Het Kabinet: “De Rus is een een duivel (diabolos) en de Nederlander debiel. Met Negatief Reisadvies: geen slachtoffers en nabestaande van de KL4103/MH17 crash. Niet verder vertellen. Dank u dank u.

( door twee Volkskrant Idioten en/of AIVD -journalisten Jan Hoedeman en Natalie Righton en bewerkt door de waarheid commissie en onze psychiater)

(Zie hier onbewerkte artikel van de Volkskrant ,AIVD journalisten, Kabinet-propaganda-trollen Jan Hoedeman en Natalie Righton)

Amsterdam-Noir-Nu vast is komen te staan dat de Bondgenoten Boss van het kabinet Obama Ruttede USA opzettelijk niet hun CIA-informatie hebben gedeeld dat het te gevaarlijk was om nog boven de oorlogszone in de Oekraïne te vliegen loopt de waanzin zo langzamerhand ten Top bij het “Lieg en Bedrieg Kabinet”.
Het diabolisering van de Russen en het debiel maken van de Nederlandse Massa draait op volle toeren in “Banana-FraudeNederland” met de Volkskrant en de ‘Staats-NOS’ en de voormalige Nazi krant De Telegraaf voorop naar het Oostfront.

Overgang, ‘Jan met de Pet Crisis’ of Economische Derde Wereld Oorlog met medewerking van de Volkskrant.
Het Nederlandse “Lieg en Bedrieg-Kabinet” overweegt serieus en niet eens aan de LSD om het plan van ‘Admiraal de Ruyter Louis Bontes’ over te nemen om een groep militairen of politieagenten (=‘Special- Srebenica- force) naar Oekraïne te sturen om de rampplek veilig te stellen. Waarom? Er zijn immers al ‘onafhankelijke’ (CIA? AIVD? MIVD?) OVSE- onderzoekers  uit het Westen ter plaatse. Het lijkt er dus op dat het een verkapte poging is om niet Westerse (media) pottenkijkers weg te houden, dan de bewijzen en de waarheid veilig te stellen en Rusland nog meer te provoceren in deze. En dat kalkt de Volkskrant zonder enige woord van kritiek of historisch perspectief op als een stel kleuters, die nog ieder sprookje geloven.

Toespraak Seyss-Inquart  ‘Draaikont Frans Timmermans’.
De ‘PvdA Draaikont Frans Timmermans’ liet al luidkeels in de Hysterische Westerse ‘Corperate crime media’ weten:”We laten ons er niet onder krijgen”. Maar door wie dat bralde hij feitelijk er niet bij. En is daarna weer spoorslags afgereisd naar de Oekraïne om samen met  de ‘Neo Nazi Hans van Baalen’ en zijn ‘EU President-Gangster Petro Porosjenko’ de Russen te gaan besmeuren en diaboliseren.
De ‘VVD Neo Nazi Hans van Baalen’ was al afgereisd namens het EU-666 (Beest)  van Angela Merkel naar de Oekraïne om aldaar samen met de Miljardair Elite-Gangster President Petro Porosjenko zijn lijflied ‘Horst Wessel’ dagelijks te brullen.
Voorwaarde is dat de corrupte Westerse ‘Bonte-groep’ gaat opereren in een internationale coalitie onderleiding van de ‘Dutch Admiraal Louis Bonte’, bestaande uit beveiligers uit diverse landen die zijn ‘getroffen’ door de vliegramp, die door de USA had kunnen worden voorkomen.

‘VVD Uber-Gaylord Mark Rutte’ gaat samen werken met de ‘Mad-Dog- Premier Abot’ en ‘Moordenaar Miljardair Maffioso President Porosjenko.
De Volkskrant vindt het een eerbare, integere zaak.De Elite van Nederland werkt samen  met de ‘Mad-Dog-Premier Abot van Australië’ en de ‘Elite-Gangster EU- USA Marionet President Petro Porosjenko’ van de Oekraïne aan een ‘VN-LSD-resolutie’ om dit ‘Dutch Admiraal Louis Bonte plan’ mogelijk te maken. Als dat maar goed gaat en Rutte zich weer niet in de boot laten ‘nemen’ door de ‘Mad-Dog Abot ‘of ‘Elite-gangster Porosjenko’. Dat zou dan Gang-Banging opleveren van Rutte en niet bepaald tot de eer van het  ‘Oranje-Tokkie-Vaderland’ strekken.

Complot-Volkskrant ingezet om een balletje op te gooien bij zijn Grachtengordel lezers van boven de vijftig jaar.
Zijn Jan Hoedeman en Natalie Righton Idioot of zijn zij AIVD en/of MIVD en/of CIA Trollen.  Het is een prematuur volledig krankzinnig plan waarvoor nu nog politiek draagvlak wordt gezocht in corrupt Den Haag en bij andere corrupte Westerse wereldleiders. Dat melden AVID en CIA-bronnen in Nederland aan de ‘Jaknikkers-Volkskrant’ en wordt klakkeloos op geschreven door Jan Hoedeman en Natalie Righton, die kennelijk volslagen idioot zijn. Maar zijn ze echt zo idioot? Of zijn Jan Hoedeman en Natalie Righton doortrapte corrupte lieden die als journalisten (zwart ) op de loonlijst staan van de AIVD en/of de MIVD en/of de CIA en/of de ‘Rijks -Propaganda voorlichtingsdienst’?

Poetin is expansie drift van ‘Fuhrerin Angela Merkel’ en de USA zat.
Ook Australische en Oekraïense media-maffia maakten gisterenochtend melding van het waanzinnige plan. De plannen voor een VN-resolutie zijn bevestigd door de woordvoerder van de Oekraïense VN-vertegenwoordiging in New York. 

Nu gaat in beginsel het gehele conflict in Oekraïne er om dat de Russen ten einde van de val van de Muur in Berlijn dat o.a. de Oekraïne nimmer zou toe tredend tot de NAVO en/of Europese invloed sfeer. Zeg maar te vergelijken dat Cuba zich niet mocht en mag aansluiten bij de Russische invloed sfeer. Denk maar in dat verband aan de Cuba Crisis, die bijna tot een Derde Wereldoorlog leidde.  De ontelbare  ‘USA-Staats-grepen’ in Zuid-Amerika zoals in Chili, Argentinië, Panama, Paraguay, Honduras (De Banana-Coup), etc. indien een van die landen zich wilde los maken van de USA invloedssfeer, c.q. Maffia-wurggreep. Maar men kan het ook vergelijken dat Mexico zich aansluit bij Rusland. M.a.w. Rusland zal dit onzinnige ‘Dutch Admiraal Louis Bonte’ plan nooit accepteren en dus vetoën. Bovendien zou het ons niet verbazen als China het ook zou vetoën, want die wil ook niet dat wankele corrupte Banana-Staatjes als de Oekraïne rond de grens van China lid zouden worden van de NATO en/of de EU en /of zich openlijk zouden scharen in de invloed sfeer van de USA en/of de EU.

Mark Rutte nu ook aan de LSD en ziet Love and Peace voor zijn roof de arme scheel bezuinigingen.
Het is dus een LSD-plan dat het nimmer zal gaan halen in de VN en dat weet Rutte ook. Maar kennelijk niet de Volkskrant die het ronduit idiote walgelijke gebral voor de bühne op schrijft zonder dit plan in de context te zetten van enige historische feiten, die zelfs de bejaarde Grachtengordel Volkskrant lezers duidelijk zouden maken dat Rutte hier de boel gewoon in de maling neemt.

De ‘Admiraal Louis de Bontes  militairen’ en politieagenten moeten zorgen dat wrakstukken en stoffelijke resten van nog niet geborgen slachtoffers veilig gesteld worden. Gevreesd wordt dat bewijsmateriaal mogelijk vernietigd wordt en dat forensisch experts en onderzoekers van de OVSE niet veilig hun werk kunnen doen in het rampgebied waar momenteel een oorlog wordt uitgevochten. Eerder dit jaar werden teams van de OVSE(CIA?) in Oekraïne ontvoerd en zijn al lang weer vrij.

 De Rijksvoorlichtingsdienst bevestigt noch ontkent het verhaal en gooit voor als nog alleen een balletje op in De Volkskrant, al dan niet middels hun ‘AIVD -Trollen’ Jan Hoedeman en Natalie Righton. ‘Nederland voert, zoals gisteren ook gemeld, overleg met tal van corrupte partners om de slachtoffers allemaal terug te brengen en de onderste steen boven te krijgen. De gesprekken gaan onder meer over de spoedige en veilige implementatie van VN Veiligheidsraad resolutie 2166. Hierbij wordt gewerkt aan diverse opties om die doelstellingen te verwezenlijken’, aldus de RVD.

‘Mad-Dog Abbott’ de pot verwijt de ketel dat die zwart is.
Ook de Australische premier Mad-Dog Tony Abbott zei gisteren tegen zijn Jaknikkers -verslaggevers dat hij vindt dat de rampplek veilig gesteld moet worden door de landen’die zo veel kwaad is aangedaan’. Maar door wie dan? Voor de USA die zonder meer deze ramp had kunnen voorkomen door zijn CIA-informatie te delen met Nederland en Australië? Maar in ieder geval niet voor de oudste bewoners van Australië de Aboriginals, want die kunnen wat hem betreft ook met zijn alle eindigen in een crash.

Hij wilde niet hysterisch brallen of Australië, waarvandaan 37 van de slachtoffers kwamen, bereid zou zijn troepen te sturen onderleiding van de ‘Dutch Admiraal Louis Bontes’, maar wel dat over de beveiligingsmaatregelen werd gesproken door corrupte Westerse regeringsleiders. 

’Er moet beveiliging komen voor onze rampplek, en ik denk dat dat het best gerealiseerd kan worden door de landen die zo veel kwaad is aangedaan. (…) door o.a. de USA ? Er is nog een lange weg te gaan tussen wat we nu hebben en wat we graag zouden zien: dat is een volledig veilige en beschermde plek waar CIA-onderzoekers hun werk kunnen doen, zonder last te hebben van anderen die de waarheid zoeken’, aldus de ‘Mad-Dog Abbott’. 

Volgens Abbott wordt er nog steeds bewijsmateriaal verdoezeld, maar zegt er niet bij door wie. ‘Na de misdaad, komt de doofpot, aldus de Mad-Dog.  Tja, daar heeft Abbott gelijk in. In Het Westen gaan alle Mega-Misdaden van de regeringsleiders en hun Bestuur-Gangsters al twee eeuwen de Doofpot in.

Wat we hebben gezien is het verdoezelen van bewijsmateriaal op ongekende schaal, en dat moet uiteraard stoppen en zwijgen met zijn alle als het graf dat deze ramp simpel had kunnen worden voorkomen als onze Geheime diensten hun werk naar behoren hadden gedaan en een negatief reisadvies had afgeven.‘ Abbott off the record: “wilt u dat laatste a.u.b. niet publiceren met het oog op mijn baan en die van Rutte en de komende processen van de nabestaanden?

Opmerking: wij hebben dit artikel in het kader van hoor en wederhoor voorgelegd aan de Volkskrant en Jan Hoedeman en Natalie Righton . (redactie@volkskrant.nl, opinie@volkskrant.nl, ombudsman@volkskrant.nl )