Radeloze Volks-Misdaadgroepen eisen een Halt van de PvdA-Misdaadgroep

( van onze PvdA Opsporing.nl redactie)

Bert van der RoestAmsterdam-Noir– Dat melden goed ingevoerde bronnen rond het onderzoek aan De Telegraaf en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir. Deze week pas overlegt het OM met twee officieren of er voldoende bewijs is voor een rechtszaak, of dat nog verder moet worden doorgerechercheerd Tja, het is mij toch wat dat  een pvda politici voor de rechten moet worden gebracht en dat geeft behoorlijke hoofdpijn bij de Top PvdA Boeven ‘Playboy Diederik Samsom en de ‘Showbizz arbeider Hans Spekman’ van de PvdA. Dus toe maar: twee officieren alsof het de” Passage Liqudatie zaak” is, alwaar ‘Bagger Peter R. de Vries’ straffeloos  van het ‘Herman Bolhaar -OM’ meineed mocht plegen.

Het bedrag dat nu is vastgesteld, komt op ongeveer 45.000 euro uit, hetgeen zo’n 2500 euro hoger is dan tot nu werd vermeld, zo melden ingewijden. Broos Schnetz, voorzitter van de stichting Straatnieuws, zegt dat hij van de officier van justitie deze week onduidelijkheid heeft gekregen. „De officier heeft meegedeeld dat deze week bekend wordt dat vervolging wordt ingesteld en dan weer niet”, zegt de bestuurder van de straatkrant.

Van het Najaar naar geen enkel jaar.
Het Openbaar Ministerie (OM) zegt dat er deze week alleen „een soort collegiaal Doofpot overleg” is tussen de corrupte officieren. „Twee officieren gaan om tafel en kijken of er genoeg bewijs is, of dat nog moet worden doorgerechercheerd(kuch). Heel Nederland weet inmiddels dat Bert van der Roest schuldig is aan stelen van de meest kwetsbare groep in Nederland, maar het OM nog niet. We zeiden eerst dat dit voor de zomer wel bekend zou worden, maar dat was wat voorbarig. Het wordt het najaar”, bralt Mary Hallebeek van het OM. We hebben instrukties uit de hoogste Haagse OM kringen(=  de VVD-ers ‘Griezel Fred Teeven’ en ‘Leugen Kampioen Ivo Opstelten’) gekregen om deze Kruimel fraude zaak, die we anders binnen drie maanden voor de rechter brengen zo lang mogelijk te rekken.

Bert van der Roest eist 25 duizend euro van de Gemeente Utrecht.
Alcoholist en gokverslaafde Van der Roest vertrok op 8 oktober feestelijk uit de gemeenteraad van Utrecht, nadat bekend was geworden dat hij als penningmeester van de stichting een greep in de kas van de stichting Straatnieuws had gedaan. De socialist is er met zo’n 42.000 euro vandoor zijn gegaan, meldde Straatnieuws destijds. Maar uit het nieuwe onderzoek blijkt dat bedrag nu dus hoger uit te vallen.

„Wij gaan ervan uit dat het onderzoek daar helderheid over verschaft”, zegt Schnetz. „Inmiddels is een bedrag van 20.000 euro terugbetaald. Over het resterende bedrag verschillen de meningen.”  Van der Roest claimt dat hij ten onrechte zijn afscheids ‘Pvda Henk Kool-receptie’  is misgelopen en die kosten liggen binnen de PvdA kringen rond de 25 duizend euro. Hij eist nu dat dat bedrag verrekent wordt met wat hij aan de Daklozen nog moet treug betalen.  OM:  Daarover zou de rechter zich moeten buigen en dat moeten wij kost wat kost zien te voorkomen, want in met name de Vrije media is er beeld van  de PvdA onstaan van een criminele , corrupte partij van Boeven en boefjes, die eerlijk werkloze mensen ook nog voor hun bestaan een moestuin aanraad en zelf allemaal na betrapt te zijn op Fraude,liegen en bedriegen het Luxe Wachtgeld in duiken”.

De stichting Straatnieuws deed in eerste instantie overigens geen aangifte tegen Van der Roest, omdat zij ervan uitgingen middels een schikking tot overeenstemming te komen. Toen een twist ontstond over de hoogte van het verduisterde bedrag werd er alsnog aangifte gedaan.

Wachtgeld voor Pvda Dieven in plaast van de cel.
Daklozen dief Van der Roest maakte tot grote verontwaardiging van diverse raadsfracties in de gemeenteraad aanspraak op wachtgeld. Hij had recht op bijna 8000 euro. Met het besluit wachtgeld te accepteren, werd direct ingedruist tegen het Show-advies van PvdA-partijvoorzitter Hans Spekman. De advocaat van Van der Roest, mr. Jeroen Nijboer, is ondanks diverse pogingen niet bereikbaar voor commentaar.