Peter R. de Vries  en Kinderombudsman Marc Dullaert’  en hun OM-Boss Herman Bolhaar zijn zich dood geschrokken (zie overzicht afluister en omkopingspraktijken Peter R. de Vries. Bron:voormalig medewerker Peter R. de Vries  Michel Kraay) van de veroordeling van hun collega Andy Couson, aangzien Peter R. al 25 jaar lang niets anders en nog veel ernstige misdaden heeft gepleegd dan Andy Couson in “Banana-Fraude-Nederland”.

( van onze Corrupte News Off The World redactie)

Amsterdam-Noir– Vandaag is er een sidddering door de Dutch Pulp-media Maffia van John de Mol en zijn misdaadgroep Peter R. de Vries gegaan. Ook de ‘Justitie beschermheer Herman Bolhaar’ van Peter R. heeft even moeten slikken. Heeft de Engelse Court een trend gezet in Europa? Gaan ‘Maffia Boss John de Mol’, ‘Bagger-Peter R. de Vries’ en zijn misdaadgroep en zijn OM-Boss Herman Bolhaar nu ook de cel in? En Domme Roy, de zoon van Peter R. de Vries wordt  hij wellicht ook gearresteerd? Nee, wij denken van niet, want zijn Papi heeft hem samen met de Eve Jinek de Call  girl voor alle Sugar Daddy’s wijs gemaakt dat hij advocaat en Voetbal Maffia Makelaar is. Die is te dom om voor een arrestatie in aanmerking te komen.

 [youtube http://youtu.be/M6IRg3LXKA4]

De misdaden die Andy Couson heeft gepleegd zijn markant Peter R. de Vries zijn handelsmerk geweest en n.b. open en bloot goed gekeurd door de hoogste OM Boss Herman Bolhaar en zelfs door hem tot voorbeeld voor justitie en politie verklaard. (Bron NOS)

Maffioso Andy Coulson, oud-hoofdredacteur van Riool- tabloid News of the World en oud-voorlichter van de Britse Elite-gangster premier David Cameron, is veroordeeld tot achttien maanden gevangenisstraf vanwege zijn rol in het grootschalige afluisterschandaal bij de krant. Een feit dat Peter R. de Vries ontelbare malen heeft gepleegd en schimmige Stiching KidsRights van de ‘Zaken-Ombudsman Marc Dullaert’ n.b. op hun site trots  promoot:  “Peter R. over de grens wordt mede mogelijk gemaakt door KidsRights. KidsRights heeft Peter R. de Vries, als gerenommeerde onderzoeksjournalist, de unieke vraag gesteld om een aantal verborgen kinderrechtenschendingen in de praktijk te onderzoeken en onafhankelijk te toetsen”. ( de oorsponklijke tekst was op zijn eigen Peter R. wijze met verborgen camera, overval technieken, etc, maar die heeft de Witwas Stiching Kidsrights na hevige kritiek dat zij in zee zijn gegaan was met een Rechtens vastgestelde Maffiajournalist, die zich bediend  van News Of The World misdaden aangepast). Zou de gabber in crime van Peter R. de ‘Zaken-Kinder Ombudsman Marc Dullaert’  ook worden gearresteerd?

Dat meldt persbureau Reuters. Coulson is veroordeeld voor betrokkenheid bij het hacken en afluisteren van telefoons van politici, sterren en misdaadslachtoffers. Hij was hoofdredacteur van de opgeheven tabloid van 2003 tot 2007. Drie andere voormalig journalisten en een privédetective kregen kortere straffen opgelegd. Vorige week werd Coulson al schuldig bevonden, na een omstreden proces van acht maanden rond het illegaal afluisteren bij de krant van media maffia magnaat Rupert Murdoch.

Jury refereert aan moreel kompas verdachten.
Coulson staat nog een nieuw proces te wachten, vanwege het omkopen van politieagenten voor koninklijke telefoonnummers. De verdediging heeft steeds gezegd niet te hebben geweten dat het afluisteren van mobiele telefoons illegaal is. Kennelijk dachten zij dat zij in Banana-Fraude-Nederland waren of wie zal het zeggen hebben zij zich juridisch laten adviseren door Domme Roy de Vries, de nep-advocaat,  maar dan nog  hadden moeten weten dat dit “moreel fout” is.

Een jurylid zei tegen persbureau AP dat “er mensen boos zullen zijn” omdat de straffen te kort zijn. Maar, zei hij, de maximale gevangenisstraf voor het hacken van telefoons is twee jaar, ongeacht het aantal slachtoffers

anderen.