( Frans Timmermans:”Vechten voor een ‘Vrij Europa”!)

 ‘Arbeiders Verrader Minister Timmermans’ op de ‘EU-Graai-Top’ in Brussel door het Dolle heen van de hysterische Westerse Corporate Crime Media aandacht. Zijn hoofd lijkt wel te ontploffen van opwinding en is bij tijd en wijle angstig knalrood.

De hele hysterische Westerse Bloed aan de paal Media  noemt zijn walgelijk doorzichtige op Hits dr. Goebbels- speech bij de VN zeer indruk wekkend. Het is zum kosten

( van onze Verworpene der aarde redactie i.s.m. Hysterische dr. Goebbels Propaganda redactie)

Amsterdam-NoirWat is de werkelijke reden dat Frans Timmermans zo hysterisch te keer gaat?
Frans TimmermansMisschien om de boel af te leiden van het feit dat zijn Kabinet gefaald heeft door geen Negatief reisadvies af te geven? Of het feit dat er tot heden geen verklaring is verstrekt waarom het betreffende toestel van hoogte en koers is afgeweken recht het oorlogen gebeid in?
De PvdA ‘Draaikont Minister Timmermans’ houdt rekening met alle mogelijke sancties tegen Rusland uiteraard kosten van alle arbeiders van Rusland tot Nederland dat spreekt voor zich.

Gaan de Dutch SS-treinen weer rijden naar het Oostfront deze keer onder leiding van Admiraal de Ruyter ex PVV ex politieman Spijtoptant Louis Bontes.
‘Iedereen’ gaat inleveren bralde Timmermans met een immense gevaarlijke knalrode pan, behalve zijn politieke gabbers in crime, die gaan geen cent gaan inleveren van hun Staats-uitkeringen en (zwarte) spaartegoeden,laat staan om bijv.het Luxe Wachtgeld af te schaffen.

Overgang, ‘Jan met de Pet Crisis’ of Economische Derde Wereld Oorlog.
De ‘Ultra-Rijke–Elite-Gangsters-speculanten’, de Bankier-Gangsters, de wapen en olie handelaren gaan zoals de geschiedenis ons al heeft geleerd bij een eventuele boycot ( of oorlog) nog meer miljarden verdienen  roven en plunderen dan ze nu al doen. De gewetenloze hysterische Timmermans kan niet wachten tot de boycot start. Zijn ‘Staats-NOS’ en de ‘Nazi-Telegraaf ‘ zijn al vast begonnen om de (domme) massa op te zwepen voor Timmermans zijn walgelijke ‘dr. Goebbels retoriek’ voor een boycot, die alleen maar wereldwijd de arbeiders en zieke bejaarden en weerlozen (werklozen) massa in de portemonnee gaat treffen.

Dat heeft Timmermans tegen zijn NOS gebrald, vlak voor het begin van de ‘EU-Graai en Lieg-top’ in Brussel. Daar praten de corrupte Europese ministers van Buitenlandse Zaken over hardere maatregelen tegen Rusland, naar aanleiding van de vliegramp in Oekraïne, maar geen woord over het feit dat mede door hun toedoen 15000 arme kinderen per dag van de honger sterven in de wereld ‘as we speak’ om Rutte zijn woorden maar te gebruiken in deze en daar zouden  Frans Timmermans en zijn ‘VVD Boss Mark Rutte’  ook ieder nacht van wakker moeten leggen.
hongerende kinderen

Begrijp ons a.u.b. niet verkeerd voor de nabestaande telt nu maar een ding en dat is hun terecht immense niet te bevatten verdriet, maar dat geldt niet voor al die nu vals huilende beroeps corrupte politici als Frans Timmermans en Mark Rutte, etc. en het zogenaamde Staats-Hoofd Koning Willem Alexander met in hun kielzog de aasgieren ‘Huil maar mee media’ voor de Kijkcijfers en Westerse Propaganda. Het is zum kotse.

USA-EU-Marionet President Petro Porosjenko’ liet KL4103/MH17 opzettelijk lager vliegen recht de gevarenzonen in.
“Ik verwacht een intensieve discussie, want er is nogal wat veranderd sinds donderdag”, bralde hysterica Timmermans. “En wat er veranderd is is o.a. de Vlucht route, zal ook in het beleid van de ‘Europese–Graai-Unie’ van onze Furherin Angela Merkel tot uitdrukking moeten komen.”

Louis Bontes wil Rusland de oorlog verklaren als ware hij admiraal Michiel de Ruyter om de (‘njet’ bestaande) eer van “Banana-Fraude-Nederland” te redden. Dank u, dank u.
Een aantal landen wil Rusland aanpakken, omdat er sterke aanwijzingen zijn dat pro-Russische separatisten in Oekraïne achter de aanslag op de Boeing van Malaysia Airlines zitten. De rebellen Verzet strijders worden gesteund door Moskou en de Oekraïne met zijn Elite-Gangster USA-EU-Marionet President Petro Porosjenko’ door de Elite van de EU en de USA.

Conflict Oekraïne goed voor de Dutch Witwascentrale op de Amsterdamse VVD-Zuid-As.  Daar horen wij Frans Timmermans ook al niet over.
MOORDENAARSEen wapenembargo. Een financiële boycot. Of zelfs de gas- en oliekranen dicht. De roep om een harde opstelling tegen de Russische president Poetin wordt luider, nu de politieke lakeien van de Ultra-Rijken en hun Corperate crime media al tot de conclusie zij gekomen dat vlucht KL4103/MH17 met Russisch wapentuig uit de lucht is geschoten door de dronken, Kannibalen Separatisten volgens De Telegraaf en de NOS. De Telegraaf kwam recentelijk op de voorpagina  met uitsluitend SS- berichten over de Separatisten die veel weg had van diaboliseren uit het Nazi tijdperk:
“ Om de diabolisering ten volle te begrijpen moeten we ons concentreren op het slachtoffer. We zijn net als het slachtoffer geschokt door de (gruwel)daden van de boosdoener. We willen onze morele verontwaardiging uitschreeuwen, we koken van woede en willen dit in taal en teken vertolken. We willen de dader(s) de ontoelaatbaarheid van hun daden “aan den lijve” laten aanvoelen. Diabolisering is een zeer menselijk gebeuren, in die zin dat het een instinctieve, impulsieve reactie is op de confrontatie met het kwaad. Men moet er niks voor doen, het gaat er gewoon om de verontwaardiging, de woede vrij spel geven. Zoals Jan Bool zegt tegen de later gedeporteerde en omgekomen Etty Hillesum: “Het is ook zo goedkoop, die wraakgevoelens naar buiten. Alleen maar toeleven naar dat ene moment van wraak, daar moeten we het toch ook niet van hebben”. Jan Bool was recentelijk te weten gekomen dat een (joodse) kennis doodgemarteld was door de Duitsers en verscheidene van zijn professoren in kampen voor politieke gevangenen vast zaten. 
De maar al te menselijke verontwaardiging kan door middel van de wraak al vlug uitmonden in een ‘onmenselijke’ reactie. De nazi is een duivel (diabolos), een sadistisch monster dat moet uit de weg geruimd worden. Juist omwille van onze toorn, onze woede gaan we de vaak ingewikkelde realiteit vereenvoudigen tot een tweegevecht van “belle en het beest”. Wij scharen ons met het slachtoffer achter de banier van het goede en trekken, wellicht met de beste intenties, ten strijde tegen het kwade. Het diaboliseringsparadigma werkt dus met zwart-wit-mechanismen: wij zijn helemaal goed en de ander is helemaal slecht” . (Bron: Leren, leven en werken in een wereld waar Auschwitz mogelijk is.)

Er is tot nu toe geen hard bewijs getoond voor die conclusie van Frans Timmermans en zijn PvdA playboy de partijleider Diederik Samsom, maar dat mag de pret niet drukken.
(en dat is hedenochtend n.b. ook nog bevestigd door de geheime dienst van de USA). Gisteren besloten de corrupte EU-graai-ministers van Buitenlandse Zaken sancties tegen belangrijke personen en instellingen uit te breiden. Ook verklaarden ze economische sancties voor te bereiden omdat Moskou te weinig doet om de spanningen in Oost-Oekraïne af te bouwen en het Russische Gas gratis te verstrekken aan de EU.
Maar de gevolgen van een handelsoorlog met Rusland zijn enorm. Zowel voor Rusland als voor Nederland en de andere Europese landen. De handel tussen Rusland en de Europese Unie is in tien jaar tijd bijna verdrievoudigd. De Europese Unie importeerde vorig jaar voor 206,5 miljard euro uit Rusland. Bijna tachtig procent daarvan was gas en olie. Andersom ging er voor 119,8 miljard euro, onder meer machines en diensten, van de Europese Unie naar Rusland.

Waarde handel met Rusland in tien jaar verdrievoudigd.
Import vanuit de EU naar Rusland en export naar Rusland (waarde in miljarden euro’s en index – 2003 = 100, 2003 t/m 2013)
Vooral voor Narco-Nederland, doorvoerland van olie en gas, is het handelsbelang groot. Bovendien zijn Russische mega-maffia-bedrijven als Gazprom en Rosneft belangrijke klanten van de Nederlandse criminele financiële sector op de ‘Amsterdamse VVD Zuid-As’: Nederland is na Cyprus het land met de meeste Russische wit was-brievenbusmaatschappijen maar die gaan bij een boycot alleen maar nog meer bloed miljarden verdienen.

Gerechtigheid voor ‘Jan met de Pet’ bestaat niet in Great Britain.
De Britse Liberale gangsters premier Cameron heeft de afgelopen dagen al herhaaldelijk aangedrongen op hardere sancties tegen Rusland en dat terwijl er een miljoen kinderen dagelijks honger lijden in Engeland. Zijn minister van Financiën, Parasiet-Osborne, zei dat sancties ook mogelijk zijn als die de Britse ‘Jan met de Pet’ economie raken. De Ultra-rijken en de corrupte beroeps politici- zakkenvullers hebben er de facto geen centje last van. Dus boycotten maar. Het is net als met de eerste en tweede wereldoorlog het is ‘Jan met de Pet’ die de loopgraven ingestuurd wordt en betaald met zijn bloed en leven. Wellicht kan er deze keer ter verhoging van de bloed aan de paal pret en de winst van de ‘Corperate Media Maffia’ een heuse ‘Utopia Realty leed-show’  van gemaakt worden. ‘Maffia Boss John de Mol’ staat al de startblokken met zijn S(B)S- zender.

De NOS en Frans Timmermans zijn de schaamte voorbij.
Minister Timmermans bralde nu ook hysterisch dat de nationale economie niet meer het belangrijkst is, maar wel handjes af van zijn salaris  uitkering en zijn komende wachtgeld na de aankomende verpletterende verkiezing nederlaag. “Dit gaat niet meer over economie en handel. Dit gaat over veiligheid en dit gaat ook over gerechtigheid voor bijna tweehonderd Nederlanders die op een gruwelijke manier aan hun einde zijn gekomen net zoals bij de vlucht van Iran Air 655 en de 15000 doden arme kinderen per dag”, bralt hij in zijn finest hour off Pulp-Media-Glorie.

Men mag het niet zeggen, maar men zou bijna gaan denken dat Timmermans, Rutte en hun ‘Staats-NOS’ en De Telegraaf het liefst een of twee keer per jaar zo’n ramp zouden willen hebben. Wat geniet hij er ogenschijnlijk van met zijn walgelijke grote ‘PvdA knalrode pan’ van opwinding.Ondertussen zit de altijd liegende ‘PvdA IJdeltuit Ronald Plasterk’ samen met zijn  Nationaal Coordinator Terrorismebestrijding en Veiligheid voor de Ultra-Rijken Dick Schoof te grinniken en giechelen, waarover eigenlijk? De (werklozen) arbeiders, die zo dom zijn om op de PvdA te stemmen?