Jeroen Dijsselbloem
Standvastige’ Onbenul Jeroen Dijsselbloem:  “ik ben het eens met alles wat Juncker stelt en nog gaat stellen in de toekomst en ik kom er op terug dat ik Juncker ooit een oude alcoholist heb genoemd en ik snuif geen cocaine. Juncker is een geheel onthouder waar ik alles voor over heb om de komende jaren voor te werken roven en plunderen van’Jan met de Pet “. Indien de Arbeiders Verrader Jeroen Dijsselbloem strakt zijn begeerde EU Graai-baan gaat krijgen zal dat de doodsteeek zijn voor de PvdA. De Rat heeft dan al lang en breed het zinkende Dutch PvdA-Schip verlaten.

( van onze Elite- EU-Gangster redactie)

Amsterdam-Noir-De aanstaande voorzitter van de Europese Commissie Loopjongen van de Fuhrerin Angela Merkel, de Luxemburger Jean-Claude Juncker, denkt dat de Amerikaanse spionagepraktijken in Europa voor een vertrouwensbreuk kunnen zorgen.Was hij dronken of nuchter?

nazi-merkel

Ook vindt hij Fuhrerin Merkel dat haar Europa te afhankelijk is van Russisch gas en dat meer Europese samenwerking nodig is met de elite gangsters van de USA om die afhankelijkheid te verminderen. Juncker hikte dat in een Ja-knikkers interview met de voormalige Nazi Duitse krant Bild over zijn  roof de arme scheel plannen met het Europa van  zijn Boss het “( 666) Beest Angela Merkel” voor de komende jaren. Hij rept met geen woord over de burger Oorlog in de Oekraïne  waar de EU mede de oorzaak van is. Ook geen woord over de slachting die op dit moment aan de gang is in de Gaza. Ook geen woord over de mens onterende hoge werkloosheid in Griekenland, Spanje en Portugal. Van de ongekende misdadige roof en plunder praktijken van de Bankier en Bestuur gangsters ( en van Jeroen Dijsselbloem)  heeft Juncker nog nooit gehoord en neemt weer een mega slok van zijn exlusieve whisky. Hij laat tussen het zuipen door trots  brallend weten dat de Dutch PvdA met hun kleine snuif poedeltje Dijsselbloem hem trouw is als een loopse teef.

Hij mag de komende jaren mijn teef zijn, mits hij keurig recht op gaat zitten en pist wanneer ik wil, aldus de zuiplap Juncker. Nou, dat moet voor Dijsselboem geen probleem zijn, want  hij is nu al twee jaren de teef van de ´Uber VVD Gay Lord Mark Rutte’.Bovendien is hij voor dat schaamteloze teef gedrag nog uit geroepen door de laffe totaal corrupte Dutch  ‘Parlementaiere -kontelikkers Pers’ tot de politicus van het jaar, ha ha, hik, ha ha, hik.

De Dronkenlap gaat maar door met onzin gebral van zijn Fuhrerin Merkel: Hij stelt dat „men de Amerikanen moet uitleggen dat vrienden naar elkaar luisteren en niet elkaar afluisteren”. De coorupte Luxemburgse oud-premier vreest niet alleen een breuk van „het trans-Atlantische vertrouwen, maar ook van het vertrouwen tussen extreem uitgebuite gewone, eerlijke (werkloze) burgers en de staat”.Volgens Juncker falen de westerse  elite-gangster regeringen. „We hebben te maken met een echt democratisch probleem. De regeringen hebben de controle over hun geheime diensten verloren aan de Ultra-Rijken Elite gangsters. Kijk maar eens naar die zielepoot in Nederland Ronald Plasterk, die heeft geen notie wat zijn AIVD onder zijn reet allemaal voor misdaden pleegd voor de USA en de Ultra Rijken en dat idiote middeleeuwse geld verslinderende Dutch Koningshuis. Hoeveel onschuldige vrouwen en kinderen zijn inmiddels onder die man zijn reet vermoord? De diensten mogen normaal gesproken niet in een juridisch vacuüm opereren”, aldus Juncker.

VVD-Maffioso Eric Wiebes: “Alle arme aan het gas”, volgt Imbeciel Frans Weekers op.
Om de ‘digitale Europese soevereiniteit’ terug te winnen op de Amerikaanse geheime dienst NSA en Amerikaanse internetbedrijven als Facebook en Google, die veel informatie verzamelen, is volgens Juncker dringend een „Europese interne markt van de Dutch ‘Vieze Mannen van het Media-Maffia advocaten kantoor Boexk’ ” nodig. Daarbinnen moeten Europese  elite (pedo) standaarden gelden voor onder meer privacy voor de plunderende en arbeiders kinder verkrachtende en vermoordende elite. ( 15 000 arme kinderen sterven per dag van de honger)

Juncker wil ook dat Europa „zich bevrijdt van de afhankelijkheid” van Russisch gas en volledig aan het Gas gaat bij de elite van de USA. Tijdens de Oekraïne crisis, die wij hebben veroorzaakt is gebleken dat Rusland zijn wil kan opleggen door te dreigen de gaskraan dicht te draaien. Om de afhankelijkheid te verminderen is volgens Juncker meer Europese samenwerking nodig. „We hebben een Europese energie-unie nodig. Daarbij hoort ook verbetering van energiezuinigheid”, aldus de inmiddels compleet lam zijnde Juncker.

In het interview met Bild herhaalde hij zijn topprioriteit voor de komende jaren: economische groei en werkgelegenheid. „Niet de Europese Commissie of het Europese Parlement zorgen voor arbeidsplaatsen, maar bedrijven. Wij moeten de voorwaarden scheppen.”