Peter R. de Vries kondigt aan dat na zijn dood zijn lichaam tentoon gesteld mag worden bij Madame Tussauds in tegenstelling tot Menno Buch die zijn lichaam aan de wetenschap heeft geschonken.

Herman du Bois  & zns opgepakt bij inval in drugslab. ´Narcist Peter R´:”Mijn Herman du Bois en Joris Demmink zijn onschuldig”.

“Menno Buch slaat Peter R. de Vries volledig Knock-Out en dat zit de Narcist nog steeds niet lekker. Uit de misplaatste opmerking van Peter R. de Vries bij RTL Boulevard  inzake Menno Buch blijkt klip en klaar weer eens dat Peter R. de Vries o.a.zijn jeugdtrauma van een zwaar minderwaardigheid complex nog niet te boven is.

( van onze Wie neukt wie prive redactie)

Amsterdam-Noir-Narcist Peter R.:”Ik ben de beste minnaar ( van Gangstersletjes) en de mooiste en de sterkste en de intelligenste en de moedigste van alle levende en doden: Die dode Menno Buch kan een voorbeeld  aan mij nemen”.
OM-Boss Herman Bolhaar:”Zo is het Justitie en politie en Menno Buch kunnen een voorbeeld nemen aan mijn Peter R. de Vries”. (Bron NOS)

Angst, terreur en intimidatie heerst op de voetbalvelden door ‘Voetbal Maffia makelaar Peter R. de Vries’ en (domme) zoon Nep-advocaat Royce de Vries.
‘Bagger- Peter R de Vries’ zijn jarenlang goede vriend Herman du Bois en zonen  zijn opgepakt bij een inval in een drugslab als Katvanger. Heeft Peter R. de Vries hem weg getipt aan zijn VVD Justitie ‘Beschermheer Herman Bolhaar’? Hoe het ook zij er is een duidelijk patroon waar te nemen inzake de medewerkers van Peter R. de Vries. Zij gaan allemaal de gevangenis in of plegen zelfmoord en zijn allemaal junken en alcoholisten.

Powned: “John de Mol financiert Misdaadgroep Peter R de Vries”.

Dat is niet bepaald een vrolijk voor uitzicht voor de voetbal talentjes die Voetbal Maffia-Makelaar Peter R. de Vries en zijn ( domme) zoon Royce de Vries de Nep advocaat hun in het vooruit zicht  stelt. Toch is er een gunstige uitzondering en dat is zijn trouwste en langste medewerker van het eerste uur  het ‘Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout’.  Zijn Hoerenjong Bas is nog nooit veroordeeld tot lange straffen en zit niet aan de cocaine of heroine en drank. Toegeven hij slikt al jaren slaappillen anders kan hij geen oog dicht doen in zijn Zandvoortse Bunkertje, maar wie doet dat niet in  het “ShowBizz -Vuilnis land” van ´Maffia Boss John de Mol´ en “Koning Vuilnis Joop van den End`, toch? Maar kwade tongen beweren dat Bas van Hout nooit is veroodeeld omdat hij gewoon te belangrijk is voor bepaalde corrupte Justitie. Zo lokte hij bijvoorbeeld Steve Brown samen met Junkie Judas Ron Ostrowski voor Peter R. zijn justitie en de Hoogland Maffia in de val en liet Brown bijna vermoorden door zijn Knokploeg met toestemming van diezelfde Justitie

Alle leden van de ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’ zijn onschuldig zolang de voorzitter van het College Procureur Generaal Herman Bolhaar dat wil.
Peter R: “Mijn Herman du Bois, Patrick van der Eem, Ron Ostrowski, Koen Scharrenberg en Rob Zegerius zijn onschuldig. Herman du Bois, een van de twee mannen die zeven jaar al dan niet onterecht vast zaten voor de Puttense moordzaak en sindsdien goede vriend van Peter R. de Vries, is opgepakt na een inval in een xtc-loods. Partick van der Eem zit vast wegens een Junkie Plof kraak. Junk Judas Ron Ostrowski zit vast wegens zijn zoveelste winkeldieftsal. Koen Scharrenberg is veroordeeld in de `Tsjaka Yellowstone zaak` voor fraude, brand stichting, afpersing en poging tot moord en andere kruimel criminaltiteit. Peter R. heeft al laten weten dat al zijn medewerkers en vrienden Rob Zegerius, Koen Scharrenberg, Patrick van der Eem, Ron Ostrowski die recentelijk zijn veroordeeld tot lange gevangenisstraffen onschuldig zijn en geen Junken en/of alcoholisten. Ook ontkent Peter R. de Vries dat Renette van der Meer een Hoer is die voor hem verklaart wat hij wil en haar benen sprijd mits voldoende betaalt in geld of drugs. Hoer Renette: “Peter Rrrrrrrrr. is mijn best betaalde klant.

Politie mocht Demmink niet meer observeren om  Peter R. de Vries niet voor de voeten te lopen.
Du Bois zou de huurder van de loods zijn geweest. Welke rol deze Peter R.de Vries Idioot bij de productie en handel in xtc heeft gespeeld wordt nog onderzocht. Domme Royce de Vries de zoon van Peter R. had zich onmiddelijk als advocaat gemeld voor hun huisvriend Herman du Bois van de familie de Vries, maar die werd heen gestuurd  door de portier van het huis van bewaring omdat hij niet bevoegd is als advocaat  te werken. Royce schijnt nog geprotesteerd te hebben en bralde: vraag het aan mijn foutloze Papi en zijn Call girl Eva Jinek ik ben wel advocaat.

In totaal zijn zeven verdachten opgepakt, onder wie een vrouw die inmiddels is vrijgelaten. Du Bois en zijn twee zoons  zitten nog vast, meldt Omroep Gelderland. Hij zit in volledige beperking, wat betekent dat hij alleen met zijn advocaat mag praten.

Menno Buch belt Steve Brown in de Gouden Hasjperiode.
Menno Buch belde ooit in een ver verleden Steve brown op ten tijde van The Happy Family ( jaaromzet volgens de FIOD 50 mijloen per jaar, zie Happy Family Arrest) of hij mee wilde doen (inversteren)  in de 06 hijg- sex lijnen. Brown zag daar geen brood in. Sex bussiness is wat Brown betreft gewoon te klef en te veel ellende. (Zie Drusgbaron in Spijkerbroek ) Had zeker wat voor Maffiajournalist en Politie informant en Hoerenloper Peter R. de Vries en  zijn Media Maffia Boss John de Mol geweest, maar toen reed Peter R. met wannabe politie snor nog op een fiest rond voor het klefste derderangs sex en randdebielen misdaad blaadje Actueel en liep John de Mol met zakken weed rond voor een grote Volkse misdaadgroep.

Op de valreep van het verschijnen van dit artikel kwam nog een persverklaring binnen van de VARA Miljonair Matthijs van Nieuwkerk: Ondanks alles blijft Peter R de Vries mijn held mijn Pooier.