( van onze Dolgedraaide VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

Amsterdam-Noir- Veelvraat VVD’er Loek Hermans’ de ‘Corrupte-Koning’ van het “Politiek-Lpek HermansSenators-Tuig”.
‘VVD Show-Fraude-Time’: Gisteravond bracht Nieuwsuur  de bejaarde Top VVD’er ‘Suger Daddy Loek Hermans’ aka de” Veelvraat” als Star in zijn Fraude rubriek. Laat Loek Hermans nou een oude ‘Graai en neuk maar raak’ bekende zijn van Volksnieuws uit Amsterdam-Noir. Corrupte ‘VVD-Ban(an)en-Koning Loek Hermans betrapt op ‘Oude Geile-Bok-vriendjespolitiek’.“Het topje van de ijsberg.”
“Geen één van de 10.000 ‘Bankier-gangsters’ of ‘Bestuur-Gangsters’ in de bak. De slag om Nederland is verloren.

De Sp’er Ronald van Raak liet ons weten geen kennis te hebben genomen van het vernietigende rapport en de artikelen  van Volksnieuws uit Amsterdam-Noir over zijn  blanke VVD college Loek Hermans. Hij concentreert zich uitsluitend op kruimel fraude en delicten van Schwarze politieke collega’s.

Het rapport over het ‘Graai-faillissement’ van Maffia-zorgconcern Meavita, dat is geschreven in opdracht van de Ondernemingskamer, slaat op meerdere punten de plank mis. Zo stelt ‘Suggar Dady Loek’ bijvoorbeeld dat hij geen Marokkaan is en niet een Schwarze. Dat beweert de oud-voorzitter van de corrupte (blinde)Raad van Commissarissen van Meavita, ‘Eerste-twee-petten- Kamer‘VVD-coryfee corrupte, liederlijke Loek Hermans, in zijn verweerschrift, dat Nieuwsuur en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir heeft ingezien.

Rutte en Asscher: “Loek Hermans is door en door Fatsoenlijk”.
Mark Rutte en Lodewijk Asscher hebben direct na de uitzending van Nieuwsuur gereageerd een steunen de Top VVD’er en lid Eerste Kamer ‘Sugger Dady Loek’ door hem ook fatsoenlijk te noemen. Off the record liet Asscher weten al lang blij te zijn dat niet weer een Top VVD’er of PvdA’er politicus betrapt is met een kindje in de bosjes of in hotel foyers met schandknapen.

Fluwelen Procedure voor Elite Ratten in pak. Jan met de Pet had al lang en breed in de bak van Fred Teeven gezeten
In een door de vakbond Abvakabo FNV aangespannen procedure wil de bond dat de Ondernemingskamer de bestuur-gangsters en corrupte commissarissen van Meavita met First Class Ratten in pak Theo Meuwese en Daan van den Meeberg ( oplichting, diefstal, fraude, witwassen) beticht, waarna zij mogelijk via een civiele rechtszaak persoonlijk aansprakelijk worden gesteld voor het Fraude ‘Graai-faillissement’ en de geleden schade.

Good Old Boys network van de ‘Ratten in het pak’.
Pikant is dat beide Ratten in pak Meuwese en Meeberg een verleden hebben als corrupte politieman. (Van de Meeberg directeur van het Nederlandse Politie Instituut (NPI) ) Aansluitend treedt ‘Sugger Dady Hermans’ op als toezichthouder bij het Korps Landelijke Politiediensten (KLPD) voor de’ VVD-misdaadgroep’ en als ‘Graai-gastdocent’ op de Politiekaderschool in Zutphen. Gaf hij colleges over hoe men als oude VVD’er Volkse Call girls goedkoop kan pakken en ongestraft kan frauderen en graaien? In dezelfde periode is Van de Meeberg ‘Graai- directeur’ van het Nederlandse Politie Instituut (NPI).

De zaak dient vandaag en donderdag. In de studio reageert Corrie van Brenk, voorzitter van Abvakabo FNV. Waarom Justitie en de FIOD niet deze zaak heeft vervolgd spreekt voor zich in Banana-Fraude-Nederland. Justitie is immers in handen van twee gabbers in crime van Loek Hermans Griezel Fred Teeven en de altijd liegende hoog bejaarde Ivo Opstelten.

Dure Bla,bla Verweer van louche Topadvocaat uit het segment “Tuig in Zwarte Toga”.
In het hoogdravende miswolken-verweerschrift van ‘Sugar Daddy Loek’ , dat is opgesteld door zijn peperdure advocaat Josephus Jitta, wordt beweerd dat er absoluut geen sprake is geweest van wanbeleid, maar van gewoon eerlijk VVD Heren handelen a la “Heer Wiegel. Het Mistwolken verweerschrift(  kosten rond de 35.000,- euro), mede ingediend door zes andere corrupte oud-commissarissen en Top-VVD’ers, meldt dat de onderzoekers die het rapport voor de Ondernemingskamer hebben geschreven te makkelijk oordelen over de criminele VVD- rol destijds van Hermans en de andere commissarissen. “De ideeën over corporate governance zijn na de totstandkoming van Meavita ingrijpend veranderd. Het onderzoeksverslag en ook Abvakabo (…) gaan uit van de huidige inzichten omtrent corporate governance principes, en niet van de principes en uitgangspunten die in de onderzoeksperiode geëigend waren.”

Loek huilt dat hij het Mikpunt is omdat arme bejaarde door de ‘VVD-schoorsteen’ gaan en in poepluiers zitten.
Hermans vindt het ook onterecht dat de meeste kritiek op zijn persoon is gericht, want het zijn onze Pvda-hoertjes als Martin van Reijn die zelf hun arbeiders tot op het bot uitmelken. “Voor Abvakabo fungeren Meavita en de voorzitter van haar Raad van Commissarissen op onaanvaardbare wijze als mikpunt voor haar onvrede over de gevolgen van de VVD-marktwerking en het sterk wisselende overheidsbeleid van de ‘VVD-misdaadgroep’ met haar ‘PvdA-hoertjes ‘met betrekking tot onder meer de arme ‘Maffia- thuiszorg’ en de ouderenzorg.”

Graai maar straffeloos raak Noodsteun uit de zak van (domme)’Jan met de Pet’.
Meavita was het grootste thuiszorgconcern in Nederland. Het bedrijf, met 20.000 werknemers en 100.000 cliënten, was actief in het westen, oosten en noorden van het land. In een paar jaar tijd nam het eigen vermogen van het bedrijf met 80 miljoen euro af. De overheid stak 48 miljoen euro noodsteun in het bedrijf, maar het mocht niet baten. Begin 2009 ging Meavita failliet volledig leeg geroofd met de pen en de VVD-wet in de hand, met een enorme schuld. Het failliete Meavita liet in 2009 een schuld achter van 48 miljoen euro en dupeerde 100.000 cliënten en 20.000 werknemers. Twee jaar eerder was het misdaad-concern ontstaan door een Mega graai-fusie, met VVD-coryfee ‘Sugar Daddy Loek Hermans’ als Graai voorzitter van de Raad van Commissarissen. ‘De zaak loopt nu al 5 jaar. Terwijl regenten maar 2 jaar nodig hadden om het zorgconcern te gronde te richten’, aldus Van Brenk. In augustus 2013 publiceerden onderzoekers in opdracht van de Ondernemingskamer een rapport over Meavita. De onderzoekers concluderen dat bestuurders enorm veel tijd en miljoenen euro’s in absurde ‘foetsi- projecten’ staken, zoals de tv-foon. Ook was er flinke onenigheid binnen de raad van commissarissen en de raad van bestuur. ‘Het was een komen en gaan van managers, een ontslagvergoeding van een half miljoen euro was daarbij heel gewoon. De raad van commissarissen, onder leiding van ‘VVD-Gangster Loek Hermans’, was van de chaos en crisis op de hoogte. Ondanks de herhaaldelijke negatieve signalen stond hij erbij, keek ernaar en sliep verder met zijn ‘Volkse Call girl’. Terwijl duidelijk was dat Meavita financieel steeds verder bergaf ging, voerde de raad van commissarissen niet eens beoordelingsgesprekken met de criminele VVD-bestuurders.’

Miljoenenverlies is weer voor rekening van ‘Jan met de Pet’ en zijn bejaarde ouders. Het is Feodaal VVD-recht.
Eén van de grote verliesgevende fraude posten betrof het ‘Good Old Boy’s tv-foonproject’. In totaal werden 30.000 kastjes besteld, die ervoor moesten zorgen dat cliënten zorg op afstand konden krijgen. Maar de animo was minimaal, en Meavita bleef met duizenden kastjes en een miljoen verlies zitten. Hoeveel er aan de bekende ‘VVD-strijk stok’ is blijven hangen is nooit door Justitie en/of de FIOD onderzocht. Het is niet eens de moeite meer om hier te vermelden dat de AIVD van PvdA ‘IJdeltuit Ronald Plasterk’ ook weer van niets wist en weet.

Bla,bla,bla foetsie uw centen met de complimenten van ‘Sugar Daddy Loek’
Over de aangegane verplichtingen voor dat project zegt het Mist-verweerschrift van Hermans: “dat die ten opzichte van de omzet en het vermogen niet excessief waren (…) en op zich niet tot het faillissement behoefden te leiden”. Toch blijft het opmerkelijk dat de VVD deze aarts oplichter en normloze liederlijke man Loek Hermans in het pak nog niet heeft geroyeerd.
Ex VVD Gangster Van Rey en Onno-Schanknapen-Hoes toetsten integriteit wethouders. Nederland is moreel failliet.
Misschien kan de Roermonds integriteit deskundige de ex Top-VVD-er Jos van Rey, tegenwoordig de Godfather van de “Grijp je Rijk partij” met de Maastrichtse integriteits deskundige de Top VVD-er Onno-schandknapen-Hoes eens naar de gedragingen van Loek Hermans kijken.
Hoe het ook zij de Schwarze corrupte politci op St Maarten en Afrika kijken jaloers naar “Banana-Fraude-Nederland”, alwaar het luilekkerland is voor de rovende en plunderde en liederlijke, vreemd gaande ‘Blanke’ Dutch ‘Ratten in pak ‘op leeftijd, zolang het “Lieg en Bedrieg Kabinet” aan de macht is.

Noot:
Chronologie wanbestuur Ali baba Loek en zijn zeven rovers Meavita
( bron : Abvakabofnv.nl )
Bekijk hier in chronologische volgorde alle gebeurtenissen sinds de fusie in 2007 waar Meavita uit is ontstaan:
2007: Meavita ontstaat uit een fusie van Meavita West te Den Haag (dat op zijn beurt in 2003 ontstaan is uit GDVV Groep en Thuiszorg Den Haag) met Thuiszorg Groningen, Sensire en Vitras/CMD. Met meer dan 20.000 werknemers, 100.000 cliënten en een omzet van een half miljard euro is Meavita een van de grootste zorgorganisaties van Nederland. Meavita is actief in Groningen, Den haag, Utrecht en de Achterhoek.
2008: Door wanbeleid, interne problemen en ict-miskopen kan Meavita de eigen financiële problemen niet meer aan. Eind 2008 vraagt Meavita aan staatssecretaris Jet Bussemaker om 22 miljoen euro. Het verzoek wordt geweigerd, wat het einde inluidt van het mega-zorgconcern. De zorg gaat gewoon door. Ondanks alle onzekerheid houden de zorgmedewerkers de kwaliteit van de zorg in stand.
Maart 2009: Meavita gaat failliet. Het thuiszorgconcern laat een miljoenenschuld achter en dupeert vele cliënten en werknemers. Bestuurders beweren dat nieuwe regels en krappere budgetten de oorzaak zijn van het faillissement, maar dat wordt al snel weerlegd.
Begin 2009: De Tweede Kamer houdt hoorzittingen en debatten over Meavita. Medewerkers van Meavita demonstreren in Den Haag, omdat zij willen dat de zorg behouden blijft en omdat zij niet op straat willen komen te staan. Samen met Abvakabo FNV vechten zij goede afspraken voor elkaar met de politiek, de curatoren en de overnemende werkgevers: al het personeel gaat over naar de opvolgende zorgorganisaties, met behoud van al hun rechten, waaronder loon en dienstjaren.
Augustus 2009: Het college van Sanering Zorginstellingen (CSZ) oordeelt dat Meavita door interne problemen ten onder ging. De administratie was niet op orde en de bestuurders hielden zich bezig met risicovolle projecten.
September 2009: Abvakabo FNV daagt de failliete rechtspersonen Meavita voor de rechter. De vakbond wil uitsluitsel dat er sprake is van wanbeleid en faillissement door schuld. Al die zorgmedewerkers die gewoon hebben doorgewerkt, terwijl de bestuurders Meavita om zeep brachten, verdienen genoegdoening. De vakbond wil een duidelijk signaal voor huidige en ook toekomstige bestuurders en commissarissen: iedereen die bestuurt draagt verantwoordelijkheid. Besturen is meer dan een bijbaantje.
Januari 2010: De rechtszaak tegen het voormalige Meavita dient bij de ondernemingskamer van het gerechtshof in Amsterdam. De curatoren van Meavita staan positief tegenover een onafhankelijk onderzoek naar wanbeleid. Zij nemen de kosten van dit onderzoek voor hun rekening.
April 2010: De rechtszaak heeft vertraging opgelopen, doordat de 7 leden van de Raad van Toezicht en de voorzitter van de Raad van Bestuur van Meavita bezwaar hebben aangetekend. De bestuurders vangen bot. De vakbond kan verder met de procedure.
Juni 2011: De ondernemingskamer beslist dat er een onafhankelijk onderzoek komt naar wanbeleid van de Meavita. Volgens de ondernemingskamer zijn er ‘gegronde redenen om aan een juist beleid van Meavita te twijfelen’. Er worden twee onderzoekers aangesteld die de gang van zaken vanaf 1 januari 2006 zullen onderzoeken.
Augustus 2013: Het rapport van de onderzoekers verschijnt. Abvakabo FNV ziet in het schokkende onderzoeksrapport bevestigd dat Megazorgconcern Meavita ten onder is gegaan door wanbeleid.
4 en 5 juni 2014: Ontknoping van de zaak Meavita. De ondernemingskamer buigt zich gedurende deze twee dagen over de zaak Meavita.