Dutch King Willem Alexander terrorize Greek locals with Luxurious Summer Palace

Amsterdam-Noir-De Boliviaanse president Evo Morales heeft woensdag uitgehaald naar landen met een middeleeuwse monarchie. Een regeringsvorm waarin een monarch aan het hoofd staat, is volgens Morales „een belediging voor de mensheid” en voor „het leven”. Hij zei dat tijdens een vergadering van een internationale vakbond. King Willem Alexander en zijn propaganda- RVD is zwaar beledigd. De King zijn hofnar de Valse VVD nicht Mark Rutte: “Onze ‘SBS-Oranje Tokkies’ zijn zeer tevreden met ons Koningshuis van slecht 110 miljoen euro per jaar. Er mankeert niets aan ons middeleeuws feodaal Koninshuis”.


Koningin Shell BeatrixMorales :“Met excuses aan sommige elite leiders in Europa en andere continenten, maar hoe is het mogelijk dat er in deze tijden middeleeuwse geld verslindernde monarchieën zijn”, vroeg Morales zich af. Maar, zo voegde hij er nog aan toe, hij respecteert monarchiën wel, want voordat men het weet ligt men zes voet onder de grond.  De macht en rijkdom van deze Bilderberg groupe monarchiën is inmens en extreem gevaarlijk voor iedereen die hun in de weg staat. Bolivia is zelf een kleine arme door de Westerse Elite-Gangsters leeg gelunderde republiek.

Morales is sinds 2006 aan de macht in het Zuid-Amerikaanse land. Aan het eind van dat jaar kwam hij naar Nederland voor een staatsbezoek, waar hij onder meer prinses ‘Beatrix-Shell’ ontmoette, die toen nog koningin was. Hij was blij dat hij het er levend had afgebracht.  Dit jaar loopt de tweede termijn van Morales als president af. In oktober zijn er weer verkiezingen. Morales wil dan voor de derde keer gekozen worden.