Tragische vergissing of dodelijke opzet? Dat maakt de Mediacratie uit. 

( van onze extreme Westerse dr. Goebbels–Propaganda redactie)

Amsterdam-Noir-Indien zal blijken dat KL4103/MH17 vlucht is neergeschoten door Separatisten met Russisch materiaal wat is dan het verschil met het neerschieten van passagiersvliegtuig Iran Air 655 door het Amerikaanse marine schip USS Vincennes.
In ieder geval de hysterische Westerse Media-Maffian en hun politieke gewetenloze lakeien als Mark Rutte en Frans Timmermans, die nu al dagen de massa bombarderen met lynch de ‘Kannibalen’ Seperatisten en de dronken Russen zonder zielen, maar wel met het begeerlijke Gas. Toen hoorde wij geen Dutch types als Mark Rutte de hele dag in de media krijtsen dat de daders gestraft moeten worden. De VVD ‘Über GayLord Mark Rutte’ heeft  nu wel de mediacircus smaak al flink te pakken en  laat vrijdagmiddag in een  Staats-NOS-persconferentie hysterisch weten niet te rusten voordat de daders van de mogelijke aanslag op vlucht MH017 gepakt zijn. Maar toen met Iran Air 655 was het ‘Mondje dicht  Dutch Mark’  het USA-motto.

Zuid-Koreaanse militairen hebben per abuis op een passagiersvliegtuig van de Zuid-Koreaanse luchtvaartmaatschappij Asiana Airlines geschoten. Waren zij dronken, waren zij moordenaars, verkrachters en kannibalen zoals de Separatisten volgens de Westerse Media. Nee, niets van dat alles. Het ging hier tenslotte om een bevriende vazal staat van de USA.
Het Zuid-Koreaanse toestel werd aangezien voor een Noord-Koreaans vliegtuig. Het toestel werd niet geraakt. Een Iraans vliegtuig en zijn passagiers hadden in 1988 minder geluk, terwijl het Iraanse toestel in tegenstelling tot  KL4103/MH17 gewoon op zijn van te voren gemelde koers vloog en niet afweek van zijn oorspronkelijke vluchtplan,
Op 3 juli 1988 werd vlucht 655 van Iran Air, onderweg van Teheran naar Dubai, neergeschoten door het Amerikaanse oorlogsschip USS Vincennes.  Niemand was dronken of een Kanibaal of een verkrachter van de bemaning. Alle 274 passagiers waaronder 66 kinderen en 16 bemanningsleden kwamen hierbij om het leven en dat had geen piep tot gevolg in de Westerse Corperate Crime-Media. Immers allemaal nette mensen op de USS Vincennes volgens de Westerse Media.

Amerikaanse schepen in de Perzische Golf denken dat het lucht ruim een “Gaza-Schiettent” is en de Westerse ‘objectieve’ media vindt het priman.
In de jaren ’80 waren de verhoudingen tussen de Verenigde Staten en Iran uitermate gespannen. Van 1979 tot 1981 hielden de Iraniërs 52 personeelsleden van de Amerikaanse ambassade in gijzeling. Een reddingsmissie van Amerikaanse mariniers in 1980 liep uit op een debacle. Iran was ondertussen verwikkeld in een uiterst wrede oorlog met buurland Irak. Dat land, toen al bestuurd door Saddam Hoessein, werd gesteund door de VS. Om de oliebelangen van Amerika te beschermen, patrouilleerden Amerikaanse oorlogsschepen in de Perzische Golf. Waaronder de Ticonderoga class geleidekruiser USS Vincennes. Het schip was één van de vijf kruisers die over een nieuw, gecomputeriseerd aanvalssysteem beschikte: de Aegis. Commandant van de Vincennes was de ervaren captain Will Rogers III. Het schip had dus in tegens stelling tot de dronken kannibalen Sepratisten geen enkel excuus voor deze ‘vergissing’. De Westerse- corporate crime media in het algemeen en de Staats-NOS in het bijzonder gaf geen piep. Kan hun wat schelen 290 doden Iraniërs en hun kinderen.

Toedracht onbekend gehouden en niemand van de hysterische Westerse Pers eiste toen een onderzoek.
De precieze toedracht van de aanval op het burgertoestel is nog steeds niet bekend en kan niemand van de Westerse Media en types als Media-hoeren als de ‘VVD Über Gaylord Mark Rutte’ en  zijn loopjongen de walgelijke ‘PvdA Draaikont Frans Timmermans wat schelen.’ De Vincennes zag volgens eigen zeggen het civiele toestel aan voor een aanvallend F-14 Tomcat gevechtsvliegtuig en vuurde er twee radargeleide raketten op af. Mogelijk waren de Amerikanen al ‘on the edge’. Volgens kapitein Rogers hadden kleine Iraanse motorboten in de dagen ervoor al aangevallen op zijn schip uitgevoerd. Tijdens het onderzoek verklaarden zowel de Italiaanse marine als een ander Amerikaans schip dat het toestel aan het klimmen was, en niet aan het dalen, waardoor het had kunnen lijken op een aanvalsvlucht (kuch).

Extreem agressief en toch een onderscheiding. Misschien een idee voor de daders als KL4103/MH17  toestel ook is neergeschoten?
Ook de getuigenis van Rogers werd betwijfeld. Journalisten van Newsweek verklaarden na onderzoek dat Rogers zelf de strijd was aangegaan met de Iraanse boten, en maar al te graag ten strijde wilde trekken. Ook van andere hoge marineofficieren kreeg Rogers scherpe kritiek. Hij zou ‘extreem agressief’ zijn. Niettemin bleef hij commandant van de Vincennes tot 1989. In 1990 ontving hij een hoge onderscheiding voor zijn dienst op de Vincennes, waarbij geen enkele melding werd gemaakt van het incident. In 1989 overleefde Roger’s vrouw maar ternauwernood een aanslag toen een bom in hun auto ontplofte. De zaak is nooit opgehelderd. In 1991 ging Rogers met pensioen als USA Held.

Meningen blijven verdeeld.
De affaire met vlucht Iran Air655 zette de relatie tussen de VS en Iran nog verder onder druk. Amerika en zijn Westerse Media met zijn politieke lakeien als Frans en Mark hebben altijd volgehouden dat het om een tragische vergissing ging. Iran daarentegen houdt het op een moedwillige aanslag. In 1996 bereikten de twee landen een overeenkomst. De VS betaalde aan de nabestaanden van de overledenen bij de vliegtuigcrash 61.8 miljoen dollar. De VS hebben echter nooit de verantwoordelijkheid op zich genomen of hun excuses aangeboden. En schreeuwen nu ieder minuut van de dag pagina breed moord en doodslag in hun CNN, CBC, NewYork-Times NBC, NOS, BBC, De Telegraaf en de UN dat de daders de Russen aan de hoogste boom moeten worden opgehangen. Mark Rutte en Frans Timmermans staan klaar als kleine laffe gewetenloze USA-beultjes om het vuile werk op te knappen. Het schip in kwestie, de Vincennes, werd in 2008 uit de vaart genomen.