R van RebelRechtens vastgestelde Maffioso Peter R. de Vries en (domme) zoon Royce, de Nep-advocaat struinen al voetbalvelden af als niets ontziende Voetbal Maffia makelaars. De ouders houden hun hart vast dat De Vries, aldaar in hun aanwezigheid wordt aangevallen door bijv. Willem Holleeder en de zijne. En wie zal het zeggen eerdaags de kogels in de rondte vliegen of zijn kaak wordt gebroken? Zijn de KNVB en de betreffende clubs dan niet aansprakelijk voor de geleden schade op grond van het “Kelderluik-Arrest” (gevaarzetting)) als binnenkort wellicht onschuldige omstanders door de rond vliegende kogels worden getroffen langs de lijn?

( van onze Wie neukt wie privé redactie)

Amsterdam-NoirOuders van o.a. zeer jonge voetballertjes voelen zich geïntimeerd en angstig door Peter R. de Vries langs de lijn.
Aparte Jail voor Peter R. de Vries zijn verslaafde Judas-medewerkers en voetbal talentjes. Wij ontvangen mails met zeer verontrustende berichten van ouders van voetballers uit met name het zuiden van het land en met name Brabant. Kennelijk loopt Peter R. & Zn o.a. bij PEC -Zwolle en bij RCK-Waalwijk de deur plat, volgens de angstige ouders.
Hij/zij durven zijn/haar reacties niet als reacties te plaatsen bij Volksnieuws uit Amsterdam-Noir naar aanleiding van dit artikel:” ‘Sugar Daddy Call girl Eva Jinek’ krijgt natte doos van ‘Maffioso Peter R. de Vries’ (video) “, omdat hij/zij vreest voor zware repercussie van de zijde van Vader & Zn De Vries. Eén van de mails: “Voordat je het weet wordt je volledig afgebrand in Peter R. de Vries zijn media.”

Angstige Ouders durven Peter R. de Vries niet een gesprek te weigeren. Ondanks dat Peter R. de Vries hun zelfs publiekelijk beledigde bij Eva Jinek (zie video Eva Jenik) door hen kansloze ouders te noemen.
Ook vrezen de ouders en zelfs sommige trainers dat zij de kans lopen geraakt te worden door rond vliegende kogels als er bijvoorbeeld een moordaanslag wordt gepleegd op Peter R. de Vries en /of hij weer eens een pak slaag krijgt van bijv. Steve Brown en de zijne of weer een Kick onder zijn laffe derrière. Dat laatste is niet denkbeeldig gezien het feit dat Peter R. de Vries voor bepaalde ‘ Herman-Bolhaar-justitie’ vele  (onschuldige) mensen de gevangenis in heeft geholpen met geknoeide en geplakte beelden en gekochte verklaringen veelal van zijn junkies of hoeren. Daarnaast verricht Peter R. de Vries al een kwart eeuw in zijn dubbel rol als Politie-informant hand en spant diensten voor bepaalde Volks misdaadgroepen van Klaas Bruinsma, Cor van Hout en Willem Holleeder verricht door het uitschakelen middels een Media-hetze campagne van andere Volks-misdaadgroepen. Allemaal reden voor een moordaanslag.

Alle medewerkers van Peter R. de Vries eindigen in de gevangenis.
Daar komt nog bij dat wij om de haverklap in de media vernemen dat er weer eens een medewerker van Peter R. de Vries zijn veroordeeld tot zware gevangenisstraffen. Daar hebben de ouders ook een punt. Zo werd afgelopen week tegen een medewerker van de Vries Junkie Judas-Patrick van der Eem van Peter R. de Vries twee jaar gevangenisstraf geëist voor een wanhopige junkie ramkaak: (zie hierna de trieste en schokkende beelden)
Zijn andere jarenlange vaste medewerker de moordenaar Rob Zegerius, die al twaalf jaar  had gezeten voor moord, kreeg recentelijk weer een veroordeling van 20 jaar aan zijn broek. Zijn medewerker Junkie Judas Ron Ostrowski heeft er inmiddels al een kleine 10 jaar opzitten als ‘Junkie Draai-deur crimineel’. Die krijgt inmiddels al bij een winkeldiefstal van een kip 2 jaren gevangenisstraf aan de ‘Junken-broek’. Vele bekende van ons die ook de pech hadden in de gevangenis te hebben gezeten meldde ons dat zij om de haverklap Ron Ostrowski zijn tegen gekomen in de gevangenis. ( Patrick van der Eem komt zijn cel niet uit is ons gemeld door bevriende gedetineerde) ‘Karate woman Koen Scharrenberg’, de jarenlange bodyguard van Peter R. de Vries kreeg recentelijk drie maanden aam zijn ‘Panorama-broek’ en kreeg daarna een ‘Flying aasgieren-kick’ na in zijn darmen van zijn oude Boss Peter R. de Vries.
Geen rooskleurige Toekomst voor Peter R. zijn medewerkers en Voetbal talentjes.
OM-Boss Herman Bolhaar: besluit Peter R. de Vries jammer. (Bron NOS)
Kortom medewerkers van De Vries & Zn. eindigen veelal als Junkie, maar gaan allemaal de bak.

Trouwste Medewerker Peter R. de Vries pleegt zelfmoord in de Koepel te Breda.
Daarnaast heeft één van zijn trouwste medewerker van het eerste uur de vrouw van de moordenaar Rob Zegerius in de Koepel van Breda zelfmoord gepleegd. Tel daarbij op dat Peter R. de Vries als fanatiek verdediger van de algemeen bekende Pedofiel Joris Demmink, de voormalig Boss van het OM ook nog een zweem van Pedofilie om zich heen heeft hangen. Wij vragen ons dan ook in alle redelijkheid af waarom bepaalde ‘Hooligans’ wel een stadion verbod krijgen en het ‘Gevaarzetting Duo Peter R. & Zn.’ niet?

Tijdperk P.R. De Vries-25 jaar maffiajournalistiek in Nederland.”
Ook stellen de ouders dat Peter R de Vries wel degelijk spelertjes van onder de zestien benaderd. Immers alle Top talentjes onder de zestien zijn al gecontracteerd, dus wie zich uitsluitend richt op Voetballers vanaf zestien jaar kan wel stoppen laten de ouders ons weten. De zoveelste leugens van Peter R .de Vries & Zn. dus. Wat overblijft zijn de wanhopige ouders, met nog wanhopigere kinderen, die het niet hebben gehaald. En laat dat nu juist de doelgroep zijn waar Maffiose Peter R de Vries in gespecialiseerd is het misbruik maken van de Wanhopige. Maar uit die reacties van de ouders blijkt maar eens weer voor de zoveelste keer dat Vader & Zn. De Vries keihard dwars door hun tanden liegen en dat mainstream media en de ‘Maffia-Pulp-Media van John de Mol hem daar ongestraft mee weg laat komen.

Uiteraard hebben wij de KNVB en PEC Zwolle en RCK Waalwijk om commentaar gevraagd. En wij zijn zeer benieuwd naar hun standpunt in deze. (info@peczwolle.nl, info@rkcwaalwijk.nl, persvoorlichting@knvb.nl)