Frans Lomans Chris Klomp
Zijn de Groningse boertjes broertjes Anton en Bas Pijper nou zo dom of zijn het extreem, sluwe bikkelharde ‘Boeren-Gangsters’?

( van onze Corrupte News off The World redactie i.s.m. onze Klaprecht redactie)

Amsterdam-Noir– Onze redacteur ing. S.K.A. Brown heeft nog een vordering van 5000,- euro op Panorama vermeerderd met de wettelijk rente en incasso kosten nu groot 8.997,- euro en die is nu ook voor rekening voor de gebroeders Pijper. Brown is voornemens om die vordering met de Street Soldiers redactie in Groningen ter kantore bij Pijper Media te gaan invorderen en tegelijkertijd zijn vordering bij de Groningse Dorps-Idioot de Alcoholist-bedelaar en Wannabe journalist Chris Klomp op te halen.

Hoofdredacteur Frans Lomans onvoorwaardelijk achter zijn ‘Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout.’
Mediabedrijf Sanoma verkoopt de Nieuwe Revu, Panorama en Playboy aan Pijper Media. Sanoma kan niet anders dan uitverkoop houden sinds zij in zee zijn gegaan met de ‘Media Maffia Boss John de Mol’ en sindsdien in een Maffia wurg- contract zitten,die Sanoma inmiddels op de rand van faillissement heeft gebracht.
Maar wie in zijn right mind koopt het zwaar beschadigde en aangeschoten Amsterdamse
“Onderwereld uithangbord Panorama”, dat op voet van oorlog verkeerd met vele van zijn slachtoffers? Zijn ze dan zo dom in Groningen? Zijn ze levensmoe in Groningen?

Nou, dat zou best eens kunnen, gezien het feit dat de gevierde Misdaad-journalist in Groningen de bedelende alcoholist Wannabe AD en ANP journalist Chris Klomp de grote deskundige is. Of gaat het hier om een Witwas operatie en zijn de Groningse Pijper Broers Anton en Bas gewoon sluwe, keiharde Gangster-Boertjes.
Temeer bijv. Bas van Hout een beloning voor de moord op Steve Brown heeft uitgeloofd  en die tot heden nimmer heeft herroepen. Zelfs de beloning was en is voor Frans Loman en Panorama geen reden de banden met Van Hout te verbreken, waardoor Panorama mede verantwoordelijkhied heeft genomen voor de beloning en vele andere mis en wandaden van Bas van Hout jegens Brown en de zijne. Die beloning wordt nu dus ook mede over genomen door de gebroeders Pijper.

brown-beloning-1 Bas van Hout

De ‘Allesweter-Bas van Hout’ verhuisd naar Groningen. Gaat zijn Junkie Ron Ostrowski ook mee?
De bladen stonden sinds oktober vorig jaar in de etalage 23 werknemers, inclusief de ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’ met zijn bij Panorama gedetacheerde “Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout” gaan daarmee over van Sanoma naar de nieuwe kennelijk zeer domme eigenaar Media Pijper. De broers Anton en Bas krijgen er de onuitputtelijke ‘Allesweter- Fantasie- Junkie-verhalen bron’ van de ‘Bruine Rat Bas van Hout’ er bij met zijn chronische (terminal?) Junkie en alcoholist Draaideur crimineel Ron Ostrowski bij voor een paar grammetjes coke en een fles drank.

Zie hier de Panorama werkwijze hoe zij een verhaal bij elkaar Judas-verzinnen voor een grammetje coke:

Rehabilitatie voor Steve Brown inzake smeur en laster Panorama campagne moord Klaas Bruinsma.
Een overname bedrag is niet bekendgemaakt, maar dat zal nooit meer dan één euro zijn geweest. Of waarschijnlijker nog geld toe om dat intens corrupte zooitje gewetenloze Fantasten van het uithangbord Panorama van bepaalde ‘Amsterdamse Volks-onderwereld’  in je mik te nemen.
Anton Pijper van Pijper Media is blij met de overname en zat zo ver wij weten niet aan de cocaïne of drank: “De titels Panorama, Nieuwe Revu en Playboy zijn stuk voor stuk iconische merken, waar generaties mee zijn opgegroeid.” Pijper Media is de uitgever van ondermeer Wieler Revue, Lekker 500 en Nautique en zit nu met dat met dat Corrupte criminele zooitje van Panorama.

Naïviteit is niet meer van deze tijd wel collaboratie met de Maffia.
Vorige maand verkocht Sanoma al een trits andere bladen. Het bedrijf wil zich focussen op 17 titels, zoals LINDA, Donald Duck en VT W en proberen onder het SBS-Maffia Wurg contract uit te komen met Maffiaboss John de Mol.

Opmerking: Wij hebben dit artikel in het kader van hoor en wederhoor voorgelegd aan alle betrokkenen, alsmede hebben wij namens S. Brown verzocht aan Pijper-Media om binnen 14 dagen de vordering die Brown hoofdelijk heeft op Panorama en/of Bas van Hout en/of Frans Lomans per omgaande te voldoen.
(a.r.pijper@pijpermedia.nl, s.b.pijper@pijpermedia.nl, j.schat@pijpermedia.nl)