Obama Rutte
USA liet het KL4103/MH17 toestel  in tegenstelling tot zijn eigen USA-toestellen vliegen over de extreem gevaarlijke zone van het Oorlogsgebied in de Oekraïne. Is de KL4103/MH17 Airline vlucht gebruikt voor uitlokking door de USA? Gaat Frans Timmermans en Mark Rutte nu ook hysterisch eisen dat de USA, Canada en Engeland geboycot moeten worden en de daders gestraft. De daders Obama en David Cameron in dit geval ? Hoe het ook zij indien USA de betreffende informatie gedeeld zou hebben met Nederland hadden de slachtoffers nog geleefd.

Over de harde, criminele aanpak van de immense aantallen homeless people, arme zieken, arme bejaarden en werklozen zitten beide loopjongens van ‘Ultra-Rijken Elite-Gangsters’ ook op dezelfde criminele lijn.

( van onze Verworpene der aarde redactie i.s.m. Hysterische dr. Goebbels Propaganda redactie)

Amsterdam-Noir- Met Negatief Reisadvies: geen slachtoffers en nabestaande van de KL4103/MH17 crash. Dank u dank u.
Werd nog niet zo lange geleden de ‘Uber VVD Gay Lord Mark Rutte’ door zijn ‘Furherin Angela Merkel’ in de boot ‘genomen’ was het nu de beurt aan Obama om de Dutch Mark in de boot te ‘nemen’.
fuhrerin Merkel
Dutch secret service failed completely and is co-responsible for the KLM /Malaysia Airlines crash.  Dank u, dank u.
Iedere keer dat Mark Rutte zich in de boot laat ‘nemen’ betalen de Dutch arbeiders de prijs daarvoor en dat doet de ‘PvdA IJdeltuit Ronald Plasterk’ weer uitbarsten in grinniken en gegiechel.

Gevaar voor vliegtuigen verzwegen door de USA. Frans Timmermans en Mark Rutte zwijgen nu.
Maar veel erger nu het ‘Sensatie -Rookgordijn’ van de Hysterische Westerse Media-Maffia in het algemeen en die in Nederland in bijzonder van de Telegraaf en de Staats-NOS langzaam beginnen op te trekken begint het er steeds meer op te lijken dat 298 passagiers ook het slachtoffer zijn geworden van de slaafse gedragingen van der ‘Uber Gaylord Mark Rutte’ en zijn walgelijke loopjongen de PvdA ‘Draaikont Frans Timmermans’ voor de Elite-Gangsters van de USA.

“Schiettent Gaza” is in Orde volgens de USA en dus ook volgens de Dutch loopjongens Mark en Frans.
De Amerikaanse president Barack Obama en zijn Dutch premier Mark Rutte vinden dat Rusland harder aangepakt moet worden als het doorgaat met het steunen van gewelddadige separatisten in Oekraïne. De extreem gewelddadige Miljardairs Elite-Gangsters , Wapenhandelaren Israel moeten gesteund blijven met hun ‘Schiettent Gaza’. Dat maakte het Witte Huis vannacht bekend, nadat de politici loopjongens van de Ultra-Rijken elkaar gisteren telefonisch hadden gesproken. Anders gezegd nadat Obama zijn ‘Dutch Gay-boy’ orders had verstrekt.

Het Russische Gas en dat Rusland niet naar de pijpen danst van Obama zit de Ultra-Rijken van de USA zwaar dwars.

Cameil EurlingsObama en Rutte maken zich beiden zorgen over ‘aanvullend’ CIA en CNN en NOS en Telegraaf  bewijs dat Rusland doorgaat met het sturen van wapens en strijders om de separatisten te steunen en al die miljarden die Rusland nu verdient met hun Gas, terwijl het zelf bezig blijft met een troepenopbouw’, lieten de Amerikanen weten.

De leider van Mark Rutte Obama zou ook Mark hebben toegesproken als een kleuter over de noodzaak de rampplek in Oekraïne toegankelijk te maken voor internationale experts (CIA), zodat een CIA-onderzoek kan worden gedaan naar het neerhalen van passagierstoestel  KL4103/MH17 (kuch). En waarom wordt systematisch door Mark en Frans en hun Staats-NOS weg gelaten dat het ook een KLM vlucht was met No.:  KL4103. Schadevergoeding? Is dat wellicht de reden dat wij tot heden nog niets hebben vernomen van  de KLM ‘Captain Gay Camiel Eurlings ‘?