ist wieder da
Chinezen vol bewondering hoe Amsterdam van werkloze ‘Arbeiders –Plofkippen’ maakt.

(door Huib De Zeeuw en bewerkt door de waarheidscommissie)

Amsterdam-NoirPvdA Roof-Commissaris van de Koningin Jacques Tichelaar ‘bemiddelde’ in conflict met Maffia-Familia.
De gemeenten Emmen, Hoogeveen, Coevorden en Hardenberg pleiten voor een ‘regelarme’ Arbeitseinsatz  Duits-Nederlandse grenszone. Inwoners van de grensstreek moeten makkelijker een hongerloon baantje kunnen vinden in Duitsland. Zij hebben per decreet een uitzondering clausule bedongen voor familie en vrienden.
Jacques Tichelaar Ard van der Steur
GroenLinks eist net Taalgebruik, Corruptie en Maffiapraktijken van Bestuurs-Gangster Jacques Tichelaar’ is geen probleem.
Dit Neo Nazi pleidooi is onderdeel van het banenplan dat de corrupte ‘Graai- burgemeesters’  Cees Bijl  (een beroeps criminele PvdA Bestuurder) en Bert J. Bouwmeester ( u gelooft uw ogen niet), en Peter Snijders ( Lid ‘VVD-Misdaadgroep’) donderdag indienen bij hun ‘Bestuur-Gangster Jacques Tichelaar’, commissaris van de koning van 110 miljoen euro belasting vrije uitkering per jaar in Drenthe. Tichelaar is een echte Ras PvdA Boef van de oude ‘Graai maar raak’ en ‘vreet je vol lichting’. De man is zelfs qua uiterlijk gaan lijken op het vlees geworden criminele Kapitalistische volgevreten boegbeeld Ard van der Steur van de ‘VVD-misdaadgroep’ Het hadden ‘bolle’ broers kunnen zijn.


Kijk, stelt ‘Bolle Jacques Tichelaar’ wij kunnen niet eindeloos onze Werklozen-slaven de schoenen laten poetsen en onze toiletten schoon laten boenen van onze plaatselijke notabele. Jetta Klijnsma de Werkloze-arbeiders Kapo van de PvdA noemt het plan crimineel goed:

PvdA’ers Jacques Tichelaar en Jetta klijnsma Es war Wunderbare Jahre.
In Duitsland van het ‘Beest Angela Merkel’ is er een tekort aan hersendoden arbeidskrachten terwijl de werkloosheid in de Nederlandse grensstreek bijna twee keer zo hoog is als het landelijk gemiddelde. De corrupte burgemeesters willen dat het Rijk van de ‘VVD-misdaadgroep’ en zijn ‘PvdA-hoertjes’ de grote verschillen in regelgeving verminderd en fiscale barrières tussen beide landen wegneemt waardoor werkers arbeidersSlaven in Neo Nazi-Duitsland wordt vergemakkelijkt. De Duisters eisen bijvoorbeeld dat de Nederlandse werklozen in Duitsland een “Rode Leginsten Ster” moeten dragen, zodat zij wel direct herkenbaar zijn. Dat is nog een puntje van discussie, maar goed de ‘Gele Jude Star’ is er uit eindelijk ook in Nederland gekomen. En was toen ook al niet het gezegde:”Arbeit macht frei”.
Tichelaar verwees naar het de jaren ’30- ’45 toen werden de werkloze arbeiders ook al gedwongen te werk gesteld in (Nazi) Duitsland en dat ‘werkte’ toen ook wunderbare, ha,ha,ha.

Noot: Zoek het verschil tussen de ‘Kapo-Jetta Klijnsma-Werkloze Wet’ van  NU en de ‘Nazi- Werkloze-Wet’ van toen.
Al vóór het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog waren er Nederlanders in Duitsland werkzaam. Dat land was zich vanaf 1933 in een ijltempo aan het opbouwen en er was volop werk te vinden, terwijl thuis de economische crisis maar bleef voortduren. Niet alle werkzaamheid in Duitsland was trouwens vrijwillig. Al voor de bezetting, namelijk tussen februari 1938 en september 1939, achtten de arbeidsbureaus werk in Duitsland ‘passende arbeid’ voor werkelozen. KVP-voorman Carl Romme was hier instrumentaal in. Vooral in de grensstreken werd dit ook toegepast: Ongeveer 1800 mannen werden gedwongen tewerkgesteld bij de oosterburen. Weigering resulteerde in stopzetting van de werklozensteun. Bovendien kwam men dan niet meer in aanmerking voor binnenlandse werkverschaffingsplaatsen.
Bron: Arbeitseinsatz  

Opmerking: wij hebben dit artikel in het kader van hoor en wederhoor aan alle betrokkene voorgelegd. (gemeente@emmen.nl,bestuursondersteuning@ommen-hardenberg.nl, frank.droste@hardenberg.nl)