Gilze-Gilze en Rijen ‘verliest’ tonnen op koop seksclub Badda Bing. Welke Bestuur-Gangster  heeft nu weer eens zijn zakken gevuld?

( van onze VVD Klasse Justitie redactie)

Amsterdam-Noir-Het is inmiddels een feit van algemene bekendheid dat steeds meer Burgemeesters straffeloos het Jan Boelhouwer Ivo Opsteltencriminele pad opgaan, omdat zij huilend hebben laten weten niet rond te kunnen komen van hun uitkeringen van tussen de vijf en tien duizend euro per maand. Dus als er weer eens ergens in een Gemeente een idioot groot verlies wordt geleden is het opletten geblazen. Zo liet ex VVD Wethouder-Gangster Jos van Rey zijn Vastgoedmaffia vriendje de prominente VVD’er Piet van Pol bijvoorbeeld panden verkopen aan de Gemeente Roermond voor honderd duizenden euro’s te duur. De winst ging dan voor een deel naar een Witwas-stichtineng van zijn volwassen VVD kinderen en tot heden is daar niemand voor vervolgd.

Gaat de huidige PvdA- ‘Burgemeester Jan-Badda Bing- Boelhouwer’zijn voorganger René Roep achterna.
Rene Roep pngJan Boelhouwerpng
Burgemeester-Gangster René Roep van Vlissingen’ moet gestolen geld terugbetalen, maar wordt niet ontslagen en niet door justitie vervolgd en geen boete.
Ex-burgemeester René Roep van Gilze en Rijen is meer dan eens bedreigd en beledigd.
De gemeente Vlissingen, waar Roep nu Graai-Burgemeester is, bevestigt dat de burgemeester daarvan aangifte heeft gedaan bij de politie. ‘Bestuur-Gangster Burgemeester Roep’ heeft zowel telefonisch -ook ’s nachts- als via de mail bedreigingen en beledigingen ontvangen, zo vertelde hij na de gemeenteraadsvergadering in Vlissingen.

 Bedreigd vanwege ‘foute’ declaraties. 
De bedreigingen en beledigingen houden wellicht verband met het nieuws over zijn fraudeleus declaratiegedrag. Bij zijn verhuizing van Gilze en Rijen naar Vlissingen woonde Burgemeester-Gangster Roep eerst in een tijdelijk luxe appartement, al dan niet met Badda Bing-schandknapen en/of prostituee. Toen hij dat verruilde voor een definitieve woning, zou hij ten onrechte ruim 4400 euro hebben gedeclareerd aan dubbele woonlasten en voor de kosten van zijn seksuele escapades. Roep wil niets zeggen over de inhoud van de bedreigingen en zijn misdaden en zijn seksuele -Badda Bing-escapades.

De corrupte ‘Badda-Bing-Gemeente Gilze en Rijen’ gaat naar schatting 3 tot 5 ton ‘verliezen’ op de aankoop van de beruchte seksclub Badda Bing in Hulten.
Burgemeester Onno Hoes erelid van de “Les Prostituta’s” vreest concurrentie van de Bandidos.
Dat staat in een memo van het gemeentebestuur dat is gericht aan de fractievoorzitters. Wat niet in de memo staat is wie van B&W en de fractievoorzitters in de goede oude tijd van de “Grijp je Rijk partij zich allemaal hebben laten fêteren door de plaatselijk Vastgoed Maffia in Badda Bing.

Motorclub No Surrender probeerde een hoofdkwartier te vestigen in het pand. Natuurlijk daar is Motorclub No Surrender weer om ergens de schuld van te krijgen. Motorclub No Surrende is altijd handig voor het verhullen van de misdaden van de (politiek) ‘Ratten in pak’. Wat heeft Motorclub No Surrende volgens de Ratten in pak feitelijk niet gedaan aan alle misdaden in “Banana-Fraude-Nederland” ? Over de Motorclub Les Prostituta’s” van de VVD Griezel Fred Teeven en ‘Bagger Peter R. de Vries’ horen wij nooit iets verkeerds ondanks dat er aangifte tegen hen is gedaan.

Om zogenaamd te voorkomen dat de club in handen zou komen van een seksexploitant of criminelen werd het vorige maand in allerijl en in het diepste geheim gekocht door de criminele, corrupte ‘Badda Bing weg zes ton gemeente Gilze en Rijen’. Burgemeester ‘Jan- Badda Bing–Boelhouwer’ onthulde gedwongen in een gesprek met het ANP dat de eigenaar niet is verteld dat de gemeente de belangstellende was omdat hij vermoedelijk niet aan de gemeente wilde verkopen (kuch). Een prachtig Laaienlichters-verhaal om kennelijk te verhullen dat een Bestuur-Gangster weer eens een paar ton zwart in zijn zak heeft gestoken, die de fractievoorzitters als een stel kleuters voor het slapen gaan in bed geloofde. Maar voor de volwassen onder ons zijn er meer dan voldoende aanwijzingen voor Justitie en de FIOD om per direct een grondig diepgaand ‘Badda Bing-onderzoek’ te starten.

Strafzaak Recidivist Miljonair Hans van Veggel weer geseponeerd door corrupte ‘VVD-Justitie’.Badda Bing.
Maar zolang in “Banana-Fraude-Nederland” Justitie in handen is van de VVD-misdaadgroep heeft de dader (of daders) in deze voor alsnog niks te vrezen. In het ergste geval als zij ooit zouden worden gepakt krijgen zij de bekende VVD Klasse Justitie schikking aangeboden en jarenlang voor straf wachtgelden.

Het pand is volgens een taxatie in opdracht van de gemeente in de huidige geruïneerde staat 4 of 5 ton waard. Gilze en Rijen betaalde ruim 1 miljoen euro, exclusief kosten en belasting. Het verlies voor de gemeente is alleen te beperken als het pand snel wordt gesloopt en de grond wordt verkocht voor huizenbouw. Dus dat wordt het volgende zakken vullen Vastgoed Maffia project, tenzij Justitie en/of de FIOD naar behoren ingrijpt.

„Vanuit bedrijfseconomisch oogpunt is het niet het meest aantrekkelijke pand om aan te kopen”, schrijft burgemeester Boelhouwer in het memo. Hij verdedigt de aanschaf met een doorzichtig bral verhaal dat veel geld kan worden bespaard op toezicht en controle als het niet weer een duistere club wordt , terwijl er concreet 5 tot 6 ton verloren is. Dat is een knap Rat in pak verhaal.

De gemeente maakte een opsomming over de geschiedenis van de club. Op 2006 werd op de parkeerplaats een Tilburger doodgeschoten. De exploitant werd afgeperst en ernstig bedreigd door motorclub Satudarah. Na het faillissement werd in het gebouw een grote hennepkwekerij gevonden.

De altijd liegende VVD Minister Bral Ivo Opstelten (Veiligheid voor Rijken) bezocht de vervallen seksclub afgelopen week om de burgemeester te steunen. Hij vond de aankoop een stoer en moedig plan van zijn ‘PvdA-hoertje Boelhouwer’. Wat een Bral- idioot die Opstelten. Is hij nou zo dement of hij is gewoon door en door corrupt? Hoe het ook zij Jan Boelhouwer kreeg een kleur van trots door het complimentje van de aarts vijand van iedere arbeider Ivo Opstelten.

‘PvdA-Boef Boelhouwer ‘kreeg ook unanieme steun van de ‘Badda-Bing fractievoorzitters’. PvdA-fractievoorzitter Peter von Meijenfeldt reageerde zondag desondanks verbaasd op het verwachte Mega tonnen verlies. „Het is een gigantisch bedrag. De gemeente moet alles doen om het verlies te beperken, aangezien wij dat verlies weer moeten goed maken met bezuinigen op bijv. de aller armste onder ons die bijv. hongerend in de bijstand zitten en nog nooit Badda Bing ook maar één keer van binnen hebben gezien”, zei hij.

Burgemeester Jan Boelhouwer ook een plekje op Elite Gangster-Bilboard.
Billboard Elite- Gangsters

Opmerking: Wij hebben dit artikel in het kader van hoor en wederhoor voorgelegd aan B&W en de ‘Badda Bing Gemeenteraad – Gilze en Rijen’. (info@gilzerijen.nl, bestuurssecretariaat@gilzerijen.nl,vanbaardwijk@gmail.com,francesco@gemeentebelang.org,e.bahtimur@hotmail.com,vonmeijenfeldt@home.nl,hansrutten59@ziggo.nl,joep.timmermans@gilzerijen.nl)