Sjoerd Potters
De’ VVD-Gestapo-man Sjoerd Potters’ eist vanaf zijn yacht te Monaco dat zijn PvdA Kapo Jetta Klijnsma per direct een grondig  “Dog Bounty Hunter” onderzoek start tegen misbuik van voedsel van de Voedselbank. Sjoerd: “Ik heb harde info dat uitkerings profiteurs het voedsel mee nemen in hun luxe caravans op vakantie”
.

(van onze Dolgedraaide VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

Amsterdam-Noir-VVD Gestapo-man Sjoerd Potters’: “niet meteen op ‘Voedselbon-vakantie’ in de bijstand.”
Veel nieuwe ‘klanten’ hongerende sloebers van de Voedselbank worden door VVD Heer Potters verdacht dat zij Luxe op vakanatie gaan en ook nog eens een keer al dat fijne, Luxe voedsel mee smokkelen op hun vakanties.Zijn  PvdA Sidekick de ‘ShowBizz invalide Jetta Klijnsma’ heeft leten weten geschokt te zijn van zo een laag bij de grondse graai gedrag van de Voedselbank clientele.  Het aantal mensen hongerende in de grote steden dat afhankelijk is van voedselbanken is in 2013 met circa een derde toegenomen.De’Jan met de Pet’ crisis en aanhoudende problematische schulden zijn debet aan de flinke toename van voedselbankklanten.

PvdA’Onbenul Jeroen Dijsselbloem’: de Crisis is (voor mij) voorbij, want ik ga Graaien bij de EU.PvdA en VVD Arbeitseinsatz Amsterdam’: Schoenen poetsen van de elite voor ‘honger- bijstand’
De Voedselbank in Amsterdam meldt maandag in zijn jaarverslag dat het aantal klanten in een jaar tijd met bijna 1000 is gegroeid tot 4580. Sinds 2010 is het aantal mensen dat een beroep doet op de voedselhulp zelfs met 65 procent toegenomen.

Groeicijfers:Dog-Bounty Hunters moorden op ‘Kruimel-Bijstandsfraude moeders’ in Rotterdam.
Kruimel BountyhunterDe voedselbanken in Den Haag en Rotterdam signaleren vergelijkbare groeicijfers, zeggen zij desgevraagd. Het is dan ook verbijsterd dat zo een PvdA Wethouder Henk Kool achteloos een besloten  receptie geeft van 25 duizend euro, terwijl bij wijze van spreken de hongerende arbeiders kinderen langs het raam lopen. In de Maasstad doen zelfs 7500 mensen een beroep op de voedselvoorziening en is daarmee de grootste van Nederland.

„We groeien vanzelf”, zegt Piet Beumer van de Rotterdamse voedselbank. „Elke dag voeden we 7500 monden en dat worden er nog dagelijks meer Het is vooral mensonterend om de bleke gezichten van kinderen te moeten zien.”

Dankzij donaties van groothandelsbedrijven in Barendrecht kunnen in Den Haag en Rotterdam tegenwoordig veel verse groenten en fruit in de voedselpakketten worden opgenomen. „Tweemaal per week ontvangen we vers spul en dat is een welkome aanvulling in de voedselkratten”, aldus Bert Mulder van de Haagse vestiging.

Strengere regels
Wel zeggen de uitdeelpunten te kampen te hebben met strengere regels, onder meer voor de koeling van producten. Daarvoor moet worden geïnvesteerd in koeltransport en -opslag. Grootwinkelbedrijven willen slechts goederen leveren wanneer zij ervan verzekerd zijn dat zij niet verantwoordelijk worden gehouden voor overschrijding van de houdbaarheidsdatum.

De voedselbanken streven ernaar in elk geval de volledige ‘schijf van vijf’ in de voedselpakketten te kunnen stoppen, inclusief groenten, fruit, zuivel en eieren. De marktexploitanten in de nieuwe Markthal in het centrum van Rotterdam hebben toegezegd hun onverkochte verse producten aan de voedselbank te schenken. Daarvoor is ook extra koelcapaciteit vereist.