Diederik Samsom
Geen excuses van Playboy Samsom en zijn call girl Saar van Bueren aan Suna, wel aan Loek Hermans.

( van onze ‘Opsporings.nl-PvdA’ redactie)

Amsterdam-NoirPvdA-leider  Playboy Diederik Samsom en zijn ‘Bed Pers Chef Saar van Bueren’ betreuren opeens samen zijn uitspraken laag bij de grondse beledigingen over zijn Turkse partijgenoot Osman Suna die als lijsttrekker in Soest werd verdacht van stemfraude. Het riekte naar goedkope Bruinhemden Propganda waarvan hij altijd Geert Wilders  beschuldigd . Mooiweer Pooier Samsom weigerde eerder zijn excuus aan Osman Suna  toen onderzoek  uitwees dat  hij onschuldig was. Samsom heeft nu wel opeens Suna zijn excuses aangeboden. Dat geeft blijk van echte standvastigheid van de leider van  de PvdA ‘Partij van de Arbeiders Verraders’Diederik Samsom. Maar ander gezegd  in Volkse taal de PvdA wordt geleid door een Stumpert die niet meer weet of hij van voor of van achter leeft.

Rob Oudkerk Samosm, Spekman‘Hij treedt niet meer op als volksvertegenwoordiger. Nu niet en straks ook niet,’ zei  standvastig Samsom in maart nog over Suna.’We hebben nu landelijk nog achtduizend  domme vrijwilligers rondlopen en dan zitten wij niet te wachten op een brutaal Turkje Jihad strijdertje. Dan zit er helaas altijd wel iemand tussen die niet deugt en dan heb ik het uiteraad niet over mij zelf of mijn’ Pers Bed-Chef Saar van Bueren en de rest van mijn (corrupte) blanke vrienden in de Top zoals Jeroen Dijsselbloem en Lodewijk Asscher,’ bralde Samsom destijds.

Excuses van Samsom is geen knip voor de neus waard.
Maar nu Suna door het Openbaar Ministerie (OM) is vrijgesproken van stemfraude kijkt Samsom anders tegen de zaak aan. De twee hebben het in een gesprek met elkaar bijgelegd, zo is te lezen op de website van de PvdA-fractie in Soest. ‘Diederik Samsom heeft aangegeven, dat hij die gebeurtenissen voor de gemeenteraadsverkiezingen betreurt en zijn excuses naar Suna gemaakt.’

Ook’de Showbizz arbeider  PvdA-voorzitter Showbizz arbeider Hans Spekman, die eerder zei dat Suna ‘in een emotionele achtbaan zat’ noemt Suna nu ‘een integer, deugdelijk persoon, die al 12 jaar actief is binnen de partij’. ‘Meerdere malen heb ik aangegeven dat ik Osman niet zou laten vallen als de uitslag van het onderzoek positief zou zijn. Gelukkig is dat het geval en zal Osman ook in de toekomst namens de PvdA in de politiek actief zijn,’ bralt Spekman.

Op heterdaad betrapt is geen bewijs  in Banana-Fraude-Nederland.
Suna liep tegen de sensatie lamp doordat een verborgen camera van PownedNews vastlegde hoe hij in een moskee uitlegde hoe mensen een stembriefje konden machtigen en bij het moskeebestuur konden inleveren. Tja ,was het plak en kip werk? Ook ging hij in op het plan van de verborgen verslaggever om ingevulde stembiljetten van familieleden te verzamelen. ‘Natuurlijk, je kunt me altijd bellen,’ was toen zijn reactie. Achteraf zegt Suna  als standvastige PvdA-er dat hij dat zei om ‘ervan af te zijn’.