Cees Lok kapster
Cees Lok heeft voor zover wij weten geen foto geplaatst met zijn ‘LUL uit de Broeke’, wat de bejaarde/middelbare frivole, ranzige geile VVD politici, bestuurders en wethouders van het kaliber Henk de Greef aka “LUL uit de broek” ‘Onno-Schandknapen-Hoes’, Rose Pedo-Ed Nijpels, ex Top-Boss OM, Top ‘VVD-Pedo Joris Demmink’  en VVD ‘Kampioen Banen en Callgirls Graaier Loek Hermans’, enz. ook nog wel eens in de strijd gooien om de sfeer te verhogen tijdens Gemeente en ‘Senaat- Graai-vergaderingen’.

( van onze Liederlijke VVD Klasse Justitie redactie)

Amsterdam-Noir- Stem VVD-misdaadgroep voor meer: Fraude, witwassen, Fred Teeven Winkel diefstaloplichting, graaien, liederlijk gedrag, Volkse schandknapen, Call girls en ‘Misbruik van Recht’.
Maar wel die VVD-Griezel Fred Teeven schaamteloos van de daken laten krijtsen in de Pulp-media dat een bijstandsmoeder die een kip steelt om haar kinderen eten te  geven keihard strafrechtelijk moet worden vervolgd.
De Roosendaalse Loco Burgemeester en  liederlijke VVD-wethouder Cees Lok  met speerpunt binnenstad  ‘LUL uit de broek’ heeft zichzelf ernstig in verlegenheid gebracht nu hij betrapt is. Lok plaatste namelijk een pikant ranzige filmpje van een topless kapper op zijn Facebookpag, en nog veel meer blote seks ‘VVD-organen waar’ , maar dat is te goor om hier te vermelden.

Dat kwam de liederlijke  middelbare liberaal heer ‘Lok aka Ik wil er op’, op hijgende raadsvragen te staan van de Nieuwe Democraten, schrijft de regionale krant BN / De Stem. De raadsleden van deze lokale partij typeerden de plaatsing van het filmpje als ‘puberaal’, ‘seksistisch’, ‘onbeschoft’ ,liederlijk en ‘een wethouder onwaardig. Het geeft de indruk van een Geil neef van Jacob en van Es of zijn partijgenoot ‘liederlijke Onno Hoes‘. ND wil nu van het College van B&W een oordeel over de Onno Hoes actie van de VVD’er. Rutte en Lodewijk Asscher hebben onmiddellijk gereageerd met een Persbericht: Er is niets onfatsoenlijks  aan Lok zijn VVD –gedragingen van een heer in midlife- crisis.

Pooier Bolidetje van 80 ruggen voor VVD’er Onno Hoes.
BMW Cees LokLok heeft vanaf zijn luxe vakantieadres toegegeven dat het ranzige filmpje ‘te frivool’ was en hij heeft het van zijn geile, ordinaire liederlijke facebook-pagina verwijderd en houdt zich verder aanbevolen voor riante Wachtgelden, dan kan hij gelijk op zijn vakantieadres de frivole VVD-Heer’ blijven uitgehangen met de Lul in of uit de ‘VVD-Broeke’. Ook maakt hij nog wel reclame op zijn facebook voor BMW en gaat daar mee door, want ook de liederlijke VVD- schoorsteen moet roken en een BMW is een uitmuttende Volkse Lullen- of Kuttenvanger voor bejaarde en/of middelbare Heren van politieke stand.

Opmerking: wij hebben dit artikel in het kader van hoor en wederhoor voorgelegd aan B&W en de Gemeente Roosendaal. (j.niederer@roosendaal.nl, c.lok@roosendaal.nl, s.schenk@roosendaal.nl, : r.kleijnen@roosendaal.nl, griffie@roosendaal.nl )