Egoïsme viert hoogtij in de EU-Bestuur-Gangster–Top. Eerlijk delen is er niet bij.

( van onze Elite- EU-Gangster redactie)

Amsterdam-Noir- Führerin Angela Merkel’ neemt haar  ‘Gay-bediende Rutte’ mee in het bootje. Waarom mocht zijn Staats-adviseur ‘Captain-Coke Gordon’ niet mee?
fuhrerin MerkelDe Arbeiders-Verraders ‘Draaikont Frans Timmermans’ en ‘Onbenul Jeroen Dijsselbloem’ moeten  nog tot eind augustus in “Banana-Fraude-Nederland” blijven en zijn bij die gedachten gisteren in huilen uitgebarsten. De VVD ‘Über GayLord Mark Rutte’ van Dijsselbloem en Timmermans kon dan wel in “ Das boot” hebben gezeten als persoonlijke bediende van zijn ‘Führerin Angela Merkel’ maar dat heeft de ‘Über VVD-GayLord’ niets opgeleverd. Wel vond er een klein EU-incident plaats met de nieuwe voorzitter van de Europese Commissie Loopjongen van de ‘Führerin Angela Merkel’, de Luxemburger Jean-Claude Juncker, die  schijnt in de late uurtjes met de zachte hand buiten te zijn gezet wegens hinderlijk dronkemans gebral en in de kofferbak van Merkel haar BMW te zijn gegooid. De alom aanwezige ‘EU-Propaganda Pers’ mocht dat niet bekend maken op straffe van algehele boycot en ontslag als ‘journalist’ op staande voet.

Ook worden de leugens van Rutte dat hij in het belang van Nederland niet de kandidaten bekend wil maken totdat zij zijn benoemd. De werkelijke reden is natuurlijk dat als hij de twee  Ras-PvdA-Ratten in pak de huilebalken Timmermans en Dijsselbloem bekend maakt als de kandidaten zij per direct zijn uitgekakt in “Banana-Fraude-Nederland” en wellicht de doodsteek voor de al in totale ontbinding  en rottende verkerende partij.  Dat wil Rutte nog even rekken voor zijn roof en plunder ‘Jan met de Pet’  misdaad-praktijken, waarbij hij zijn PvdA-hoertjes voor nodig heeft. De ‘Staats-NOS’ hoefde niet eens te worden geïnstrueerd, want die weten onder bezielde leiding van NOS-Boss Adolf Eichmann  Marcel Gelauff zich zelf al te censureren in dit soort van ‘Juncker dronkemans-akkefietjes’ en de  doorzichtige leugens van Mark Rutte.

Kiezer straft EU en de Democratie af. 63% van de Kiezers bleef thuis. Het Beest heeft gewonnen.
De verdeling van een reeks Europese top graai-banen blijft omstreden. De corrupte regeringsleiders en staatshoofden van “ Het Europese (Beest) Unie” van ‘Führerin Angela Merkel’ wisten in de nacht van woensdag op donderdag geen overeenstemming te bereiken over de Graai-kandidaten. Er wordt een nieuwe Europese Bestuur-Gangstertop gepland weer  op kosten van ‘Jan met de Pet’ voor 30 augustus. Deze Graai-Top heeft de ‘EU- slaaf’ zo’n kleine 6 miljoen gekost laat een verontruste lage EU-ambtenaar ons weten. Dat werd donderdag bekendgemaakt.

De voorzitter Godfather van de Graai-Top, Europees President-Gangster Herman Van Rompuy, probeerde in ieder geval overeenstemming te bereiken over de post van  Graai-EU-buitenlandchef. Maar omdat geen land een ander iets gunt zonder er iets voor terug te krijgen, hangt elke benoeming aan een andere vast. Van Rompuy noemde het een ,,beetje ongelukkig, maar niet dramatisch” dat de corrupte staats- en regeringsleiders er niet uit zijn gekomen. Het ,,hele pakket” zal op een top op 30 augustus moeten worden goedgekeurd. Tot die tijd gaat het duister achter af kamertjes  overleg en de gebruikelijke omkopingen over de zeer begeerde graai-benoemingen door.

Volgens de Duitse bondskanselier , EU ‘Führerin Angela Merkel’ moeten haar lidstaten voor eind juli met de voordracht van hun Euro Graai-Commissaris komen.