Er wordt nog nagedacht of er ook een ” Musical- KL4103/MH17″  komt. De zakenmensen achter “Anna-Kassa-Frank” en Top VVD’er  de ‘Neo Nazi Hans van Baalen’ hebben positief gereageerd. Er is zelfs al een BN-er voor de hoofdrol Mark Rutte gevonden en dat is ‘Captain- Gordon-Cocaïne’.

 (van onze Wie neukt wie privé redactie.)

Amsterdam-Noir- Nederland Rouw-Land: ” Zing, dans, lach en bewonder”.
Er komt een speciaal ‘rampen-herdenkingsconcert’ in het Gelredome voor de slachtoffers van rampvlucht KL4103/MH17 met een heus “Rampen- Koningslied”Aanvallen, Aanvallen, operatie Barbarossa”. Herdenkingsconcert voor slachtoffers ( leven die dan nog?) KL4103/MH17 .

Kleding voorschrift: Wit en veel huilen en zwaaien met ‘Witte-Maxima-zakdoekjes’ naar  de ‘PvdA Draaikont Frans Timmermans’ als hij als zanger-acteur-(PvdA) Komediant het concert huilend opent. Directeur Van de Bunt heeft positief gereageerd op het initiatief Gerrit Zalmvan musicus Frank Ong-Alok. Het ‘BN-Huil–uitzendbureau’ van “Joop & John” heeft ook al zijn medewerking toegezegd. Ook de Top-VVD’er de ‘Bankier-Gangster Gerrit Zalm’ heeft zijn medewerking toegezegd en zal optreden met zijn wereld beroemde ‘Draq- Queen-Foetsie uw centen-act’.( Let wel goed op uw portomonee als de lachende Gerrit met de harde onder zijn rok in de buurt is).

Wij voorspelde reeds in een eerdere publicatie dat het ons niet zou verbazen dat er in deze vreselijke Rampen- Soap ook nog een bijpassende ‘Tokkie-Koningslied’ zou worden gefabriceerd”:

Er is een nieuwe ‘Zwarte-Generaal’ opgestaan in ‘S(B)S -Tokkie Nederland’ en dat isAdmiraal de Ruyter ex corrupte politieagent  PPV Spijtoptant Louis de Bontes:  “Aanvallen, Aanvallen, operatie Barbarossa”.
Het verbaasd ons dat er nog geen ‘Koningslied ‘is gefabriceerd door het ‘BN Showbizz –Vuilnis’ van Joop en John om ‘onze’ (dom gehouden) ‘Volks- jongens’ uit te zingen naar het Oostfront. Zo iets in de trant van: Songtext of De Zwarte Soldaten or ‘The black soldiers’:
WA-koor Amsterdam (1942) – De zwarte soldaten
This song has the same melody as the German version that’s called: ‘Wir sind die Braunen Soldaten’. Non of these songs contain bad words! Maybe I will translate some parts of them. ( zie: video )” 

Kan het nog erger en schaamtelozer in ‘Showbizz Vuilins- Banana-Fraude-Nederland’.
Het rampen-concert staat gepland op 17 september en moet toegankelijk worden voor zo’n 20.000 betalende rouwende en dansende en meezingende hersendoden SBS-Tokkie-bezoekers. Artiesten als Ilse de Lange, Janine Jansen, Candy Dulfer en Jan Akkermans hebben al toegezegd belangeloos mee te werken en hopen op die manier op wat gratis ‘rampen-rauw-reclame’. ,,Ik doe dit omdat de impact op de samenleving ongelooflijk groot is. De verhalen moeten nog een gezicht krijgen en muziek is daar een goed instrument voor”, aldus Ong-Alok die vandaag ook nog ‘grote namen’ als Marco Borsato, ( heeft ervaring met het huilend en snikkend laaienlichten van Warchild) en de Paling -Maffia van de bejaarde TROS van ‘Pedo Voorzitter Ed Nijpels’ Nick & Simon en Guus Meeuwis hoopt te strikken. Nou, dat gaat wel lukken, want als er gratis media-pul aandacht te krijgen is zijn deze plastic fantastic lieden er als de kippen bij.

Top actuers uit de Rampen-Soap ook aanwezig.
Tijdens het optreden zal er een op een levens groot scherm de Rampen Soap- Helden daden van Mark Rutte een  Frans Timmermans worden afgespeeld. Ook de wereld beroemde Russische acteur Raspoetin Poetin, die de aartsboef speelt zal aanwezig zijn. Als extra rauw -attractie zal ‘Admiraal Louis Bonte’ en zijn hele partij als toilet dame optreden.

De hysterische rauw en dauw initiatiefnemer hoopt van het concert een jaarlijkse rauw, zing en dans-traditie te maken en dat iedereen huilend uit zijn hersendoden bol gaat.