(Timmermans : We zijn een ongelofelijk goed land.)

Dijsselbloem mijn crisis is voorbij: Een op drie huizen verkocht met verlies en één op de tien huurhuizen ontruimd.
PvdA Onbenul Sluwe gluiperd Jeroen Dijsselbloem stelt dat de ‘Jan met de Pet Crisis’ voorbij is. Wellicht bedoelt hij voor hem (en /of zijn gabbertje in Graai- Crime Super Komediant Fransje- huil wanneer ik wil– Timmermans ) de politieke crisis  voorbij is nu hij gaat Graaien in de EU. 

( van onze Dolgedraaide VVD en PvdA redactie)

Amsterdam-Noir – De Top VVD’er , voorzitter AVROTROS ‘Rose Pedo Ed Nijpels’ en zijn bikkelharde, gewetenloze Deurwaarders –bende beleven ‘gouden-bloed-tijden’ met het op straat smijten van radeloze en machteloze (werkloze) arbeiders. De teller loopt op: van 19 naar 20 huisuitzetting per dag. Nico Ham de volgende.
Ed Nijpels GGDWDutch–Crash –Soap MH17. Where one minister Plasterk laughs, Cries the other Timmermans.
Deze keer huilt de PvdA Draaikont Fransje- bouquet reeks- Timmermans niet, maar zijn college toneelspeler de zelf verklaarde academici Ronald Plasterk grinnikend en giechelend nu wel oprecht.
Zo’n 21.000 van de ruim 63.000 te koop aangeboden huizen zijn in het eerste half jaar gedwongen en met niet te beschrijven leed verkocht met een vaak stevige restschuld. Dit constateert de grootste koepel van notarissen na eigen onderzoek.

‘As we speak gebral’ van hun ‘Über VVD Gaylord Mark Rutte’ maar te gebruiken wordt er weer een arbeidersgezin gedwongen op straat gesmeten en staat de teller van gedwongen huisuitzettingen reeds tegen 10.000. Tja, mensen loopt u vooral mee in de ‘White- Sensation- rauw’ optochten of pik een Sound of Musical- KL4103/MH17/ Anna-Kassa-Frank″ mee tot de ‘Jan met de Pet Crisis’ voorbij is. Hopelijk heeft u dan nog wel een dak boven u hoofd.

De woningmarkt trekt aan, meldden deze maand zowel het Centraal Bureau voor de Statistiek als de Nederlandse Vereniging van Makelaars, maar de notarissen vinden het nog te vroeg om te zeggen dat de woningmarkt uit het slop is. „Nog te veel huizen staan onder water”, aldus de koepel van 600 notarissen, Netwerk Notarissen.

„Ondanks de positieve tendens dat de huizenverkoop aantrekt, kampt de woningmarkt nog steeds met problemen. Die worden onvoldoende onderkend”, zegt juridisch directeur bij Netwerk Notarissen, Lucienne van der Geld. „Uit ons onderzoek blijkt dat ruim 45 procent van de kopers starter is. Zij hebben geen huis te verkopen waardoor er weinig doorstroming is.”

Scheiding tussen de gewone eerlijke Nederlander en de ‘Ratten in pak’ wordt steeds groter.
Jeroen DijsselbloemEr staan in Nederland meer dan 1,4 miljoen huizen ‘onder water’ en dat blijkt pas als een huis wordt verkocht. Van der Geld constateert dat vooral stellen die door een scheiding gedwongen worden hun huis te verkopen in ernstige problemen komen. Zij kunnen het verder aantrekken van de woningmarkt niet afwachten. Uit het onderzoek bij de notariskantoren komt naar voren dat één op de vier verkopen een scheiding betreft en de helft van die te verkopen huizen ‘zwaar onder water staat’.

Duizenden slachtoffers van de Roofpraktijken van de Misdaadbanken krijgen restschuld niet gefinancierd.
„Mensen die scheiden kunnen niet wachten op betere tijden. Daarbij hebben zij ook last van de nieuwe hypotheekregels.” Reden voor de notarissen zich aan te sluiten bij het verzoek van de Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond aan minister Blok (Wonen) om de regels in scheidingsgevallen te versoepelen. Blok wil daar niets van weten.

Dat bij één op de drie verkochte huizen de hypotheek hoger is dan de verkoopprijs betekent volgens Van der Geld niet dat het dieptepunt gepasseerd is. „Dat er meer woningen worden verkocht en de prijzen stabiliseren, wil nog niet zeggen dat de Jan met de pet crisis achter ons ligt. Je moet ook kijken naar de financiële positie van verkoper én koper”, constateert zij.

Uit het onderzoek blijkt voorts dat meer dan 75 procent van de verkopers met een huis onder water het eigen spaargeld moet aanspreken om de hypotheek volledig af te lossen. Ook wordt extra geld geleend bij de misdaadbanken om het verlies te financieren