Christiaan Ruesink Paul van den Bosch Chris Klomp

Klaprecht ( natuurecht ) ziet vanaf nu toe op Christiaan Ruesink en Paul van de Bosch en Chris Klomp.(geen verjaring termijn). Het AD trio zou in de Amsterdamse oude Volksbuurt De Pijp  terecht door het leven zijn gegaan met de bijnaam :”Lelijk Ventje”, maar dat terzijde.

( door de Street Soldiers redactie i.s.m. Ing. S.K.A. Brown( sinds vandaag tevens allemaal journalisten van het AD))

 

Amsterdam-Noir-Wij ontvingen naar aanleiding van de aansprakelijkheidsteling:” AD-ANP ‘journalist’ Chris Klomp draait door en beledigd Steve Brown zwaar.” deze mail van plv. Hoofredacteur Paul van den Bosch:
“Geachte heer Brown,
Wij hebben uw mail van 10 juni 2014 23:08 uur (,,Onderwerp: Hoofdelijk aansprakelijkheid wegens onrechtmatige daad ( 6:162 BW) gepleegd d.d.10 juni 2014 door uw medewerker Chris Klomp jegens Ing. S.K. A. Brown en de zijne’’) in goede staat ontvangen.
Chris Klomp werkt als freelancer voor een aantal media waaronder het AD.
De citaten die u in uw mail aanhaalt, staan op het persoonlijke twitter-account van Klomp.
Privétweets van een freelancer zijn geheel en al zijn of haar verantwoordelijkheid.
Met vriendelijke groet,
Paul van den Bosch
Plv-hoofdredacteur”

Hierop heb ik telefonisch de heer Paul van den Bosch benaderd met in hoofdzaak het verzoek de gelaakte kwalificatie te laten verwijderen en een excuus. Aanvankelijk was niemand van de hoofdredactie aanwezig volgens een kennelijke directie secretaresse. Toen ik haar er op wees dat het wel zeer urgent was verbleef ik eerst een kleine 10 minuten onder de knop en kreeg toen wel de heer Paul van den Bosch aan de lijn. Hij was dus wonderbaarlijk opeens wel aanwezig.

Afijn, de heer Paul van den Bosch begon direct als een first class ‘Rat in pak’ de held achter de telefoon uit te hangen en te stellen dat zij niet aansprakelijk zijn voor tweets van Chris Klomp, omdat hij

A: slecht één van de vele honderden freelancers is

B: dat Chris Klomp deze kwalificaties op persoonlijke titel pleegde en daarmee kon ik verder op zijn Amsterdams gezegd naar mijn “Moer” lopen.
De man genoot gewoon van zijn Telefoon-moed jegens mij.

Feitelijk stelt de heer Paul van den Bosch dus dat Chris Klomp een ordinaire oplichter is door te stellen dat hij journalist is van AD op zijn ranzige dronken Dorps Idioten Twitter.
Ik wees hem er nog beleeft op dat hetgeen hij stelde volgen jurisprudentie ter zake onjuist is in deze, maar dat zou hem een worst wezen en mij onbeschoft onderbrak als ware hij dr. Goebbels( is trouwen ook een journalist van het AD) zelf.

Ik wees hem er nog op dat volgens zijn redenering een ieder zich journalist van het AD kan en mag noemen. En dan vervolgens een ieder kan gaan beledigen als AD-journalist. Zo is het antwoordde van den Boch. Want volgens intern beleid bij de AD is hij/zij geen journalist van de AD. Een cirkel redenering die een Varken geen eer aan zou doen, maar goed het is het AD met duizenden potentiële tweet journalisten.

Ik moest het er verder maar mee doen. Ook op mijn vraag of zij dan ieder geval  Chris Klomp wilde sommeerde de Kop van zijn twitter te verwijderen, alwaar hij dagelijks stelt een journalist te zijn van de AD beantwoordde hij met op het randje af van beledigende Ratten in pak gebral.

Hierop ontplofte ik en sneerde hem toe we zien of hij ook zo bijdehand is als wij hem en zijn Boss Christiaan Reusink schaken op een tarasje in Amsterdam. Dat ging hij noteren, riep hij bijna gelukzalig. U doet maar sneerde ik hem kokend van woede toe.  Toen gooide hij als echte Telefoon held onbeschoft de haak in mijn toet. Een persoon Van den Bosch die letterlijk als men voor hem staat je schoenen poets met zijn tong.

Deze twee Hoofd Varkens Paul van de Bosch en Chritiaan Ruesink van het AD kunnen vanaf nu als zij naar Amsterdam afreizen voor hun gezondheid beter er maar voor zorgen dat zij €13.400,- euro op zak hebben.

Opmerking: Wij hebben dit artikel doorgestuurd aan de info@persgroep.nl, aangezien zij de eindverantwoording hebben in deze. En het zich laat aanzien dat deze affaire gaat uitdraaien naast het Klaprecht op een Kortgeding, eventuele met een bodem procedure vergelijkbaar als dat tegen Uitgeverij Nieuw Amsterdam. Dan gaat die tweet van de Dorps Idioot Alcoholic Chris Klomp het AD in ieder geval 25.000,- euro kosten aan proceskosten en dat is het ze wel waard volgens Paul van den Bosch.