Onderzoek van bepaalde corrupte Justitie tegen Steve Brown voor stemmen ronselen loopt nog liegt Ivo Opstelten:

De Corrupte ‘Playboy PvdA-leider Diederik Samsom’ heeft zich schuldig gemaakt aan een „politieke lynchpartij en Schuinmarcheerder”. Dat zei maandag lijsttrekker Osman Suna van de PvdA in Soest. Tegen Suna loopt een oriënterend onderzoek van de ‘VVD- Justitie’ wegens het mogelijk ronselen van stemmen. Samsom bralde vorige week hysterisch in het tv-programma EenVandaag dat Suna om die reden nooit meer volksvertegenwoordiger namens de ‘PvdA-hoertjes’ kon zijn. „Wegwezen Turks-hoertje”, vatte Samsom het samen.”

(van onze Dolgedraaide VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

Amsterdam-Noir– Dolgedraaide PvdA-leider Samsom maakt geen excuses aan raadslid Suna uit Soest, hoewel nu duidelijk is dat die niet schuldig is aan het ronselen van stemmen. Suna had excuses geëist omdat Samsom hem voor de gemeenteraadsverkiezingen zou hebben beschadigd en beledigd. Hij was wel zo sportief om zijn excuus aan de ‘VVD Sugar Daddy-Loek Hermans’ en de Bilderberg Groupe aan te bieden voor het feit dat beide zo laag bij de grond en geheel onterecht in de Vrije- media voor rotte vis zijn uitgemaakt. De partijleider Playboy reageerde fel als een overspannen idioot toen er na een uitzending van PowNews een onderzoek naar Suna werd ingesteld. Hij zei dat dit niet deugde “en dan moet je ook wegwezen en het speciaal voor corrupte PvdA-lieden in leven geroepen “Zonnekoning Peter Rehwinkel Wachtgeld getuigen programma’” te Spanje in”. Samsom: “wat denkt die Turk wel”.

Samsom liegt dat hij opgelucht en blij is voor zijn Turkje Suna, met wie hij inmiddels “een goed telefoongesprek” heeft gevoerd, aldus de als maar liegende ‘Playboy Samsom’. Misschien gaat hij gewoon te veel om met zijn VVD Bazen van het type ‘Pedo-Minerva Ivo Opstelten’, die alleen maar kan liegen. Waar men mee omgaat wordt men immers mee besmet. En qua liegen ( en frauderen en graaien) is de ‘VVD-misdaadgroep’ de Kampioen der Nederlanden. De ‘Staats-NOS’ heeft achter de schermen beloofd Samsom en zijn call girls) positief neer te zetten als de redder van Volk en Vaderland en zijn ‘PvdA Turkje Suna’. Excuses zijn volgens Samsom niet nodig aan een zo laag Turks persoon als Suna, dat behoort tot het domme ,PvdA-Voetvolk,. “U weet hoe wij over buitelanders denken, die moeten wij vernederen”:Rob Oudkerk Samosm, Spekman
Suna toch nog boos op Liegende Samsom en zijn ‘Bed Pers Chef Saar van Bueren’.
De PvdA’ers ‘Voetveeg-Osman Suna’ en de ‘Playboy Diederik Samsom’ hebben donderdag weliswaar een pittig geprek gehad, maar de Kadaver-partijleider  geeft daarvan geen juist beeld in de media. Dat zegt Suna naar waarheid. De Playboy liegt weer eens dwars door zijn tanden. Het gesprek ging over het mogelijk ronselen van stemmen in Soest door Suna, waarover justitie donderdag bekendmaakte daar geen bewijs voor te hebben gevonden. En reken maar dat ze gezocht hebben voor Samsom.
Samsom reageerde destijds hard als een idioot op de verdenkingen. Hij zei dat Suna nooit meer volksvertegenwoordiger zou kunnen zijn en moest „wegwezen”. Hij belde donderdag zijn partijgenoot op om het erover te hebben, nadat het OM had laten weten dat Suna bij de gemeenteraadsverkiezingen in maart niets fout heeft gedaan.

Draaien, Liegen en bedreigen doet Samsom altijd in het nauw.
Zo bedreigde de dolgedraaide Playboy reeds eerder PvdA-Senator Adri Duivesteijn  en Stak hij de ‘Sul Job Cohen’ een giftig mes in de rug.  PvdA ‘Sul Cohen’ werd daarna afgekocht met een’ Graai- baanje’ en wat ‘Doofpot-Fremke Halsema’ onderzoeken, die hem bijv. met 15 dagen brallen 35.000 euro op leverde. Omkoping met de wet in de hand? Zwijgeld met de wet in de hand? Nee, hoor dat soort kwalijke praktijken vindt nooit plaats in “Banana-Fraude-Nederland”.

Suna wilde toen al excuses van Samsom en heeft die naar eigen zeggen in het telefoontje donderdag opnieuw gevraagd. Maar Samsom liet later weten: „Hij heeft niet om excuses gevraagd.” Dat schoot Suna in het verkeerde keelgat. Hij handhaaft zijn dreiging met een aangifte wegens smaad en laster tegen de PvdA-leider. Het telefonische gesprek tussen beide heren donderdag had de kou uit de lucht moeten halen. Suna: „Maar als ik nu lees dat hij ontkent dat ik excuses wil, dan is hij dus aan het draaien en liegen als een idioot.” Hij verwacht die verontschuldigingen alsnog te krijgen bij een volgend gesprek.