VVD-misdaadgroep:”wij liegen nooit. wij kunnen het ons niets meer herinneren en de pvda met de “Liegende Rechter Jeroen Recourt” is onze Alibi”.

( van onze VVD Klasse Justitie redactie zonder geheugen en geweten)

Fred TeevenAmsterdam-Noir-Zembla ontmaskerd Fred Teeven als de Criminele Koning van het “Lieg en Bedrieg Kabinet”.

 Staatssecretaris  VVD-Volksonderdrukker Fred Teeven heeft ‘onvoldoende herinneringen aan de feitelijke financiële afwikkeling van de schikking
( = Witwassen van miljoenen drugsgeld)  van 14 jaar geleden met zijn  drugsbaron Cees Helman. Dat staat in een brief van de altijd liegende bejaarde bral VVD minister Ivo Opstelten aan de Tweede Kamer. De Griezel kan zich ook niet meer herinneren hoeveel hij zelf zwart in zijn dikke mik heeft gestoken. M.a.w. wij liegen weer. En zolang wij de meerderheid hebben met onze ‘PvdA-hoertjes kan niemand ons wat doen, ha,ha,ha,ha, aldus Opstelten.

Bonnetjes zoek, geheugen zoek. Pvda Tweede kamer justitie specialist Jeroen Recourt: “Het is allemaal binnen onze wetten.

Eerder loog de bewindsman al dat hij geen bonnen heeft kunnen vinden van de zogenoemde Teeven-deal tussen de toenmalige officier van justitie en latere staatssecretaris aan de ene kant en Cees Helman aan de andere kant.
De drugsbaron kreeg geld uit het buitenland teruggesluisd waarvan hij een boete kon betalen die ver onder het belastingtarief lag. Dat laatste was kennelijk wat extra VVD service van Fred voor Cees.  De rest mocht hij Wit gewassen door de Griezel houden.

Rekeningen opeens weg, ja toch?
Er ontstond eerder dit jaar verwarring over al die leugens van Opstelten hoeveel geld er terugging naar Helman en Teeven. De rekeningen waren toen al niet te vinden, maar er werd verder gespit. Grondig maar vergeefs, loog Opstelten al. Ja, ja verder gespit to de zomer recces  van Tweede Kamer , die slecht twee maanden duurt en wie herinnert zich dan nog  vol gevreten en gezopen terug van de Vijf sterren resorts in de bekende (pedo) Derde Wereld Landen.

Nu is hij ook nogmaals met Teeven om de tafel gaan zitten. Die deelde de herinneringen met zijn minister, maar die waren dus ook nogal verbleekt. Tja, wie herinnert zich nog al zijn  misdaden als men zelf de Baas is van Justitie?

Van Luxemburg  voor het Tribunal criminel extraordinaire .
De SP-fractie had nog gevraagd of er in Luxemburg om bonnetjes was gevraagd, maar ‘er is anno 2014 voor het OM geen enkele rechtsbasis om een vordering te doen aan de Luxemburgse autoriteiten teneinde informatie over individuele rekeningen van klanten van een Luxemburgse bank op te vragen( kuch). Voor de waarheid moeten wij wachten tot bijv. ooit de telefoon gespreken van de twee aartsleugenaars Ivo Opstelten en Fred Teeven openbaar worden gemaakt. Of dat ooit het gewone Volk aan de macht komt en de twee  VVD criminele  Fred en Ivo het gevang in verdwijnen, dan zullen zij  na een paar dagen in een Fred Teeven Isoleer- cel zich opeens alles herinneren en opbiechten.