fuhrerin Merkel
Amsterdam-Noir- ‘Ik’ tijdperk staat voor: ik pak roof schaamteloos en straffeloos wat ik kan van de zieke, bejaarde, ( arbeiders) kinderen en zwakkere onder ons tot zij er dood bij neervallen. M.a.w welkom in de ‘ik’ Straf de arme maatschappij van de VVD-misdaadgroep en zijn PvdA-hoertjes.

Media-Maffia-Pulp van ‘Maffiaboss John de Mol’ en “Koning Vuilnis Joop van den Ende I” sluit naadloos aan bij het Rauwe Neo Liberale Roof Kapitlalisme van de VVD ‘Uber Gay Lord  Mark Rutte en zijn Fuhrerin Angela Merkel. De Grachtengordel NOS is omgekocht door de Staat en zwijgt en leeft als ík’ buitenzorg en zonder ‘ik’ fysiek te worden geconfronteerd met de mensen‘Unter SBS-mensen’ die uit de ‘ik’- boot zijn gevallen wellicht op hun achterhoofd.
Nog nooit zo tevreden mits men nog niet uit de graai-boot is gevallen. Quote ‘ik’ tijdperk: Ex Oude CDA Rat  Minister Donner: “Ik wist van niets, en toen ik het wist,wist ik niets te doen. Ik ben geen Superman, ik ben een corrupte Zakkenvuller in het ‘ik’ pak .Ich habe es nicht gewusst/Wir haben es nicht gewußt.”
‘ik’ staat voor de schamteloze Graai-Cultuur van de ‘Ratten in pak‘ met de wet in de hand ( wet ad personam), terwijl de SBS Tokkies verdwaast staren naar de Media-Maffia Pulp ‘ik’ hou van Holland’ van de Media-maffia. ( zie: Manuel Castells : the theory of the network society / Felix Stalder).  Super Narcist Peter R. de Vries kondigt aan dat na zijn dood zijn lichaam tentoon gesteld mag worden bij Madame Tussauds

door ‘ik’- Rob Wijnberg en bewerkt door de waarheids-commissie )

King Willem wenst zijn wereldleiders succes met hun ‘ik’ Roof en moord praktijken
Ik had hier kunnen beginnen over het moderne ‘ik’ roof de arme scheel tijdperk en de geboorte van het individu met als klassiek voorbeeld de Yab Yum laarzen van de Ex VVD Call girl Minister Jeanine Hennis-Plasschaert van Defensie ( Yab Yum ‘ik’ werknaam: “Jeanine”).
Jeanine Hennis Yab Yum laarzen

Ik had kunnen uitleggen hoe God, tot dan toe het centrum van het universum, in de zestiende eeuw van zijn voetstuk werd gestoten en vervangen werd door het ‘ik’ van de ‘Graai-( pedo)-elite’.

Elitair ‘ik’ grachtegordel gebral van Rob Wijnberg verzacht niet het lot van 15000 dagelijks  van de honger stervende kinderen.Partido X versus de Europese Slaven-Democratie is Rob Wijnberg ontgaan.
Ik had kunnen vertellen hoe zo het begin werd gemaakt van wat de Franse denker Emmanuel Levinas ooit treffend ‘egologie’ noemde: het idee dat alles – van waarheid tot kennis tot moraal – begint en eindigt in de mens zelf, zijn ‘ego’, zijn ‘ik’. Ik had kunnen memoreren hoe zo het begin werd gemaakt van de mens als ‘rechten­dragend’ wezen, wiens welzijn en geluk niet langer werden beschouwd als een van hoger af gegeven gunst maar als een van nature bestaand recht. Ik had een verband kunnen leggen met de jaren zestig, toen dit ideaal maatschappelijke realiteit werd en het elite individu – bevrijd van alle tradities, sociale verbanden en maatschappelijke hiërarchieën die zijn ego aan de ketting hadden gehouden – zichzelf definitief tot het middelpunt van hun elite wereld bombardeerde. Ik had daarna een bruggetje kunnen maken naar het vrijemarktdenken ( = Slaven maatschappij)  van de sluwe gewetenloze ‘ik’  VVD -Ratten in pak a la de VVD Massamoordenaar ‘ik ‘ Heer Frits Bolkestein en de Mega Fraudeur ´ik´Heer Hans Wiegel  uit de jaren tachtig, dat het bevrijde individu omarmde en de permanente bevrediging van diens behoeften als het alfa en omega van het goede leven propageerde voor de Happy-Grachtengordel- Few. Inmiddels verkeert de hele wereld in ‘Jihadstrijders ‘oorlog en Elite moord er maar op los oorlogen in Irak, Syrie, Oekraine, Israel en Afrika en daar komt geen ‘ik’ meer aan te pas. En is het als het zo doorgaat een kwestitie van tijd dat ook de ‘ik’ vlam in de pan slaat in de EU van  het “Beest ( 666) Angela Merkel” met haar Uber-‘ ik’ Gay Lord bediende Mark Rutte.

‘Ik’-Villamedia geeft ‘Plastic-Fantastic–Prijs’ aan ‘Bussinessmen-journalist’  ‘ik’ -Rob Wijnberg, maar royeerde drs. Micha Kat
Dan had ‘ik’ een mooie historische verklaring gegeven voor het narcistische roof de arme en weerloze scheel tijdperk waarin wij  ‘ik’ nu leven met als grote roergangers van deze stroming o.a.’ Kasteelheer Alexander Pechtold’  en de ‘Uber VVD Gay Lord Mark Rutte’.
Maar ik heb er toch maar van af gezien. Het risico van originaliteit was me net iets te groot. Het gevaar loerde dat u dan iets zou lezen wat u nog niet wist, of nog erger: dat het u – godbetert – aan het denken had gezet. Of, nóg erger: dat u het oneens met mij was geweest. En dat is, laten we eerlijk zijn, uitdrukkelijk niet de bedoeling. Nou wij van Volksnieuws uit Amsterdam-Noir bedienen u Rob op uw ‘ik ‘- grachtengordel wenken met onze Volkse bewerking in deze.

De Pulp-media rules met ‘Pedo-Pulp SBS- showman Everts Santegoed’ en Bliksemafleider van  onmenselijke elite criminaliteit ‘ik’-Bagger Peter R. de Vries. En daar brand Rob zijn vingers niet aan, want dan is het direct afgelopen met zijn ‘ik’ buitenzorg leventje.
De ongeschreven wetten van het narcistische tijdperk schrijven anders voor. De bedoeling is dat ik geef wat u wil. Dat ik aansluit bij uw reeds bestaande hersendode interesses, voorkeuren en verlangens. Doelgroepdenken wordt dat genoemd: u heeft een behoefte en de markt levert daar een bevrediging voor. Niet voor niets heet wat ik hier produceer in modern jargon ‘content’: ik lever geen inhoud, maar tevredenheid. Iets wat u al wist en graag nog even bevestigd wilde zien in uw ík’ lijfblad De Groene Amsterdammer en de Correspondent met de super  ‘ik ‘- ‘Doofpot-kampioen Femke Halsema’. Iets wat u al vond en nog even instemmend kon rondsturen op sociale media. ‘Vind ik confronterend’ is geen knop.

Retweet dit maar even:

Twitter Peter Joris

Het procedé is simpel: eerst verzamel ik alles wat ik over u te weten kan komen. Hoe persoonlijker, hoe beter: u leest dit, u verdient dat, u shopt hier, u werkt daar, u stemt zus, u eet zo. Vervolgens analyseer ik de gegevens en kneed ze tot een ‘leefstijlprofiel’. Kijk eens aan! Volgens mijn data bent u een typische [vul hier de bullshitnaam van de doelgroep in]. Een ‘kritische verdiepingzoeker’ met pragmatische idealen! Nee, een ‘onbezorgde trendbewuste’ met duurzaam-innovatieve aspiraties! Of was het toch een ‘jonge connector’ met postmodern-hedonistische neigingen?  M.a.w. Bla, bla grachengordel ‘ik’- bla

Corrupte  Elite (pedo) Politiek, media, onderwijs: ze beloven een raam te zijn, maar fungeren als spiegel.

Weet ik genoeg. Wat zal ik eens vinden vandaag? Dat het maar niet opschiet met de duurzame energie in Nederland? Dat Geert Wilders een schop onder z’n kont verdient, zoals ing. Steve Brown als enige de Super narcist Peter R. de Vries  een onder zijn Media-Maffia-Pulp gat verkocht. En al in de jaren ’90 de Privé Evert Santegoed ‘Pedo-Cocaïne Connection’ in Amsterdam-Noir aangepakt voor de waarheid en direct omsingeld werd met tientallne politiebeambten?
Privé Pedo Evert Santegoed
Dat het toch wel een schande is hoe de banken maar bonussen uit blijven delen, terwijl er door hun ‘ik’ toedoen  o.a 15000 kinderen van de  honger sterven, miljoenen niet ‘ik ‘sloebers hun banen en huis hebben verloren?
Hoor ik daar het gelukzalige gezoem van hartgrondige instemming? Nou, echt niet!
De contentmanager zal trots op me zijn.

Zo werkt de narcismemachine die onze de ‘ik’ samenleving is geworden. Uw behoeften zijn de Vraag en de bevrediging is het Antwoord voor een zeer selecte elite en hun politieke en bestuurs Lakeien. De corrupte elite politiek vindt wat er gevonden wordt op straat, het nieuws echoot waar men bij het koffieapparaat over praat, het onderwijs levert lesprofielen-op-maat. Politiek, journalistiek, onderwijs zijn allemaal tot op het bot gecorrumpeerd: ze beloven een raam te zijn, maar fungeren eigenlijk als spiegel. We denken de wereld te aanschouwen, maar zien ondertussen onszelf (kuch).

Het paradoxale resultaat is een mens dat de ‘ik ‘ onmens die nog nooit zo tevreden is geweest over het eigen leven en nog nooit zo veel onbehagen heeft gevoeld over de samenleving als geheel. Een ‘ik’- mens, zittend op het topje van de Maslow-pyramide, tevreden uitkijkend over een maatschappij zonder horizon. Instant verzadigd én permanent onzeker over de toekomst.

Of dat erg is? Ik denk van wel. Als u het daar mee eens bent, tenminste. ‘ik’ga nu op vakantie en kan dat doen zonder de ‘Voedselbank- Vakantie-bon’ van de ‘VVD Gestapo-man Sjoerd Potters en zal die vakantie zeker niet door brengen in de armoed zaaiers Moestuinen van mijn ‘ik”PvdA Kapo Jetta Klijnsma’.