Henk Kool
De oude PvdA Boef en arme dief Henk Kool mocht al felicitaties ontvangen van zijn ‘gabbers in crime’ ‘Playboy Diederik Samsom’, ‘Kapo Jetta Klijnsma’, ‘Landverrader Vieze Wim Kok, de ‘Top Graaier en Fraudeur Hans Alders‘, de ‘Daklozendief Bert van de Roest’ en vele ander PvdA boeven en boefjes, die Wilders zo liefkozend vermeldt op zijn ‘PvdA- Opsporing.nl’.

 ( van onze Dolgedraaide VVD en PvdA Bestuur-gangster redactie)

 Amsterdam-Noir- Deze oude hardleerse ‘PvdA-boef Kool’ schitterde reeds vele malen met zijn ronduit walgelijke en criminele gedragingen bij ons in de hoofdrol op het “Elite-Gansgter Billboard”.

Billboard Elite-Gangsters

De zogenaamde kruimel Top SBS-Pulp-media criminele 600 (‘Marokkaanse jongens’) kunnen nog heel veel leren van deze  PvdA-recidivist.
Het arbeiders beoogde afscheidsfeest ( verboden toegang voor arbeiders, alleen ondernemers) van de Haags ‘PvdA-Bestuurs-Gangster Henk Kool’ wekt terecht beroering in de lokale politiek. Oppositiepartijen willen weten waarom de wethouder van economische en asociale zaken een eigen besloten receptie houdt in het Gemeentemuseum en zich niet aansluit bij de bescheidener borrel van drie andere vertrekkende wethouders op het stadhuis.Het is niet bekend of de Oude corrupte schaamteloze Boef Kool nu een moestuintje start of afreist naar het ‘PvdA -Vijf sterren-Wachtgeld’ resort van de ‘PvdA Zonnekoning ( en Fraudeur) Peter Rehwinkel’ te Spanje.

Boef Henk Kool veegt zijn reet af met de arbeiders. De buit is binnen. De ‘PvdA-AIVD’ van’ IJdeltuit Ronald Plasterk’ weet weer eens van niks.
‘Het is ongeloofwaardig als je zegt op te komen voor de armen in de stad en dan wel een duur privé afscheidsfeest organiseert en ook nog eens een keer tijdens zijn werk als Wethouder de arme hebt lopen bestelen,’ fulmineer Richard de Mos van Groep de Mos. 
Ook SP-voorman Bart van Kent heeft grote bedenkingen: ‘Eigenlijk vind ik dat Kool zich gewoon moet aansluiten bij de rest van het corrupte zooitje.’ Arnoud van Doorn van de Partij van de Eenheid reageert laconieker: ‘Bescheidenheid en eerlijkheid was nooit de sterkste kant van deze louche PvdA wethouder.’

Volgens de gemeentelijke regels is er niets mis met de receptie ( logisch die regels hebben de boeven zelf opgesteld: wet ‘ad personam’)  van de PvdA-wethouder die de afgelopen jaren ook geregeld kritiek kreeg op zijn vele Luxe Call girls reizen naar China ,zijn fraudes en  zijn wereldvreemde uitspraken. Het is niet bekend of hij samen reisde en graaide met zijn prominent PvdA lid de ex premier de ‘Landverrader Vieze Kok’. Vertrekkende graai-bestuurders mogen in Den Haag zelf kiezen of ze gezamenlijk of apart afscheid nemen. Een receptie mag maximaal 25.000 euro kosten.  En waarom ook niet in “Banana-Fraude Nederland”. Het is immers crisis en wij moeten dagelijks horen van de Haagse PvdA Top-Gangsters dat het geld op is en dat iedereen moet bezuinigen, toch?

Mag de Wethouder a.u.b. in alle privacy oude spannende verhalen ophalen met zijn ondernemers vrienden over de envelopjes met zwart geld die hij zo vaak incasseerde tijdens die gezellige uurtjes in de ‘Volkse- Sexhuizen’ op  kosten van de ondernemers.
‘Boef-Wethouder Kool’ ziet geen enkele reden voor de ophef, want hij heeft een bord voor zijn Kop van heb ik jou daar en bovendien geen geweten en geen schaamte. Anders gezegd een echte Top PvdA’er. Volgens hem wilden de corrupte bevriende ondernemers in de stad graag op deze manier afscheid van hem nemen. Privé en anoniem, want geen enkele ondernemer wil publiekelijk worden gezien met deze corrupte PvdA-Boef nu hij de ‘Luxe- Wachtgeld-uitkering’ in gaat als beloning voor zijn jaren lange verraad van de arbeiders en het leegzuigen van de arme. ‘Voordat je het weet heb je wellicht de FIOD aan den corrupte ondernemers broek’, laat een genodigde anonieme ondernemer ons weten. Crimineel Kool benadrukt dat zijn afzonderlijke besloten feestje nauwelijks meer geld kost dan als hij samen met de anderen een receptie had gehouden. Er is nog een andere reden voor het speciale en afzonderlijke afscheidsfeest in het Gemeentemuseum. Maar die wil Boef- Henk Kool pas op 1 juli bekend maken, want hij vreest toch wel enigszins de Volkswoede van al die arme die hij in zijn criminele carriere heeft bestolen en vernederd.  En wie doet hem wat bij Justitie in “Banana-Fraude-Nederland”, zolang het “Lieg en Bedrieg kabinet” aan de macht is?  De altijd Liegende Ivo Opstelten? Of zijn Crimefighter  ‘Volksonderdrukker Griezel Fred Teeven’ ? Nou, wij denken van niet, want die hebben het zelf te druk om hun eigen (pedo, witwassen, ,fraude’s en graaien ) partij-misdaden in de Doofpot te houden, niet dan?