Wilma Mansveld
Met deze Aarts PvdA Boef Alders aan het roer mag Prorail wel oppassen dat rails niet stiekem via bemiddeling heling door ‘Vieze Wim Kok’ aan de Chinezen wordt verkocht voor een zacht vrienden prijsje.

(door Pim van den Dool en bewerkt door de waarheid commissie)

Amsterdam-Nor‘PvdA-Stinkhoertje Wilma Mansveld’ Milieuvergunningen verkeerd berekend voor een zacht prijsje.
De Top PvdA-politicus Hans Alders, wellicht de grootste PvdA-Boef in “Banana-Fraude Nederland” is feestelijk benoemd tot graai-president-commissaris van ProRail. Dat heeft het ministerie van Infrastructuur en Milieu vanmiddag gemeld. Is er dan helemaal niemand van onbesproken gedrag binnen de PvdA gelederen? De ‘Aarts Boef Alders’ volgt Bestuur-Gangster Michiel Boersma op, die de graai-functie sinds februari 2010 vervulde.

Staatssecretaris Mansveld (PvdA-hoertjes) bralt in een persbericht dat “de grote bestuurlijke graai-ervaring en het publieke profiel van Alders” van grote waarde kunnen zijn voor Prorail. Is Mansveld Maf? Is zij Crimineel? Is zij wereldvreemd? Of is zij alle drie en zou zij per direct moeten worden afgevoerd naar een Tbs-kliniek.

Hans Alders2013-11-24 om 12.43.56PvdA-Crimineel –Hans Alders moet de komende jaren met de Foetsie Fyra-miljarden- spooragenda aan de slag die PvdA ‘TBS-ers Mansveld’ heeft opgesteld. Daarin staat dat ProRail zich meer moet gaan richten op de publieke belangen. “Het ‘Lieg en Bedrieg Kabinet’ zal ProRail steviger aansturen op deze maatschappelijke verantwoordelijkheid”, zo staat in het Propaganda-persbericht van ‘PvdA-Stinkhoertje Wilma Mansveld’ .

Private: ‘Tegen een schappelijke vergoeding is ‘PvdA- Hoer’ Hans Alders tot veel bereid’
De gewetenloze veelvoudig Miljonair PvdA- Graaier Alders heeft eerder verschillende bestuurlijke Graai-functies bekleed uitgekleed om een wijze dat zelfs ongekend is voor de Graai Cultuur in “Banana-Fraude-Nederland”, waaronder minister van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu (1989-1994) en Commissaris van de Koningin (1996-2007) in Groningen. Op dit moment is Alders onder meer voorzitter van Energie-Nederland en voorzitter van het Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) en prijkt al tijden op het “Elite-Gangster Billboard”.