Kees de Jager
Ook wordt de Bolle-Graaier ‘Gayboy Jan Kees de Jager‘ lid van de (blinde) Raad van Bestuur (RvB) van het telecombedrijf. Dat maakt de ‘KPN-Misdaadgroep’ feestelijk bekend.

( van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

Amsterdam-Noir-Top Crimineel Jos Streppel, voorzitter van de (blinde) Raad van Commissarissen ‘Ratten in pak : wij hebben geen geweten en kennen geen schaamte”.

Top Drugslord Carlos Slim geeft Henk Kamp de keuze: Plata o plomo met KPN.
De voormalig Oud- CDA- Rat De Jager van het kaliber Maxime Verhage en ‘KLM Captain- Gay Camiel Eurlings’ de voormalig corrupte Gay-Minister van Financiën voor de Rijken begint op 15 augustus bij het telecombedrijf en neemt na een inwerkperiode op 1 november de rol van financieel graai-topman over van Bestuur-Gangster Steven van Schilfgaarde, die sinds september 2013 als interim fungeerde.

Lucas > Hoofdstuk 16 – 20Rijkdom en gerechtigheid.
Toen Jezus zag dat de man zo bedroefd werd, zei hij: ‘Wat is het moeilijk voor rijken om het koninkrijk van God binnen te gaan. 25 Het is gemakkelijker voor een kameel om door het oog van een naald te gaan dan voor een rijke om het koninkrijk van God binnen te gaan, maar wel de KPN in.
De Jager krijgt een jaarsalarisje van tenminste 625 duizend euro, aangevuld met eventuele bonussen. Hij heeft huilend laten weten dat hij gaat proberen met dat lage salarisje en de bijbehorende miljoenen bonussen als een eerlijke ‘Gayboy–Christen’ rond te komen. Hij hoopt niet dat hij zijn schrale inkomen moet aanvullen met een ‘Kapo Jetta Klijnsma Moestuin’. De PvdA ‘Mooiweer Pooier Diederik Samsom’ en zijn ‘Bed-Pers-Chef Saar van Bueren’ noemen het een nobele streven van zijn ex collega De Jager naar eerlijk delen. Hij hoopt ook na de komende verpletterde verkiezing nederlaag ook op zo’n Graai-plekje als De Jager, want mijn Saar is niet goedkoop.
Bronnen binnen de KPN laten ons weten dat ‘Gayboy Jan Kees de Jager’ deze Graai -functie mede heeft verkregen voor het besmeuren van Emile Roemer en dat hij chantabel is. Vriend Schandknaap ex minister De Jager zit niet meer in financiële problemen, wel pijn in zijn ‘exotische-(vvd)- black- hole’.

Het is niet bekend of hij inmiddels net als zijn voormalige Christelijke Premier Jan Peter Balkenende, de man van normen en waarde voor de anderen wel te verstaan, al een Volks “Kutten-vanger” ( in De Jager zijn geval uiteraard een Lullen-vanger) cadeau heeft gehad van de ‘KPN-Misdaadgroep’ en/of hun criminele belasting ontwijkende aandeelhouders Elite-Gangsters als Carlos Slim.
Jan Peter Balkenende

Overname KPN door Drugslord Carlos Slim onder aandacht van coördinator terrorismebestrijding door Volksnieuws uit Amsterdam-Noir.
Tijdens de eerstvolgende duistere aandeelhoudersvergadering in september zal De Jager officieel worden benoemd tot crimineel lid van de RvB en Godfather van de ‘KPN-Misdaadgroep’. Het is ons ook nog niet bekend of De Jager zijn Exotische schandknaap
( 500,- euro per uur; overigens hetzelfde uurtarief als de schandknaap van Onno Hoes, zo goed als zeker ‘aftrekbaar’) meebrengt naar de vergaderingen.

Verheugd met een corrupte ex Minister van Financiën, die goede corrupte contacten heeft bij het Ministerie en inside informatie zodat wij nog beter de Belasting kunnen ontwijken en subsidies kunnen binnen halen.
Jos Streppel, voorzitter-Godfather van de Raad van Commissarissen, zegt “verheugd” te zijn met de benoeming van De Jager. “Jan Kees combineert uitgebreide financiële ervaring met operationeel leiderschap in de technologiesector. Hij wordt alom geroemd voor zijn financiële expertise als minister van Financiën in een turbulente financiële periode in Europa.” M.a.w. hij is dus door en door corrupt. De Jager mocht inmiddels wel al felicitaties ontvangen van de zijde van de VVD ‘Über-Gaylord Mark Rutte’ en zijn ‘Staatsadviseur Captain–Coke-Gordon’ en ‘Onno-Schandknapen-Hoes’.

Pooier Bolidetje van 80 ruggen cado van de Gemeente Maastricht voor VVD-er Onno Hoes.
Pikant: De Jager verdenkt de VVD Burgemeester van Maastricht Onno Hoes, die overigens ook in een ‘Lullenvanger-Bolide’ van 80.000,- euro rondscheurt  op kosten van de Gemeente Maastricht ervan dat hij aast op zijn Exotische schandknaap, maar dat terzijde.

De Jager was van was van 2010 tot 2012 minister van Financiën voor de Rijken in het  “Kabinet-Rutte Bruin I“.Daarvoor was hij drie jaar Staatssecretaris van Financiën voor de Rijken in het laatste kabinet van toenmalig premier de nu ‘Volkse Kuttenvanger Jan Peter Balkenende’.

Na zijn corrupte graai maar raak politieke afscheid in 2012 ging De Jager weer aan de slag bij het vage ( Witwas?) bedrijf ISM eCompany, een e-commercebedrijf dat hij in 1992 mede heeft opgericht en veel van zijn bloed-poen haalt met de ‘Chocolade koekjes’ in de Oekraïne van de ‘Elite-Gangster President Petro Porosjenko’ De Jager zelf zegt “zeer blij” te zijn met zijn nieuwe Graai-baan. Hij noemt KPN “een prachtig bedrijf” met een “rijke historie in een dynamische markt en goede banden met de Grote Drugs Kartel baas van de wereld Carlos Slim ”.

De Bolle Graaier de Jager:“Ik kijk uit naar de Graai-samenwerking met Eelco Blok  en de RvB, de RvC, mijn nieuwe KPN collega’s  bendeleden de aandeelhouders en andere belanghebbenden ( Schandknapen en  Drusgkartel bazen).”

Noot:
ISM 3.542% 
Wie: Karel van der Woude 
Wat: E-business, e-commerce en e-learning 
Omzet: 7 miljoen euro 
Karel van der Woude heeft sinds 1992 samen met studievriend Jan Kees de Jager (Nyenrode, Erasmus) ISM uitgebouwd tot een internetspecialist met 140 man personeel en een ontwikkelfabriek in Oekraïne. De Jager is nu staatssecretaris en laat zich niet meer fysiek zien in de Rotterdamse Van Nellefabriek. Maar een ieder weet dat het natuurlijk geen kwaad kan dat hij in Den Haag een hoge politiek post heeft N.B. bij de belasting dienst. Grote bedrijven laten zich genre verbinden met een corrupte staatssecretaris van de Belasting. Noem het maar legale corruptie.
ISM is van huis uit sterk vertegenwoordigd in de detailhandel, waar het voor de webrevolutie interactieve infozuilen neerzette. Nu internet onmisbaar is in het klantenverkeer levert Van der Woude een breed pakket software en diensten voor e-commerce en e-communicatie. Onder meer Akzo Nobel, Heineken en Kruidvat zijn klant. “Vooral sinds de markt doorheeft dat je via internet echt extra omzet kunt genereren, gaat het hard.” Met een overname haalde hij in 2002 experts in e-learning in huis, een poot die het kleinst is, maar wel sterk groeit en leermodules levert aan Dow en Philips. ISM is altijd stabiel gegroeid, dwars door de internethype en -krach heen. “Ik denk dat we redelijk conservatief ondernemen, zonder te veel de risico’s te mijden”, verklaart Van der Woude. Zijn eerste grote stap naar het buitenland maakte hij dit jaar: ISM biedt zijn software daar aan onder de naam Sana.\
Bron: http://www.ocom.com/en/node/286