De massa-hysterie opgezweept door de “Main-Scream-Media” en de ‘VVD Uber Gaylord Mark Rutte’ en zijn loopjongen Frans Timmermans is weer terug in de dagen van na de moord op Pim Fortuyn en Joran van der Sloot ( meer dan 7 miljoen hysterische hype kijkers.)

De ‘White-Sensation’ rouwstoeten botsen markant tegen elkaar aan in “Banana-Fraude-Nederland”. De ‘Live-Kassa-Blog’s van de “Main- Scream- Media“ zijn niet meer te tellen. Poetin is de Joran van der Sloot ( was toen een jongen van zeventien jaar) , het universele kwaad, die de S(B)S-Tokkie-massa het liefst lynchten, waarvan een aantal dronken Sepratisten ‘S(B)S- Tokkie’s’ zelfs een huis bestormde omdat zij dachten dat Joran zich daar had verstopt. Nu is ook de dochter van Poetin ondergedoken in “Banana-Fraude-Nederland”‘

( van onze Verworpene der aarde redactie i.s.m. Hysterische dr. Goebbels Propaganda redactie)

Amsterdam-Noir– Het hoofd van de Russische geheime dienst, Aleksandr Bortnikov, is één van de personen die door de nieuwe sancties van de “Europese-(Beest) Unie” van Angela Merkel worden getroffen in de ( zwarte) portemonnee. Ook het hoofd van de Russische buitenlandse maffia-inlichtingendienst, Mikhail Fradkov, is aan de lijst toegevoegd. Waarom? Stonden zij dan al niet op de zwarte lijst van de CIA en de AIVD en de MIVD? Worden hun zwarte miljarden tegoeden nu ook op de VVD-Zuid-As bevroren of hebben die vrijstelling? Daar horen wij de EU en de Main-Scream-Media (de CNN  en de NOS lijkten zo langzamerhand wel een reclamespotje van de CIA en AIVD met heuse ‘CIA- en AIVD-journalisten’) en Mark Rutte met zijn loopjongen de op afroep huilende Fransje Timmermans niet over!

New Elite-Gangster attractie in Israël en Nederland: “Schiettent Gaza”en “Hongertent-Voedselbank”.
Over de “Schiettent Gaza” heeft Frans Timmermans en de Main-Scream-Media nog geen traan gelaten (Noot: 1205 killed). Ook zijn er god zij dank nog geen (Dutch) White-Senstation achtige rouwoptochten waar genomen in de Gaza-strook, want die zouden hoogstwaarschijnlijk, waardig aan god worden geschoten door de Elite-Gangsters Internationale Maffia Wapenhandelaren, Separatisten ‘USA-EU-Israël-Elite’, maar dat terzijde.

Wij vragen ons af indien de EU zich echt bekommerd om de arbeiders waarom niet Mark Rutte met zijn walgelijke valse oproep om operatie “Kleine Barbarossa” en zijn rovende partij genoten de Bankier-Gangsters van het corrupte en liederlijke kaliber de “Draq Queen Gerrit Zalm” op de zwarte lijst gezet?

Of de nog walgelijkere PvdA’ IJdeltuit Ronald Plasterk’, die met zijn Nationaal Coördinator Terrorisme Baardmannen bestrijding en Veiligheid corrupte Dick Schoof, die te grinniken zaten tijdens de vergadering van de Vaste Commissie buiteland over de vreselijke tragedie KL4103/MH17. Over dat walgelijke feit zweeg de Main-Scream-Media eventjes.

‘Showbiz-Vuilnis Timmermans’ door het dolle heen in zijn Hour of Glorie: alle sancties kunnen ten koste de arbeiders.
Maar de ‘Media-Pulp-Koning’ van deze vreselijke tragedie is de gewetenloze Super-Komediant de PvdA ‘Draaikont Frans Timmermans’, die met zijn ronduit goedkope krokodillen-tranen bouquet reeks speech bij de VN met hulp van de Main-Screem–Media uitgroeide tot de ‘Peter R de Vries SBS- Tokkie Held’ van de week. Timmermans: “De Elite van Israel is onze Bondgenoot tegen de Russen en de Seperatisten en doen goed werk”.

Admiraal de Ruyter‘Admiraal Bontes-kabinet-plan’ gelanceerd: militairen of politie naar rampplek KL4103/MH17. “Ich habe es nicht gewusst” is Louis Bonte zijn adagium.
En ‘onze’ nieuwe ‘Dutch Admiraal Louis Bontes’ in deze “Main-Scream-Media” house met zijn oprechte oproep om lagere Volkse militairen naar de Oekraïne? Nou, die is het vergeven hij weet niet beter en meent zijn onzinnige Bruinhemden-kanonnenvoer gebral als simpele, dom gehouden PVV Spijtoptant echt en oprecht. Ook hij is een  grote  misbruikte vriend( =sukkel) van  de elite Israel.

Met Negatief Reisadvies:geen slachtoffers en nabestaande van de KL4103/MH17 crash. Dank u dank u.
De Elite- Gangster EU maakte gisteren bekend dat er 15 personen en 18 organisaties waren toegevoegd aan de zwarte jat-lijst, maar het was toen niet bekend om wie het ging. De zwarte tegoeden van de over het algemeen Maffioso personen worden bevroren en ze krijgen een reisverbod. Nou, kijk eens aan de EU kan dus wel Negatief Reis advies verstrekken. Jammer, dat zij dat niet eerdere hebben gedaan voor de KL4103/MH17. 

Obama zet de ‘Loopjongen’ van Merkel Rutte op zijn lijn in hardere aanpak Russische en Dutch arbeiders.

Obama RutteBizar dat iedere keer al een persoon op de zwarte lijst gaat zijn geld in het Westen wordt gestolen.
Ook de pro-Russische separatistenbewegingen “Volksrepubliek Donetsk” en de “Volksrepubliek Loegansk” zijn door de EU toegevoegd in opdracht van de USA aan de lijst, maar wel met het verzoek om de vrijdag uitgezonden Marechaussees “Dutch Gay-Parade’ van Mark Rutte niet te Gangbangen of hun door de EU gejatte geld terug te roven. Het is niet te hopen dat separatistenbewegingen de vermomde (Gay)- Marechaussees gaan gijzelen om hun tegoed terug te eisen. Wat dan Mark Rutte?

Op de zwarte lijst staan nu 87 namen en 20 bedrijven en organisaties. Hoeveel miljard er inmiddels zijn gejat van de betreffende personen en bedrijven en organisaties maakte de EU-Dief niet bekend.

De EU neemt de straf jat-maatregelen zonder dat er ook maar een rechter aan te pas komt vanwege de Russische annexatie van de Krim en de inmenging van het Kremlin in het oosten van de ‘USA-EU- Oekraïne’, maar vooral omdat zij hun Gas niet gratis of bijna voor niets ter beschikking stellen aan de Westerse Elite-Gangsters, zodat zij de EU-arbeiders weer een poot kunnen uitdraaien.

Noot:
These are the results of this awful war: Palestinian victims, according to Gaza medics: — 1,205 killed, including: — 410 children (under 16) — 108 women — 113 elderly men — 14 medics — 4 journalists — 5,300 wounded Israeli victims, according to medics: — 13 killed in combat and rocket attacks, including: — 10 soldiers (nine in combat, one in rocket attack) — three civilians in rocket attacks — dozens wounded — 2,500 targets hit by Israeli air force and navy inside Gaza, including: — four UN-run schools — a compound of the UN agency for Palestinian refugees — two media buildings — 16 medical centres — 16 ambulances — 778 rockets and mortars fired by Gaza militants into Israel, with most of the projectiles that landed inside the Jewish state hitting houses, but also hitting several schools and a kindergarten. Damage in Gaza: (figures from Palestinian statistics bureau) — 475.9 million dollars of damage to infrastructure — 500 million dollars in estimated clean-up costs — 4,000 residential buildings destroyed — 16,000 residential buildings damaged — 1,500 commercial facilities damaged, including factories, shops, metal workshops — 51 government buildings destroyed, including ministries and police — 18 schools and other education buildings — 20 mosques destroyed — 50 kilometres of roads destroyed. AFP reported from Jerusalem.