New Elite-Gangster attractie in Israël en Nederland: “Schiettent Gaza”en “Hongertent-Voedselbank”.
Frans TimmermansJEROEN DIJSSELBLOM
De Minister van Buitenlandse Corrupte Zaken de PvdA ‘Draaikont Frans Timmermans’ heeft geen tijd om te reageren  want hij te  is druk samen met zijn ‘partij gabber in crime’ de Onbenul Jeroen Dijselbloem onder leiding van hun ‘VVD Über Gaylord Mark Rutte’ om een ‘Graai EU- Baan’ te machtigen.

( van onze Intenationale Elite-Gangster Moord er maar op los redactie)

Amsterdam-Noire-Vier doden arme kinderen wat maak dat uit. Er sterven er immers 15000  arme kinderen per dag in de Derde Wereld door het Vrije markt- wan en misdaad beleid  van o.a. het “Lieg en Bedrieg Kabinet” en de Internationale Elite-Gangsters. Maar o,wee als er een Prins van een jaar of veertig verongelukt door eigen schuld  tijdens zijn zoveelste luxe wintersport op kosten van het ‘Klootjesvolk’ en daarna voor een miljoen of tien  wee jaar in Coma wordt gehouden voordat hij overlijd dan is heel ‘Tokkie-Oranje’ in diepe, diepe rauw. Dan lopen al die ‘Ratten in pak’ uit het Kabinet hele dagen te huilen in hun ‘Staats–NOS’. Worden vakantie’s onderbroken: VVD-Premier “Snake Rutte”  hals over kop terug van zijn ‘All in Gents Resorts’ voor uitvaart Prins Friso. Maar blijft nu rustig in Brussel.

hongerende kinderen

In de Gazastrook zijn woensdag vier Palestijnse kinderen op een strand gedood door een granaat die was afgevuurd door een Israëlisch marineschip en wie kan dat wat schelen in het Kabinet en bij de NOS.  Oorlogs misdaad?  Terrorisme? Nee, alleen de Nazi’s en Jihadstrijder maken zich schuldig aan oorlog misdaden en terrorisme. Het marineschip was ‘vergeten’ eerst de vijf minuten waarschuwing te geven, waar de Israeliers mooie sier mee maken hoe menselijk ze wel niet zijn.  Dat gebeurde vlak bij het hotel al-Deira waar journalisten uit westerse landen verblijven.

Zij schrijven over de ‘Schiettent Moord’ op de kinderen en werden dus op hun wenken bediend. Peter Beaumont van The Guardian beschreef een oorverdovende explosie, gevolgd door een tweede. Geen waarschuwing vooraf dus. De eerste granaat raakte een vissersschuurtje op de pier van de haven van de Gazastrook. De tweede degenen die wegrenden voor de eerste explosie. Door de eerste granaat werden de vier kinderen vermoord. Gelukkig was het geen Prins, want dan hadden we de komende dagen weer naar dat ‘Haagse fake-huil circus’ moeten kijken.

Van de vluchters zijn er drie gewond geraakt. Eén van hen is een man van in de dertig die zelf het hotel van de journalisten bereikte, maar daar bloedend flauwviel. De anderen zijn kinderen die ernstig gewond zijn aan hoofd en borst, beschreef Beaumont. Maar wees gerust lezers die komen wel bij de volgende altijd prijs schieten aan de beurt.

Sinds begin vorige week zijn meer dan 200 Palestijnen omgekomen door Israëlische aanvallen, voornamelijk burgers en één op de drie is een kind  Vanuit de Palestijnse Gazastrook worden raketten vuurpijltjes afgevuurd op Israël. Met Oud en Nieuw raken meer mensen gewond en vallen er meer doden dat nu in Israel.

De gewelddadigheden begonnen na de moord op drie Israëlische tieners en de daaropvolgende ontvoering en moord op een Palestijnse jongen. Ook het feit dat de Gaza strook een soort van open Horror gevangenis is alwaar de Elite-Gangster Wapenhandelaren Israël naar goed dunken heersen en prijs schieten is ook debet aan de never ending ellende story.