Daar waar de fake huilende Frans Timmermans de Tokkie’s ‘SBS- Hart van Nederland’ breekt proest zijn falende partijgenoot de Boss van de AIVD Ronald Plasterk uit in grinniken en giechelen (geen fake).

Amerikaanse topdiplomate: ‘Fuck Dutch Comedian Frans Timmermans en the EU!’ (video)

‘Super Komediant Timmermans’ emotioneel: we zijn een ongelofelijk goed land met veel moestuinen voor onze nog ‘levende’ arme.

( van onze Verworpene der aarde redactie i.s.m. Hysterische dr. Goebbels Propaganda redactie)

Amsterdam-Noir-Door Fransje zijn laatste huil optreden gisteren in het gebral ‘Rampen-debat’ zijn alle kaartjes voor de “ Sound of Musical- KL4103/MH17″ in de Gelredome reeds uit verkocht.
De Super Komediant, de PvdA Draaikont Minister Timmermans werd aan het einde van zijn betoog Bouquet–reeks- gebral’ bij het debat gisteren over de vliegramp even als een volleerd BN’er uit het ‘BN-huil-uitzendbureau’ van”Joop en John” emotioneel toen men het had over zijn zoveelste falen over de inzet van alle mensen die hebben meegeholpen met de repatriëring van de slachtoffers. Hij zweeg bikkelhard met fake tranen in zijn ogen over het feit dat er nog tientallen slachtoffer in de zon liggen te rotten, terwijl een rouwend echtpaar van middelbare leeftijd het afgelopen weekend in alle rust wel hand in hand kon rondlopen op de Rampplek.
De S(B)S- Tokkie’s’ smullen van de Propaganda ‘Ramp-Soap’ vol leugens met tranen van ‘Super Komediant Frans Timmermans’ en vinden het allemaal meer dan geweldig. De roep om Frans voor ‘Pulp-media-Rampen-Koning’  wordt steeds sterker onder het hersendode Klootjesvolk.

Mark Rutte bereikt zelfde populariteit als Hitler met valse roep om operatie “Kleine Barbarossa”.
Huilende Fransje: “Er zijn zeer terecht zeer waarderende woorden gesproken door de laffe leden van de Kamer over alle mensen die hier rechtstreeks een hele moeilijke klus hebben te verrichten in samenwerking met o.a. de USA-EU- Miljardair-Gangster (CIA-) President Porosjenko. En dan hebben we het ook over de mensen hier in Den Haag, de mensen in Eindhoven, in Hilversum, die wij tot heden zoals in Maastricht nog in het rouwende gareel hebben kunnen houden.De mensen ‘Marechaussee Gay Parade’ in Kiev, die al bijna een week binnen zitten te niksen in hun hotel ( mogen of durven niet de straat op) en inmiddels rond de 3.400.000,- kost wat dus weg gegooid geld is ( graag mondje dicht over deze geldverspilling), de mensen in Donetsk, de mensen in Charkov. En alle mensen die de aflopen dagen hun ‘Jetta klijnsma Moestuinen’ hebben verlaten en al dan niet hongerend of hommeles en werkloos in rouw in optochten door de straten trokken. Ook alle mensen, die kennelijk door deze Rampen-Hype  House -sensatie hun verstand hebben verloren en mij en mijn Boss de ‘VVD Gaylord Mark Rutte’ nu als huilende helden beschouwen. Maar bovenal de laffe en hypocriete ‘Grachtengordel-Pers‘, die te laf is om mij te ontmaskeren als een goedkope ordinaire toneelspeler”, die zijn finest Hour of  Pulp-Glorie beleefd dankzij deze Ramp.

Met Negatief Reisadvies: geen slachtoffers en nabestaande van de KL4103/MH17 crash. Dank u dank u. ( mondtje dicht graag) 
Fransje: “ Ik heb ze allemaal huilend mogen ontmoeten de afgelopen tijd en weet u, wat zijn we een ongelofelijk goed “Banana-Fraude-Land” en ‘ik hou van Holland ‘en de Koning en alle Main-Scream- Media aandacht die ik nu krijg,” besloot de minister‘Showbizz Vuilnis-BN-acteur Fransje’ met een snik in zijn stem en een traan in zijn valse PvdA oog.

‘Admiraal Bontes-kabinet-plan’ gelanceerd: militairen of politie naar rampplek KL4103/MH17.
Extra wrang moet het deze dagen zijn voor Admiraal Louis Bontes, want het was oorspronkelijk allemaal zijn plan om ‘onze’ dom gehouden  Volks-jongens naar een hotel in de EU-Oekraïne te sturen en nu zijn Mark Rutte met zijn huil loopjongen Fransje met de ‘SBS- Tokkie- eer’ aan het opstrijken.