(Struisvogelpolitiek; Plasterk, Klijnsma, Aboutaleb reageren op ‘Undercover in de Cafertia de Natte Dweil te Rotterdam’ )

 ‘Arbeiders Verrader Aboutaleb’ wil ook een graantje goedkope Tokkie ‘Main-Scream—Media’ succes mee pikken na het ongekend succes van zijn Partijgenoot de Super komediant huilende Fransje Timmermans  met zijn ‘Bouquet-Rampen KL4103/MH17’ reeks.

( van onze Dolgedraaide goedkope ‘Main-Scream-Media- PvdA’ redactie)

Amsterdam-Noir- Aboutaleb, PvdA-huis Marokkaan: “Als Folkert hier komt stuur ik mijn ‘Dog de Bounty- Hunters’ op hem af. Dood aan Folkert, dood aan de Rule of Law”.
Kruimel BountyhunterKijk, gaat de op sensatie beluste laffe Pvda’er Aboutaleb door :” ik ben heus nog wel een (Amsterdamse- grachtengordel ) socialist en onze Wilma Verver is bijv. wel altijd van harte welkom in  mijn Rotterdam, zelf bij mij thuis die arme gevallen VVD Wethouder.
Volkert van der Graaf zou er verstandig aan doen om mijn ‘Lynch-Rotterdam’ te mijden. Dat bralt de PvdA burgemeester Ahmed Aboutaleb van Rotterdam in sensatie reactie op het schrappen van de meeste ‘VVD Griezel Fred Teeven voorwaarden’ waaraan de moordenaar van Pim Fortuyn moet voldoen voor zijn voorwaardelijke vrijlating.

Burgemeester Aboutaleb verliest totale menselijkheid en voert het ‘Cafetaria Natte Dweil recht’ in.  ‘Stoottroepen Ivo Opstelten’ op de stoep bij We Are Change Rotterdam.
Eén van de voorwaarden was dat Van der Graaf niet meer in Rotterdam mocht komen. Dat is nu weer toegestaan. Wel is het zo dat het VVD gedeelte van het OM van de altijd liegende Ivo Opstelten en zijn Sidekick de Crimefighter ‘Volksonderdrukker Fred Teeven’  in beroep is gegaan tegen het moedige oordeel van de rechter. De rechter heeft in de voetsporen van het ‘Prins- Dodemans-Srebrenica-Polonaise’ vonnis een halt toegeroepen tegen het ‘Recht uit Cafetaria de Natte dweil’ van types als Snackbarhouder Aboutaleb en een eerste stap gezet in het herstel van de Rule of Law in “Banana-Fraude-Nederland” . Daar is de arbeiders verrader Aboutaleb erg van schrokken. Aboutaleb: “ voordat je het weet sta ik zelf voor de rechter wegens het schenden van de mensenrechten in mijn Rotterdam”.

In het ‘VVD-Slaven-Rotterdam’ van Snackbar houder Aboutaleb spreken de arme Nederlands.
Aboutaleb wil niet op een uitspraak in dat hoger beroep vooruitlopen, maar doet het toch zo bralt hij tegen RTV Rijnmond: ,,Ik ga niet op voorhand, terwijl een zaak onder de rechter is, alvast maatregelen treffen, maar wat mij betreft doet Van der Graaf er verstandig aan mijn Rotterdam te mijden, want anders douw in hem in één van mijn werkloze ‘Slaven-Kampen‘.” Een aantal voorwaarden is nog wel van kracht. Zo mag Van der Graaf niet met de corrupte media praten, mag hij geen contact opnemen met de nabestaanden van Fortuyn ( om met hen te dansen?) en diens voormalige chauffeur ( om zich rond te laten rijden?) en moet hij zich wekelijks zinloos blijven melden bij de reclassering, want een baan krijgt hij nooit meer in Nederland. Al hoewel? Misschien een columnpje bij de Revu? Of een Reality Showtje bij SBS, in de trant van gaat Folkert Utopia uitmoorden? Dan kunnen de ‘SBS-Tokkies’ stemmen wie hij  eerst  zal vermoord. Dat zal op zeker tot KijkLijkcijfers record’s leiden en dus Grote Kassa! Aboutaleb heeft zich geheel ongevraagd aanboden bij ‘Maffia Boss John de Mol’ als voorzitter van de Jury met het oog op de komende verpletterende verkiezingen nederlaag van zijn arbeiders verrader partij.