Fanfare Mark Rutte
Dutch secret service failed completely and is co-responsible for the KLM /Malaysia Airlines crash.  

“Ukraine air traffic controllers instructed MH17 to fly lower, MAS says.” Mark Rutte stikt zo wat.

(van onze ‘VVD en PvdA dr. Goebbels- Propaganda’ redactie)

Amsterdam-Noir-Inmiddels is bekend geworden in de Internationale Pers en bij Volksnieuws uit Amsterdam-Noir dat de vlucht KL4103/MH17 dodelijke instructies heeft gehad van de Kiev Air-controle om boven het Oorlogsgebied te gaan vliegen en ook nog eens lager te gaan vliegen van 35.000 feet naar 33.000 feet. Die instrukties kreeg KL4103/MH17 van de Kiev-Air-conrole enkele minuten voordat het toestel werd neergeschoten en die moesten wij opvolgen, aldus Transport Minister of Malaysia mr. Dato Seri Liow Tion Lai in een officiële persverklaring.

De hoogte waar afgelopen week drie Oekraïense leger vliegtuigen zijn neergeschoten door de Rebbelen was 18000 tot 21000 feet.

Mark Rutte bralt hysterisch: “De daders worden gepakt”. Nooit dus!
In geval  dat het waar wat hiervoor is gesteld mag de ‘Über VVD GayLord Mark Rutte’ zich van geluk prijzen, want dan is één schuldige van deze vreselijke Massa-Moordaanslag op  de KL4103/MH17 vlucht al bekend en dat is: ‘Miljardair- USA-EU-Puppet Gangster Petro Porosjenko’ !!!!!!!  Die kan dan gelijk door de PvdA ‘Draaikont Frans Timmermans’ en zijn onderzoek ‘Doofpot- team’ worden gearresteerd nu hij toch in Kiev is, niet dan? Er is vandaag de dag toch niemand meer die geloofd dat Petro Porosjenko’ in  het’ Wilde Westen Oekraïne‘ Miljardair is geworden in de chocolade koekjes zonder bloed aan zijn handen, zoals de EU met zijn Staats media als de NOS en de door de PvdA gesubsidieerde website Joop.nl ons doen wil laten geloven. M.a.w het is een bikkelharde Moorddadige Gangster en dat weet  zelfs een klein kind tegenwoordig, laat staan de AIVD en MIVD en de NOS, maar zij moeten hun mondje dicht houden van het “Lieg en Bedrieg Kabinet en de EU en de USA”.

Maar als hetgeen hiervoor gesteld waar blijkt te zijn dan hebben de nabestaande er recht op dat onderzocht wordt in hoeverre de hele rits hierna genoemde regeringsleiders niet mede schuldig zijn aan de massa moord aanslag op KL4103/MH17. En wie weet zit Rutte met zijn kliek eerdaags naast de Gangster-Miljardair President Petro Porosjenko als gevangenen bij het Internationale Strafhof te Den Haag in plaats van Poetin en/of de seperatisten-leiders. Wij denken dat een dergelijk feit tot een regen van hartaanvallen zal leiden bij de Staats-NOS en de (Nazi)- Telegraaf.

Kennelijk is dat schokkende nieuwe feit nog niet ‘doorgedrongen’ tot de Dutch Propaganda Pers, want het wordt nog nergens vermeld. Wel gaat De Telegraaf zich te buiten aan een Orgie van lynch-media m.b.t. de Rebbels Verzet strijders waarbij dr.’ Goebbels een beschaafde heer lijkt. De Rebbel zijn moordenaars, onmensen, zombies/ vampiers ,verkrachters, kannibalen, maar gek genoeg geen Nazi’s volgens De Telegraaf. Misschien is het begrip Nazi-massa- moordenaars net iets te dichtbij de geschiedenis van De Telegraaf en die van de Oekraïne?

 

Cameil EurlingsHoe het ook zij als hetgeen hiervoor gesteld waar blijkt te zijn dat de KL4103/MH17 vlucht opzettelijk door de ‘EU-USA- Vazal- Staat Oekraïne’ naar een ander en lager luchtruim is gedirigeerd waar de Oekraïense militaire vliegtuigen opereren dan heeft Obama, Angela Merkel, David Cameron (etc.), Koning Willem en Queen Exotica Maxima, Mark Rutte, Ivo Opstelten, Frans Timmermans, Diederik Samson, Ronald Plasterk (AIVD) en Jeanine Hennis-Plasschaert van Defensie ((MIVD) en de KLM Boss ‘Captain Gay Camiel Eurlings’ heel veel uit te leggen aan de nabestaande en hun Volkeren.

Waar blijven ze nu met hun valse ‘huil-commentaar’? En waar blijft de ‘Staats-NOS’?
Wij hebben nog getracht commentaar te krijgen van Buitenhof Massamoordenaar deskundige de VVD Heer Frits Bolkestein, maar die was nog aan het bijkomen van zijn demonstratie tegen de “Schiettent-Gaza”.