Waarom zijn de Westers Elite-Gansgter banken na of voor 2008 nooit geboycot, toen zij markant de hele wereld in de armoede stortte met hun roof en plunder parktijken van ‘Jan met de Pet’.

( van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

Banken beroven mensenAmsterdam-Noir- Westerse Elite-Gangsters investeren massaal zwart via o.a. de ‘VVD Zuidas’ en Dutch ‘Witwascentrale Aruba’ in Rusland en de ‘USA-EU-Oekraïne’  ‘Jan met de Pet’ betaald de boycot rekening zoals wij eerder publiceerde.
‘Super Komediant Fransje Timmermans’ is alweer in huilen uitgebarsten na het aanhoren dat de Dutch bloemen, kazen,melk en groente export een duik van 50% in hun export naar Rusland te verwerken kreeg.( op jaar basis wordt een inkomsten verlies van 90 miljard verwacht voor de middel grote Kleine Luide ondernemers)

Russische Elite en Westerse Elite verdienen nog meer door boycot. ‘Draaikont Timmermans’: politiemissie Oekraïne goed idee voor Dutch hongerende kinderen en werkloze arbeiders.
Russische beurzen koersen hoger na de nieuwe sancties van de Elite van Europa en de VS tegen Moskou en de Russisch Maffia-Banken. Westers Elite-Gangsters beleggers halen opgelucht adem over de lager ingeschatte consequenties van de maatregelen tegen de Russische Banken en de Russische maffia elite voor hun Russische ‘gabbers in crime’ en zijn blij dat Russische en Dutch/USA  ‘Jan met de Pet weer de klos zijn.

De Micex-index koerste woensdagmiddag 1,6% hoger, de RTS stond zelfs 2,2% in de plus en een kleinere beurs won 2,4%. Vooraf was uitgegaan van zware verliezen. Na de koersval van maandag en dinsdag in afwachting van de  ‘EU/USA- Jat-sancties’, liepen de ‘elite- roof de arme scheel koersen’ vandaag echter over een breed front omhoog.

Olie en gas te boycotten,behalve die van o.a de ‘John Biden Olie en Gas Maffia-familie’ en de Westerse Seven Sisters”
(criminele oil companies).
De VS besloten onder meer om in navolging van de EU de export naar Rusland van goederen en technologie voor de olie- en gassector te staken en Russische staatsbanken van de financiële markt af te snijden (kuch).
Volgens Raspoetin president Poetin zijn die maatregelen ‘kortzichtig’.  De verliezen zullen eerder voor de gewone man in de VS en EU „voelbaar” zijn, aldus Moskou.