De ultieme natte VVD-droom van Sjoerd Potters: De Endlösung door de schoorsteen van de bijstand gerechtigde in de Straf de Arme maatschappij.

Hoe lang nog voor dat deze ronduit walgelijke en gewetenloze ‘VVD- Gestapo-man Potters’ ook op de dodenlijst beland? 

( van onze Dolgedraaide VVD en PvdA Bestuur-gangster redactie)

Amsterdam-Noir- VVD-Gestapo-man Sjoerd Potters’ en zijn ‘PvdA-Sjoerd Pottershulptroepen’ eisen standrechtelijk werk-executies voor Bijstandsgerechtigden.
De ‘VVD-Misdaadgroep’ stuurt aan op ethnic cleansing tussen de 2 procent Ultra-rijke en de Ultra-armen. ‘VVD- Gestapo-man Sjoerd Potter’ is een agent ‘provocateur-profiteur’ van het ‘Fascistische Neo Liberale Kapitalisme’. Eerlijke, gewone mensen, die buiten hun schuld nog maar net in de bijstand zitten, moeten eerst maar eens actief op zoek naar werk dat er niet is voordat ze een paar weken Luxe op vakantie gaan ,aldus ‘Heil Potters’. Alsof mensen die in de bijstand zitten uberhaupt geld hebben om op vakantie te gaan. Sterker nog ze kunnen niet eens meer naar een Ziekenhuis laat staan op vakantie.

Dog-Bounty Hunters moorden op ‘Kruimel-Bijstandsfraude moeders’ in Rotterdam.
Kruimel BountyhunterCrimineel VVD-Kamerlid Sjoerd Potters’ zal dat van middag naar voren brengen in een debat-gebral met zijn ‘PvdA-hoertje’ staatssecretaris Jetta Klijnsma van asociale Zaken. Potters wil dat zijn ‘PvdA-hoertje Klijnsma’ de wet op dit punt aanpast en een nieuwe treiter en verneder bepaling opneemt dat mensen in de bijstand hun vakantie zonder geld verplicht doorbrengen in een ‘Jetta Klijnsma-moestuintje’.

Zijn de Nederlandse (werkloze) arbeiders hersendood.
Hoe is het feitelijk mogelijk dat zo’ n ronduit walgelijke VVD-man gewoon rustig op straat kan lopen zonder constant te worden uitgescholden en /of met rotte eieren bekogelt. Misschien heeft ‘Jan met de Pet’ gewoon geen geld meer voor rotte eieren?

Corporate crime in the media maakt van arbeiders Walking Dead’s. (Network Theory| A Network Theory of Power)

Wat is er aan de hand met het kennelijk murw gemaakte ‘SBS-Klootjesvolk’ in “Banana-Fraude-Nederland”. Zijn hun hersens zo erg aangetast door de ‘ik hou van Holland’ hersens-verpulveraar Shows van de ‘Maffia boss John de Mol’ en zijn ‘gabber in crime’ “Koning Joop Vuilnis I”?

Het recht op vakantie zonder geld wil de ‘Gestapo-man Potters’ ook afgeschaft hebben.
Op dit moment kunnen volkomen leeg geplukte en radeloze mensen die door de schuld van o.a. het ‘VVD roof de arme scheel beleid’ in de honger-bijstand belanden al meteen voor een langere aaneengesloten periode vakantie ( 2 weken) opnemen. De Politiek Crimineel Potters vindt dat verkeerd, omdat bijstandsgerechtigden nooit een lid zijn van de VVD en dan niet beschikbaar zijn voor een niet bestaande baan, niet solliciteren en zo de kans op het uitstromen uit de bijstand dwarsbomen, aldus de agent ‘provocateur -profiteur’ van de Ultra-Rijken.

Recht op vakantie zonder geld in “Banana-Fraude Nederland” voor ‘Jan met de Pet’.( Nederland(elite) Fraude land,publicatie VU)
„De ‘VVD-Misdaadgroep’ vindt dat iedere bijstandsgerechtigde recht heeft op vier weken vakantie zonder geld. Maar afspraak is wel dat mensen in de bijstand alles op alles zetten om zo snel mogelijk aan het niet bestaande werk te komen. Dan helpt het niet dat je direct al je kansen op een baan verkleint door drie, vier weken Luxe weg te gaan. Waarvan gaan die mensen dan op vakantie? 90 procent van deze mensen zitten bij de Voedselbank, anders zouden zij omkomen van de honger. Zeker niet tijdens de vakantieperiode, waarin veel VVD-ondernemers zitten te springen om tijdelijke krachten, omdat zij hun personeel veelal een honger loontje betalen.”

Dr. Goebbels is trots op Sjoerd Potters.
Uit een door de VVD betaald onderzoek blijkt bovendien dat de kans op het vinden van een niet bestaande baan het grootste is als je nog maar net in de bijstand zit, liegt Potters als een echte ‘dr. Goebbels-Volks- hysterica’ .