Prins Bernard  Prins Bernard Jr a
Nutteloze Opvreters – “De Prinsjes van Vollenhoven.( bron Herstelderepubliek)

Wanneer grijpt de SP wethouder Laures Ivens van Amsterdam zijn kans om deze Royal -huisjesmelker als een echte socialist aan te pakken of lijdt hij aan dezelfde tunnelvissie als Harry van Bommel en denkt hij ook dat alle ‘Ratten in pak‘ zwart zijn.

( van onze Royal Elite-Gangster redactie)

Amsterdam-Noir – ‘Vastgoed-Patat- Maffioso Prins Bernhard junior’ vernoemd naar zijn overgroot vader ‘Nazi Prins-Pooier Bernhard’ , de zoon van prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven verhuurt zijn woning Kippenhok in Amsterdam als een onvervalste huisjesmelker. Op de racebaan jakkert hij zijn collega’s de berm in, omdat hij meent dat als “prins” te kunnen maken, gewoon omdat het kan. Maar dat is niet “werken”. In zijn onroerend goed zaakjes gaat hij nog net niet over lijken, maar iedere middenstander lust hij rauw met mayonaise, intimidatie en bedreiging – ook dat is geen “werken” te noemen. Zonder enige werkervaring commissaris worden bij een beursgenoteerde onderneming door vrindjespolitiek – ook geen “werken”, alleen maar meeliften – opvreten. Niet gehinderd door enige kennis van zaken. Het werkwoord “werken” is voor dit soort nutteloze meevreters totaal ONBEKEND. Maar ze spelen wel graag de baas. Een aantal jaren geleden schreven er het volgende over:

Prins Bernhard Jr. bestelt net als zijn Grootvader een patatje oorlog altijd op kosten van het ‘Klootjes Volk’.
Nu was deze van de Prins geen kwaad wetende Bernhard al eerder in opspraak als huisjesmelker, toen hij een alleenstaande vrouw met drie kinderen haar Snackbar uitgewerkte in de Amsterdamse Pijp. ( More)
De prins vraagt 1500 euro per maand excl. voor de woning Kippenhok aan de Overtoom, op loopafstand van het Vondelpark. Het driekamerappartement Kippenhok is zogenaamd gestoffeerd en 55 vierkante meter klein.  Met het zogenaamd stofferen heeft de Prins deze woning onttrokken van de sociale huursector als ware hij de ‘Misdaadgroep Y(uppie) Mere‘.

yuppiemere

Het Kippenhok van ‘Prins-Patat’ beschikt over twee piep kleine slaapkamertjes en een badkamer met ligbad, alwaar men rechtop moet staan. Het is uitermate geschikt om een stel illegale prostituee’s te herbergen, want daar weet de Prins alles van. Andere slachtoffers voor dergelijke opgefokte huur-prijs zijn wanhopige studenten van buiten de stad. Wij adviseren dan ook aan de toekomstige huurder om na het tekenen van het huur contract en het betrekken van dit Kippenhok direct een zaak aanhangig te maken bij de huurcommissie, dan zal de huur worden terug gezet naar rond de 300- 400 euro per maand.

Prins-Huisjesmelker- Bernhard jr. vraagt overigens wel een flinke Maffia waarborgsom.
De huurder moet 3000 euro betalen, oftewel twee maanden huur en die krijgt men zo goed als zeker nooit meer terug, want er is altijd wel wat ‘stuk’ bij deze louche, criminele huisjesmelkers’. ‘Maar dan is wel een heuse prins je huisjesmelker baas,’ schrijft BekendeBuren.nl.