JSF
Kamer geeft ‘stevig signaal’aan ex Call girl VVD Gangsterin Hennis met Yab Yum laarzen.

‘Foetsie de miljarden-JSF’s niet naar Engeland! ‘Nazi Prins- Lockheed- Bernhard zou trots op Minister Jeanine Hennis-Plasschaert zijn geweest en zou zeker de Yab Yum Laarzen van  call girl “Jeanine” op juiste wijze kunnen waarderen.

( van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

Amsterdam-Noir– PvdA’er Angelien E. omgekocht om ‘completer beeld’ van JSF te verkopen aan het Klootjesvolk. Geen commentaar is twee maanden op vakantie gevlogen.

Prins BernardDe Amerikaanse marine houdt zijn JSF-straaljagers voorlopig nog aan de grond. Dat is vrijdag (lokale tijd) bekendgemaakt. „Op dit moment hebben we niet genoeg informatie om de vluchten te hervatten”, aldus de liegende viceadmiraal David Dunaway.
De ‘Foetsie de mijarden-vliegtuigen’ zouden eigenlijk dit weekeinde voor de zoveelste keer debuteren op de luchtshow Royal International Air Tattoo in Engeland. Aankomende week zouden ze ook hun kunnen vertonen op de Farnborough-show in Engeland ( Bestaan ze eigenlijk wel echt?).

Die laatste show duurt tot 20 juli. Een woordvoerder van JSF-fabrikant Lockheed zei nog hoop te hebben dat de toestellen kunnen verschijnen. Maar volgens Dunaway heeft een eventueel optreden nog veel voeten in de aarde. Zo moeten de toestellen niet alleen toestemming krijgen om de oversteek naar Engeland te maken, maar ook nog om aan een luchtshow mee te doen. Tja en echt vliegen is nog wat anders dan miljarden incasseren van die Dutch Imbecile’s  met hun Hoer als Minister van War en een Uber Gay Lord als Premier.

PvdA:” JSF vliegen wel. En wij zien ze heus niet vliegen”.
Als de door problemen geplaagde straaljagers geen van beide shows kunnen aandoen, zou dat een nieuwe klap betekenen voor het aanzien het hypermoderne vliegtuig, maar bovenal voor Minister “Jeanine”, die sinds haar aantreden zweert bij de JSF als beste toestel ooit voor “Banana-Fraude-Nederland”. De PvdA schijnt te denken dat de JSF overal al aan het vliegen zijn en vind de kritiek op de  JSF dan ook niet terecht laat de ‘Mooiweer vlieger Pooier Diederik Samsom’ vanaf zijn yaght weten. Ook zijn altijd klaar staande ‘Bed Pers Chef Saarvan Bueren’ doet de groeten vanaf hun yaght  aan de werkloze arbeiders die zijn achter gebleven.

De complete vloot van bijna 100 F-35’s, zoals de vliegtuigen officieel heten, staat aan de grond nadat een motor van een F-35A in juni vlak voor het opstijgen kapot was gegaan en in brand was gevlogen. De toestellen die naar Engeland zouden oversteken, zijn van het type F-35B. Nederland heeft twee F35A-testtoestellen. Ook die staan aan de grond. Tja, voor 6 tot 8 milard kan men in The Netherlands toch niet verwachten dat er nog gevlogen wordt ook,niet dan?

Wij hebben geprobeerd commentaar te krijgen van de Tweede Kamer maar die was helaas geheel in overeenstemming met het ‘ík-tijdperk’ er op uit gevlogen naar hun 5 sterren resort , tweede villa in het buitenland en/ of hun zeill of motor yaght te Monaco van ‘King – Was al uw zwarte geld wit’- Albert’. (goede colega van King Willem trotse eigenaar  part-time dictator van zijn Griekse zomer enclave)