Marcel de Vries Arjan Greeven Jaco Groeneveld
Beierse incest-familiepolitiek lijkt veel op die van “Banana-Fraude-Nederland”.

Toeval of Complot. De Grote winnaar van de WK Voetbal is Corrupt politiek Den Haag en zijn Bestuurs-Elite en de parlementaire enquêtecommissie Woningcorporaties die ‘toevallig’ paralel loopt met de WK en dus nagenoeg de massa voorbij gaat.

( van onze VVD –Klasse-Justitie redactie i.s.m. onze Dolgedraaide PvdA en VVD bestuur-gangster redactie)

Amsterdam-Noir– Het (zieke) Gebral van de Ratten in pak:
Met de kennis van toen (-) , het is de schuld van de Minister(-), ik weet van niks(-), U moet mij niet in een kwaad dag licht zetten (-), ik ben een nette ogende Heer (-), Ik ben zeer goed bevriend met de Top VVD en PvdA politici (-). Ik woon zeer luxe op Bonaire (-) Ik rijd net als Balkenende en ‘Onno-Schandknapen-Hoes’ een Luxe Bolide, mag ik ook….(-)  ik heb gestudeerd (-)  Ik betaal  altijd netjes al mijn rekeningen en vloek nooit (-), Ik lees de Volkskrant en de Trouw(-) Ik praat toch algemeen beschaaft Nederlands (-), Ik heb een blanco strafblad (-),  Ik golf en speel tennis en mijn kinderen spelen allemaal hockey (-), ik mijd het ordinaire huurders volk(-), Ik ben veelvoudig Miljonair (-),  ik woon op stand(-), Ik ben een prominent lid van de PvdA (-), ik ben een prominent lid van de VVD (-)., ik ben een prominent lid van het CDA (-), ik ben een prominent lid van D’66 (-), het is de schuld van de huurders, omdat zij geen geld hebben, geen politieke vriendjes en geen kennis hebben van toen en nu (-), ha,ha,ha,ha.

Snake in Suit Marcel de Vries’: “Schade in Vestia komt door de incompetente en corrupte minister Spies.”
De parlementaire enquêtecommissie Woningcorporaties loopt naar zijn einde toe. Het is tijd voor een Volks-analyse wat deze de parlementaire Bral-enquêtecommissie Woningcorporaties aan het licht heeft gebracht over de handel en wandel van Bestuur-Elite in Nederland. Nu was het over het algemeen oud nieuws voor ons hoe deze extreem goed opgeleide gewetenloze “Heren” aan de lopende band straffeloos misdaden plegen uit egoïsme in “Banana-Fraude-Nederland”. Opvallend was wel te constateren dat er amper Lady’s voorbij kwamen. Is hier wellicht nog sprake van de Klassieke rol verdeling van deze in hoofdzaak middelbare Heren waarbij de vrouw de rol heeft als secretaresse call girl. Dat aspect is helaas niet onderzocht. Wellicht zelfs te pijnlijk voor de Bral-commissie.

VVD-Woningcorporatie-‘Dikke Deuren’ mogen 42% meer gaan verdienen van Minister Stef Blok.
Voor het geld hoeven deze Heren niet te graaien, want zij ontvangen allemaal een uitkering ver over de Balkenende norm en kunnen dus al zonder te graaien buitenzorg leven.

Een groot deel pronken dan ook al tijden op ons “Elite-gangster Billboard”.
Billboard Elite- Gangsters
Toch blijft het stuitend en walgelijk om te moeten zien hoe deze Graai-‘Heren’ over het algemeen hautain en in sommige gevallen nog lichtelijk beledigd ook alle schuld van zich afschuiven. De Bral-commissie zit er bij en kijkt er na.

De Bral-commissie noemt de mega-misdaden van miljarden systematisch incidenten. Waarom?
Neem nu bijv. de kennelijk Geesteszieke houding van de Oud-voorzitter van Aedes Willem van Leeuwen. Deze Super ‘Rat in pak’ met een Kerst-boom aan huidge Graai-baantjes was zelfs nog verontwaardigd dat er een beeld werd opgehangen dat zijn sector niet deugde. Hij veegde de vloer aan met de commissie dat zij zijn sector in zo een kwaad daglicht durfde te stellen.  De man die nog kort geleden in deze tijd van ‘Jan met de Pet’ crisis een  Bonnusje van een meer dan een miljoen euro mee kreeg Jatte in vereniging met een van de Grooste Bestuur-Gangsters van “Banana-Fraude-Nederland” de ‘Pvda-Graaier Hans Alders’. ( deze  pvda-man zou in iedere zich zelf respecteerde democratie en/of Rechtstaat , maar zeker onder nieuwe ‘Met de Kennis van toen nu de bak in wetgeving’ zonder meer Levenslang cel krijgen)

Hans Alders2013-11-24 om 12.43.56

Is  die Willem van Leeuwen Gek of Crimineel? Of beide?  De beoogde opvolger van Van Leeuwen, de corrupte Groningse PvdA-gedeputeerde Graaier Marc Calon, wordt door de PvdA-er Aedes voor drie dagen per week ingehuurd. Hij ontvangt hiervoor volgens de zieke ‘Bestuurs- Crimineel Alders’ slecht 200.000  euro op jaarbasis. ‘Daar zit alles in, ook zijn pensioen.’ Nou, nou wat weinig, toch? Dat is slecht 20x een jaar inkomen van een hele PvdA bijstands familie, maar goed die familie’s hebben allemaal een ‘Jetta-Klijnsma moestuin’. Volgens Tweede Kamerlid Staf Depla (PvdA) tonen de bedragen aan dat de Maffia- corporatiesector ‘geen enkel benul heeft van wat er in de samenleving aan de hand is. Het kan juridisch allemaal kloppen, maar het is niet uit te leggen.’ Van Leeuwen ging verder: “u moet ons niet afrekenen op een rotte appel in onze verder bijzonder eerlijke sector, die zo veel goeds heeft gedaan”. Het oude spreekwoord:”Een rotte appel in de mand, maakt al het gave fruit te schande” ging volgens  veelvuldig ‘Graai- Miljonair Willem’ niet op voor zijn sector” , sneerde hij de inmiddels beduusd bij zittende Bral-commissie toe en is inmiddels al lang en breed  elders in zijn geliefde sector aan het Super- Graaien.  Hij lijkt markant wel een bezeten Kraai! Heeft deze man geen thuis komen?

Erik Staal geen geheugen, geen geweten wel gejatte miljarden van de Huurders op zak.

Over de figuur Erik Staal publiceren wij reeds jaren en die is wellicht het symbool van hoe de Mega-Elite Bestuur misdadigers Nederland straffeloos leeg plunderen. Is Erik Staal nu een rotte Appel? Nee, wij zijn van mening dat de Bral-commissie één ding heeft laten zien dat heel Bestuurs-Nederland crimineel en ziek (=verrot) is. De commissie heeft wellicht ongewild inzicht gegeven in de mentaliteit van de Elite bestuurders in Nederland. Daarnaast kon nu heel Nederland aanschouwen hoe die ‘Ratten in pak’ er uit zien , die Nederland aan de rand van de afgrond brengen met hun miljarden- roof praktijken.

Met de kennis van toen hebben wij allemaal straffeloos miljarden geroofd.
Stef BlokDe ‘Heren’ van stand die verschenen voor de commissie zijn te stuitend en walgelijk van woorden. Deze ‘Heren’ zijn het neusje van de zalm van Bestuurs-Nederland. Zij hebben door hun optreden laten zien hoe de Elite van Bestuurs-Nederland (ziek) denkt en
( crimineel) functioneert. Het is niet die ene Appel die rot is maar de hele Nederlandse Bestuurs-mand. Dan komt nu opeens hun politieke ‘VVD-Gabber in crime’ ‘Stef-Aasgier-Blok’ met een kul mosterd na de maaltijd wet om het ‘SBS-Klootjesvolk’ weer wat zand in de ogen te strooien.

Het is één minuut voor twaalf voor nieuwe rechtvaardige wetgeving.
En dan hebben wij het niet over Opstelten die ‘werkt’ aan nieuw Wetboek van Strafvordering en dat gaat heten “Wetboek van Straf de Arme”. Het is hoogste tijd dat de politiek met bikkelharde, maar rechtvaardige gevangenisstraf voor deze “Snake in Suits” komt wil het nog enigszins zijn geloofwaardigheid behouden na deze optocht van het neusje van de zalm van de Dutch Bestuurs- Ratten in pak. Het nieuwe artikel van het Wetboek van Strafrecht zou moeten heten: “Met de Kennis van toen nu de bak in”.

Wij denken aan een minimum straf van 20 jaar of  TBS met extra straf het onmenselijks regime van de VVD ‘Griezel Fred Teeven’. Daarnaast zou al hun geroofde kapitaal moeten worden geconfisqueerd en uitgekeerd aan hun slachtoffers en niet aan de Staat, want dan vloeit het weer via een omweg of direct weer terug in de politieke ‘Ratten in pak’.