Admiraal de Ruyter
De massa-hysterie opgezweept door de “Main-Scream-Media” en de ‘VVD Uber Gaylord Mark Rutte’ en zijn loopjongen Frans Timmermans is weer terug in de dagen van na de moord op Pim Fortuyn en Joran van der Sloot
(meer dan 7 miljoen hysterische hype kijkers.

Nationaal Rouwen is  de ‘Dutch Nationale Soap der kleine luiden’.(bron HermanVogelPerspectief) 

( van onze Verworpene der aarde redactie i.s.m. Hysterische dr. Goebbels Propaganda redactie)

Amsterdam-Noir- De “Schiettent” van de Gaza trok nagenoeg amper kijkers, terwijl daar de teller als op 1205 doden staat en soon weer oplopend as we speak om de ‘Gaylord Rutte’ zijn’ Soap- gebral’ maar eens te gebruiken in deze.
Nederlanders zonder geld en verstand zitten ruim een week na het neerhalen van het vliegtuig van Malaysia en KLM Airlines KL4103/MH17 nog steeds aan de buis gekluisterd om nieuws leugens over de ramp te zien met in de soap hoofdrollen de ‘VVD -Uber-Gaylord Mark Rutte’ en zijn- huil wanneer u wilt- loopjongen de ‘Super komediant Frans Timmermans’. bijrollen voor ‘Admiraal Louis de Bontes’ en zijn Marechaussees ‘Dutch Gay Parade’ wel , niet in het Separatisten gebied.  De hoofdrol als doortrapte schurk wordt gespeeld door de wereldberoemde Russiche acteur Raspoetin Poetin.
Nieuws-AIVD- en CIA actualiteitenprogramma’s bezetten de plaatsen 1 tot en met 5 in de Kassa-kijkcijferlijst van vrijdag, zo blijkt uit cijfers van de Stichting Kijkonderzoek. Alleen Pim Fortuyn en Joran van der Sloot hebben deze Kijk Lijkcijfers overtroffen.

De Kassa rinkelt hevig van de “Main-Scream-Media” en de “Staats-Propaganda-NOS”.
De ‘Staats-NOS -Propaganda-Journaal’ van 20 uur trok de meeste hersendoden kijkers: ruim 2 miljoen. Op de plaatsen 2 tot en met 5 staan achtereenvolgens het NOS Journaal van 18 uur (1,5 miljoen), EenVandaag (1,2 miljoen) met Tunnel-visie Generaal Dick Berlijn  b.d., RTL Nieuws van 19.30 (1,2 miljoen) en Hart van Nederland (1,1 miljoen doden kijkers). Nieuwsuur en het extra Journaal dat ’s middags de aankomst van een derde lichting lijkkisten liet zien trokken respectievelijk 841.000 en 834.000 kijkers. Kan het nog morbider?

Hoe ook zijn mischien doen dergelijke vreselijk rampen de gewone mensen collectief hun eigen dagelijkse ellende in hoofdzaak veroorzaakt door corrupte  lieden als Mark Rutte en Frans Timmermans met hun roof de armen en zieken en bejaarden scheel Kabinet voor even vergeten.