Andere tijden, zelfde tijden: Gaan met die Corrupte ‘Schandknapen-Banaan’in het Maastricht van VVD “Keizer Onno I″.

(Van onze Wie neukt wie privé redactie)

Amsterdam-Noir– Een woordvoerder van de ‘Stille Tocht Sound of Musical KL4103/ MH17 Maastricht’ meldt op Facebook: “Op het Vrijthof verzamelen we ons op het bordes bij de trappen ter hoogte van de St. Servaaskerk. Hier zal een gedicht voorgelezen worden, en kunnen alle meegebrachte bloemen en overige gedenkstukken geplaatst worden.”

De voorbereidingen naar de stille tocht zijn niet geheel probleemloos verlopen. Op Facebook werd bij de aankondiging er van verbaal nogal te keer gegaan tegen onder meer de liederlijke ‘RTL4–Riool- Boulevard Burgemeester Onno-Schandknapen-Hoes’. De corrupte gemeente Maastricht van ‘Burgemeester Onno- Schandknapen-Hoes’ had in eerste instantie vanwege een aantal zeer kritische reacties over het liederlijke gedrag van Onno Hoes en zijn afwezigheid niet veel trek om de stille tocht groen licht te geven. De resaguurders suggereerde o.a. dat Onno wel weer ergens stoned en dronken tijdens diensttijd in een hotel lobby zou zitten met een Schandknaap.

Zes partijen zijn al tegen tweede termijn Onno Hoes en zijn ‘Volkse-schandknapen.
Nadat de VVD initiatiefnemers de terechte verontwaardigde reaguurders sommeerde te stoppen met verbale aanvallen op Onno Hoes kwam het de afgelopen dagen tot samenwerking tussen de stille Tokkie-White Sensation-tocht VVD organisatoren en corrupte gemeentebestuur.
 Met klem roepen de initiatiefnemers deelnemers op om, een wat zij een gedenkwaardige stille tocht vinden te houden en te zwijgen over Onno Hoes.

Rauwstoet-regels Nederland Rouw-Land: ”Zing, dans, lach en bewonder”.
Bij het opsommen van de ‘SBS-Tokkie’s regels’ waar de tocht aan moet voldoen melden ze: “Wij als organisatie gaan er vanuit dat een ieder die aanwezig is, zich met respect zal gedragen, en dat iedereen onderstaande maatregelen als vanzelfsprekend beschouwt.”
De ‘White-Sensation tocht wordt door bewakingsleden van het VVD organiserend comité en personeel van Handhaving en Toezicht door de stads geloodst als een stel idioten en daarna weer afgevoerd naar een ‘Jetta Klijnsma–Moestuin’.
 Deelnemers worden opgeroepen witte bovenkleding te dragen en een witte bloem of bloemstuk mee te nemen en beschaafd te roepen leve Mark Rutte, zijn huilende loopjongen Fransje Timmermans en onze VVD Burgemeester Onno,die alle werkloze schandknapen aan werk helpt in Maastricht en omstreken.