-Gasoorlog’ in de ‘USA-EU-Oekraïne’ van de (CIA) ‘President Miljardair Moordenaar Prososjenko’, die een welkome Pulp-Media- afleiding zijn voor de misdaden die wij aan de lopende band dagelijks plegen.

Obama liet weten dat hij eerder op de dag een geheim rapport heeft onthuld aan de Senaat over de martel er maar op los verhoortechnieken die de geheime dienst CIA na de aanslagen van 11 september 2001 gebruikte. “Wij hebben een lijn overschreden”, aldus het staatshoofd-Beul zonder ook maar een traan te laten.
 Mensenrechtenorganisaties hekelden Amerikaanse verhoormethodes zoals waterboarding al jaren. Bij die martelmethode krijgt de gevangene het gevoel dat hij verdrinkt. De Amerikaanse regering heeft altijd wel toegegeven ‘harde verhoormethoden’ te hebben gebruikt, maar wilde het woord ‘marteling’ nooit in de mond nemen en dus volgde zijn Internationale “Main-Scream-media” en onze ‘Dutch dependance Staats-NOS’ hem slaafs.