Jeroen Dijsselbloem
PvdA Partijleider ‘Playboy Diederik Diederik Samsom’ liet vanuit zijn vakantie adres Monte Carlo Bay Hotel and Resort weten dat hem er niets van bekend is en hing de haak er woest op en sneerde ons toe;” Laat mij en Saar de komende zes ‘weken–reces’ met rust.

( van onze PvdA en VVD bestuur-gangster redactie)

Amsterdam-NoirJeroen Dijssebloem:“De Crisis is voorbij”. Massaal betalingsproblemen ‘Jan met de Pet’ eigen risico.
Sjoerd PottersSteeds meer ‘Jan met de Pet’ huurders hebben moeite alle rekeningen te betalen. 13 procent van de huurders verdient niet genoeg om naast de huur ook nog voldoende geld te hebben voor het normale levensonderhoud en hebben ook geen ‘Jetta Klijnsma-Moestuin’. Dat zijn ongeveer 384.000 huishoudens, zegt het Planbureau voor de Leefomgeving (PBL) op basis van cijfers over 2012. De ‘VVD-Gestapo-man Sjoerd Potters’, de Beul van de arme Nederlanders eist een zwaar onderzoek van zijn PvdA ‘Showbizz- Invalide Jetta Klijnsma’, want hij verdenkt deze huishouders er van een zwarte bankrekening te hebben op de VVD Zuid-As.

De toename is groot: twaalf jaar geleden ging het om 5 procent van de huurders. Bij huiseigenaren zijn de problemen minder groot en bovendien stabiel: het percentage huiseigenaren dat de rekeningen niet kan betalen, schommelt rond de 3.

Spaarpotje en eigen stront vreten is wat de PvdA eerlijk delen noemt.
De huurders hebben niet per definitie een huurachterstand. Volgens het PBL worden de gaten gedicht met een spaarpotje of wordt er nog verder bezuinigd op de eerste levensbehoeften. Het maakt volgens het planbureau niet uit of de huurder in een duur of goedkoop huis woont. De regionale verschillen zijn groot. Vooral huurders in Amsterdam, het zuiden van Zuid-Holland, Flevoland, Noord-Friesland en Groningen hebben het moeilijk. PvdA Onbenul Jeroen Dijsselbloem doet de cijfers van het PBL voor als nog af als vuige propaganda van de zijde van Poetin